• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
قبول ندارم . حداکثر مطلق رو نباید ملاک قرار داد . نوع اب و هوای ایران بری هست . زمستان سرد تابستان گرم و این باعث میشه منطقه ای که تابستون از گرما بال بال میزنه تو زمستون سرمای استخوان سوز داشته باشه .

هواشناس

کاربر ويژه
دمای هوا از 25 درجه به بالا گرمه حالا میخاد 40 باشه یا 25 گرمه در هر صورت.بین 15 تا 25 هم معتدل زیر 15 هم تا 0 سرد زیره صفر هم انجماد.حالا میخاد منفی 1 درجه باشه یا منفی 100 درجه

صد در صد موافقم آقا میلاد

من خودم در دمای بالای 25 اذیت میشم حالا چه 26 درجه چه 45 درجه ؛ از نظر کمی تفاوت دارن ولی از نظر کیفی خیر! :گل:

ماهان.

کاربر ويژه
صد در صد موافقم آقا میلاد

من خودم در دمای بالای 25 اذیت میشم حالا چه 26 درجه چه 45 درجه ؛ از نظر کمی تفاوت دارن ولی از نظر کیفی خیر! :گل:

وا. 25 اذیت می‌شی؟ 25 با 45 فرقی نداره؟! هر کی ندونه فک می‌کنه از قطب شمال اومدی!

28 با 30 هم فرق داره!!

mohamad$

کاربر ويژه
همش 39 39 39 عددی هست که این روزا مهراباد داره نشون میده . نمیدونم تداوم گرما معنیش از دید حاج ممد اصغری چیه پس :خنده1:

میلاد جان محل شما نسبت به دیروز گرمتر شد یا خنکتر ؟

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
حاج محسن همه اين آمار با 20 درصد بهبود واسه غرب مشهد صدق ميكنه!خخخ

mikadd

کاربر ويژه
آقا قله بينالود ما هم بارها در ماه آگوست دماي منفي داشته!ول كنيد كل كلاي بيخود رو بابا!

دوستان دارن در مورد مناطق مسکونی صحبت میکنن نه قله کوه.!!شما ساکن قله ای یا کسی رو میشناسی اونجا زندگی کنه؟؟
مقایسه امار هم وقتی دوستانه باشه هیچ ایرادی نداره باعث اگاهی همه میشه

هواشناس

کاربر ويژه
همش 39 39 39 عددی هست که این روزا مهراباد داره نشون میده . نمیدونم تداوم گرما معنیش از دید حاج ممد اصغری چیه پس :خنده1:

میلاد جان محل شما نسبت به دیروز گرمتر شد یا خنکتر ؟

دقیقا محمد جان ظهر من هم این بحث رو با بچه ها کردم ، فکر کنم شما نبودین. تهران این تداوم گرما به نظرم کم سابقه هست ، درسته؟

mohamad$

کاربر ويژه
چطور سایرین حق دارن دمای شهرشون و بگن ولی من تا دو تا دمای فیروزکوه گفتم اقای مورد نظر بهشون برمیخوره ؟ خب نمیگم دیگه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا