• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
jbezd4u8aojwv0mfc5ql.jpg

درود بر نوید عزیز:گل:

فکر کنم اینجا باید الهیه در شهرک بزرگ غرب مشهد باشه درسته!!!!

عکس تون هم فوق العاده زیباست:گل:

pokerface

متخصص هواشناسی
مقایسه ۲ سیستم متفاوت
۱-تلفیق سلول بسته شرق مدیترانه با جریانات همرفتی دریاهای گرم در اینجا دریای سرخ(نقشه HPBL منطقهٔ تغذیهٔ رطوبت همرفتو نشون میده یا در واقع منطقهٔ تغذیهٔ جبهه‌ سرد).به cape نگاه کنید که در سیستم‌های جنوبی که هوای گرمتر و به تبع اون مرتوبتری دارن تا ۲۵۰۰ رسیده)
۲-ناوهٔ عمیق ولی‌ با دامنه زیاد در شرق مدیترانه که روی دریای سرخ عمیق و دامنه کوتاه نشده(شیفت بارش به سمت شمال غرب (در نقشه HPBL تغذیهٔ روتوبتی اکثرا توسط مدیترانه.معمولا cape پائین تره)

i7lotbpjnd55jp7oavp2.png
33s9kawswya6ggdwi72.png
ga84mst6uzo451aoway.png
v9qrg2gpdbp0heaa00v.png
2ce88jjq71f8n175a20e.png
01hrfxcw82jtyym48cqq.png

آخرین ویرایش:

حامد از اصفهان

کاربر ويژه
مقایسه ۲ سیستم متفاوت
۱-تلفیق سلول بسته شرق مدیترانه با جریانات همرفتی دریاهای گرم در اینجا دریای سرخ(نقشه HPBL منطقهٔ تغذیهٔ رطوبت همرفتو نشون میده یا در واقع منطقهٔ تغذیهٔ جبهه‌ سرد).به cape نگاه کنید که در سیستم‌های جنوبی که هوای گرمتر و به تبع اون مرتوبتری دارن تا ۲۵۰۰ رسیده)
۲-ناوهٔ عمیق ولی‌ با دامنه زیاد در شرق مدیترانه که روی دریای سرخ عمیق و دامنه کوتاه نشده(شیفت بارش به سمت شمال غرب (در نقشه HPBL تغذیهٔ روتوبتی اکثرا توسط مدیترانه.معمولا cape پائین تره)

i7lotbpjnd55jp7oavp2.png
33s9kawswya6ggdwi72.png
ga84mst6uzo451aoway.png
v9qrg2gpdbp0heaa00v.png
2ce88jjq71f8n175a20e.png
01hrfxcw82jtyym48cqq.png

درود ، نظر شما درباره این دو سیستم و نحوه فعالیتشون در اصفهان و غرب اصفهان چیه؟

آرش-مشهد

کاربر ويژه
نمیدونم برای چی این فورکا تو آبدیت جدیدش با وجود پیشبینی بارش خوب شانس بارش رو اینقدر کم زده:!!!:تعجب2::قاطی:

rw5auaiqda2bzfby38vt.png

IRAJ1

کاربر ويژه
امروز یکی از آشنامون میگفت اخبار گفته تا اسفند بارش تعطیل:نه::52::گریه::قاطی:

aria_tehran

کاربر ويژه
جالبه که اصغری امروز صبح میگفت افزایش دما یه نوع برکته چون باعث میشه وارونگی دما کمتر بشه
!!!!
:تعجب2:

imboeing

کاربر ويژه
من كه دارم اميدم براي برف رو از دست ميدم چون نروژ دماي 11 ميگه ! نروژ 4 ميگه با 526 !!!!!!!!!!!!! بارش هم هي كم و زياد ميشه ! اصلا نخواستيم همين گرم باد بهتره :|

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
با تشکر از توجه شما اما من علاوه بر دماسنج اتومبیل خودم دوستم هم بود و البته نمیدونم این ایستگاه کجای شهره اما در خوابالود بودن دیده بان و امار اشتباه هم شک نکنید ساعت 5 صبح امروز شهرک لاکان رشت باد نسبتا گرم میوزید

pokerface

متخصص هواشناسی
حامد جان به نظرم به طور یقین اصفهان از سیستم روبرو بارش خوبی‌ نخواهد داشت منظور بارش پیش بینی‌ نشده هست.و پیش بینی من این دفعه همون میزانی‌ هست که نروژ میزانه..بارش پیشبینی‌ نشده اصفهان به خاطره بارش همرفت شدید دریاهای جنوبی در امتداد جبهه‌ سرده سیکلون مدیترانه هست(squall line) که در نقشه معمولان محاسبه نمی‌شه و باعث سورپرایز شدن میشه!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا