• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
دوستان دارن در مورد مناطق مسکونی صحبت میکنن.نه قله کوه!!شما ساکن قله ای یا کسی رو میشناسی اونجا زندگی کنه؟؟
مقایسه هم ایرادی نداره وقتی دوستانه هر کسی امار اون منطقه رو بگه.

خدا رو شكر مشهد مثل تهران ساكن قله نداره!كه بهش استناد كنم اينم گفتم تا بهشون بفهمونم جهت مقايسه در مورد سردي و گرمي يك نقطه بايد مولفه ارتفاع و عرض جغرافياييش رو در نظر گرفت و واسه رقابت بايد دو رقيب تقريبن يكسان باشن

mikadd

کاربر ويژه

خدا رو شكر مشهد مثل تهران ساكن قله نداره!كه بهش استناد كنم اينم گفتم تا بهشون بفهمونم جهت مقايسه در مورد سردي و گرمي يك نقطه بايد مولفه ارتفاع و عرض جغرافياييش رو در نظر گرفت و واسه رقابت بايد دو رقيب تقريبن يكسان باشن

شرمنده من بد متوجه شدم اخه گفتی بینالود ما من گفتم لابود ماله شماست که گفتی ما.:گل:

mohamad$

کاربر ويژه
من که خیلی کوه دوست دارم . خوشحال میشم کوه نشین باشم :خنده1: هر چی محل سکونتم مرتفع تر باشه احساس عظمت بیشتری میکنم . :خنده1:

mikadd

کاربر ويژه
من که خیلی کوه دوست دارم . خوشحال میشم کوه نشین باشم :خنده1: هر چی محل سکونتم مرتفع تر باشه احساس عظمت بیشتری میکنم . :خنده1:

به من یه کلبه بدن قله دماوند اینترنتم داشته باشم حاضرم خودم برم شکار غذامم تهیه کنم.واییییییی چه کیفی میده.

ماهان.

کاربر ويژه
سرعت اینترنت کتابخونه دانشگاه!

معمولن سرعتش اینقدر زیاد نمی‌شد. توی خونه سرعتم رو حدود 95 مگابیت نشون می‌ده که احتمالن اینترنتم 100 مگابیتیه.

Capture.JPG

mohamad$

کاربر ويژه
من همیشه از این بابت ناراحت بودم که چرا شمال تهران تا 2000 متر ارتفاع نداره . وقتی فهمیدم بالای شهرک قائم 2000 متره در پوست خود نمیگنجیدم . حالا میرم و عکسش و میگیرم میزارم فروم .:خنده1:

خیلی دوست داشتم تهران اندازه دشت های تبت ارتفاع داشته باشه . مثلا شهرمون 6000 متر بود . حیف شد :ناراحت:

سیبری

کاربر ويژه
امیدوارم گرمای تابستان جاش رو به گرمای صمیمیت بده
فعلا بدرود و عزت همه دوستان مزید
:گل:

ماهان.

کاربر ويژه
سرور خارجی‌ مثل ****** سرعتم رو حدود 30 مگابیت نشون می‌ده که از متوسط آلمان و جهان خیلی بیشتره

Capture.JPG

ماهان.

کاربر ويژه
حالا حرف از کوه شد، ارتفاع 2595 متری پیست زوگ‌اشپیتزه

ارتفاع برف رو داشته باشین وسط تابستون!

اسم هست زون‌آلپین

k03_201307191242.jpg

mohamad$

کاربر ويژه
اینم پایتخت کوه نشین ایران . درود بر کوه نشینان ایران .

منظره رو ببین تکه اقا تک !!!:خنده1:

ماهان.

کاربر ويژه
سایت هواشناسی آلمان توی یادداشت روزش در مورد گرمای این روزها در آلمان صحبت کرده و از دماها در عربستان و عراق اسم برده. از جمله اینکه دیروز در بصره دما رسیده به 52+ و در برخی نقاط کمینه دما 36+‌ بود!

اسم این پرفشار عزیز رو هم یاسمین گذاشته!

babak2006

کاربر ويژه
باید قبول کرد اون تصویرزیبای برج های سربه فلک کشیده پای کوهپایه های پر برف بلند البرز تو شمال تهران رو هیچ شهری تو ایران نداره

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا