• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Abbath

New member
Dorod bar dostane aziz,hava az dishab khonak tar shode,dame ghorob ham ro koh ha ro meh gereft ke in be manaye nofoze por feshar hast,farda sobh ba koh haye meh alod va havaye abri bidar misham fek konam

کدخدا

کاربر ويژه
خدایی قشنگ کار کردن

14846675681338348674.jpg

hasan1

کاربر ويژه
تهرانی ها خودشون و اماده کنن که گرمترین دماهای تاریخ تهران در راه است .

محمد جان خاطرت جمع. شما کلا خیلی زور بزنه دماتون برسه به 41. من یادمه سالهای پیش که دمای قم راحت به 45 و 46 میرسید در حسرت یه روز بودم که دمای تهران به 42 برسه! :خنده1:

hasan1

کاربر ويژه
قم دیروز شده بود 44.2 یعنی از روز قبلش که 44.7 شده بود نیم درجه خنک تر شده بود. احتمالا امروز هم مثل دمای دیروز بوده چون دمای دماسنجم برای امروز مثل دیروز بود.

ماهان.

کاربر ويژه
فکر کنم امسال جز یکی دو روز دمای بیشینه ماسوله و دیلمان از 30 بالاتر نرفت

در این اوج گرما، دیروز دمای خنکی داشتن

ماسوله: 24 / 16.2
دیلمان: 26 / 13.6

کدخدا

کاربر ويژه
قم دیروز شده بود 44.2 یعنی از روز قبلش که 44.7 شده بود نیم درجه خنک تر شده بود. احتمالا امروز هم مثل دمای دیروز بوده چون دمای دماسنجم برای امروز مثل دیروز بود.

درود حسن جان

باید دما حسی ببینیم چنددرجه بوده

ماهان.

کاربر ويژه
ماهان جان من تو عمرم یه بار ماسوله اومدم
شانس من آفتابش داغ بود !!

نوید جان یه بار توی اوج گرمای مرداد 84 رفته بودم دیلمان. هواش شب اونقدر سرد بود که سرما خوردم. از روز دومش مه شبیه به بارون ریزه هم می‌بارید. فک کردم شاید رشت هم خنک شده باشه. فرداش برگشتیم و دیدم رشت همونجوری داغ و شرجیه!

hasan1

کاربر ويژه
درود حسن جان

باید دما حسی ببینیم چنددرجه بوده

درود محمد جان

دمای حسی فکر نکنم خیلی تفاوتی با دمای واقعی داشته باشه چون نه رطوبتی داره قم و نه بادی میوزه. اما اگه خدای نکرده قم هم مثل جنوب هوای شرجی داشت اینجا جهنم واقعی میشد.

hasan1

کاربر ويژه
ولی جالبه حداقل دمای دیشب گویا 22 درجه بوده ولی ساعت 5 صبح که دماسنجمو دیدم 30 بود! گویا ایستگاه شکوهیه شبا خیلی خنک تر از قمه!

ماهان.

کاربر ويژه
درود محمد جان

دمای حسی فکر نکنم خیلی تفاوتی با دمای واقعی داشته باشه چون نه رطوبتی داره قم و نه بادی میوزه. اما اگه خدای نکرده قم هم مثل جنوب هوای شرجی داشت اینجا جهنم واقعی میشد.

حسن جان اگه یه منبع رطوبتی مثل جنوب، اطراف قم بود، دمای قم به زحمت می‌رسید به 35-36 ولی رطوبتش بسیار بالاتر می‌رفت و در کل دمای حسی می‌رسید به همین دمای واقعی. ولی اونوقت خیلی اذیت کننده تر می‌شد!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
Seventh-Warmest Start to the Year on Record
  • Published: July 19th, 2013

repostus_bttn_shrt_embed.png

7-19-13-JanJun2013Temperatures1-600x392.jpg
A map showing January-June temperatures across the globe.
Credit: NOAA & Climate Central
By Climate Central
Global temperature records are in for first half of the year, and they indicate a planet with no intention of cooling off. On Thursday, the National Oceanic and Atmospheric Administration released its analysis for the period from January to June. They show that six-month span ties with 2003 as the seventh warmest on record since 1880. Temperatures averaged over both land and sea ran 1.06°F above the 20th century average.
Some of the highlights include:

• The land temperature alone is the sixth warmest on record, running 1.80°F above average.
  • The ocean temperature alone is seventh warmest, running 0.79°F above average.
  • While this was the seventh-warmest start to the year, some regions of the world experienced their warmest January-June on record. These include parts of Eastern Europe, Southeast Asia and Australia, which had to add a new color to its temperature map to account for the extreme heat.
  • June marks the 340th consecutive month — a total of more than 28 years — with a global temperature above the 20th century average. The last below-normal month was February 1985.

hasan1

کاربر ويژه
حسن جان اگه یه منبع رطوبتی مثل جنوب، اطراف قم بود، دمای قم به زحمت می‌رسید به 35-36 ولی رطوبتش بسیار بالاتر می‌رفت و در کل دمای حسی می‌رسید به همین دمای واقعی. ولی اونوقت خیلی اذیت کننده تر می‌شد!

پس بازم همون بهتر که یه همچنین منبع رطوبتی نداریم! وگرنه من که دیگه تحمل اینجا رو نداشتم.:خنده1:

hasan1

کاربر ويژه

یه سوال ماهان جان
یعنی اگه منبع رطوبتی جنوب نبود اونوقت دمای خوزستان به 60 یا بالاتر هم میرسید؟ :تعجب2:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا