• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ماهان.

کاربر ويژه
تو این منطقه می شه همه زیبای های شمال رو یک جادید کوه جنگل دریا

آذر 86 یه NGO راه انداختیم و دهها کیلو لارو کرم ابریشم باف ناجور رو از روی درختای این جنگل جمع کردیم. البته سرمای دی ماه هم به کمک‌مون اومد. شاید اگه این کار رو نمی‌کردیم این جنگل آسیب می‌دید! البته از خرداد اون سال دنبال تشکیل این گروه بودیم ولی کسی کمک نمی‌کرد! حتا دانشکده‌ی کشاورزی رشت هم بهمون کمک نکرد و یه عضو انجمن علمی‌اش گفت که از این کارا نکنین چون آخرش به اسم سازمان منابع طبیعی تموم می‌شه!!!

mohamad$

کاربر ويژه
نه قله الوند و اطرافش تا اوایل تیر و اواخر خرداد بیشتر برف نداره . ولی قله یخچال ( همون قله و رشته کوهی که ابتدای ورودی شهر از جاده تهران مشخص هست ) تا مرداد هم اخرین لکه های برفش دیده میشه . حالا امسال که نمیدونم داشته یا نه .

ولی گرین سمت نهاوند ( قله چهل نابالغان ) وضعیتش خیلی بهتره در حالت عادی . امسال اونجا شاید برفش از دامنه شمالی توچال هم بیشتر باشه . دلیلشم بارش های نسبتا خوب بهاره بود که اونجا اومد ولی اینجا اصلا نیومد

سیبری

کاربر ويژه
خوب این جمله امیر محسن حرارت بدن من رو تا حد انجماد آورد پایین و دلم رو خنک کرد :خنده1:
دیگه ملالی نیست جز دوری دوستان !
عزت مزید :گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آخ آخ آخ! کاش میشد این جمله رو با دست خط و امضای شما قاب گرفت!

درود محسن جان

بقول خارجیها ول کام بک:گل:

خواهش میکنم قربان ولی اینروزها فریمان بدجوری داره یکه تازی میکنه:سوت: و در واقع آبروداری میکنه:گل:

mohamad$

کاربر ويژه
امیر محسن جان من که فکر نمیکنم مدیریتم تداوم داشته باشه چون مدیریت صبر ایوب میخواد ولی من همچین صبری ندارم . ولی شما اگر پستا رو بخونید توهین های وارد شده طوری نبود که ادم خیلی راحت بیخیال بشه هر چند که من سعی کردم ادامه ندم و پستا رو پاک کردم .

mahmood600

کاربر ويژه
محسن جان، شهرهای ایران که از نظر گرما توی دنیا همتا ندارن و کلی مدال دارن. توی سرما هم قوچان یه بار مدال آسیایی آورد :D

اما فقط یک شهر ایران یک روز پربارش‌ترین نقطه‌ی زمین شد و مدال جهانی داره! اونم با اختلاف زیاد نسبت به رتبه دوم!

مشاهده پیوست 36379
ژئوپتانسل 500 میلی بار ان روز

compday.85.185.220.85.199.10.0.19.gif

compday.85.185.220.85.199.10.2.41.gif

compday.85.185.220.85.199.10.3.3.gif

heaven1

مدیر بخش هواشناسی

من واقعا نمیدونم چیکار باید کنم که هر وقت نیستم دوستان سر 1 یا 2 درجه گرم یا سرد بودن اینقده به اعمال هم می پیچند و باعث رنجش همدیگه میشن.

بابا تابستونه دیگه و این دمای 35 تا 40 و یا حتی 42 درجه خیلی چیز طبیعی و نرمالیه !!!!! ممکنه یک روز مشهد باشه یا یک روز تهران و یا حتی سالار شهرهای سردسیر ایران = قوچان:سوت:

محمد جان از شما درخواست دارم بعنوان یک مدیر در صورت بروز یک همچین مشکلات پیش پا افتاده ای بدون اینکه بخوای کسی رو مورد خطاب قرار بدی و یا بخوای بحث کنی در صورتیکه پستی به شخص خاصی توهین محسوب بشه اون رو ویرایش یا پاک کنی و احتیاجی هم نیست که به کسی توضیح بدی .

دیگه وقتی شما هستی من هیچ دخالتی در این دست بحث ها نمیکنم:توافق:

آقاي امير محسن خان
مديري كه با تمام وقاحت توهين ميكنه و از اون بدتر تهديد ميكنه و باز بدتر به حساب خودش پست هاي سرشار از توهين و تهديدش رو پاك ميكنه و باز بدترتر پست اعتراضي اونيكه بهش توهين شده و تهديد شده رو پاک ميكنه و در واقع از ابزارهاي در اختيار كمال سو استفاده رو كرده حكمش چيه؟

ماهان.

کاربر ويژه
خب این فورکای آخرش خیط شد. چون بیشینه دمای ماگدبورگ رو امروز 28+‌ پیش‌بینی کرده بود در حالی که از 27.8+‌ بالاتر نرفت. هوراااا :ایرانجمن:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
محمد جان
چون خواستی رسیدگی کنم رفتم تموم پستها رو از اول بررسی کردم
اگه حقیقتش رو بخوای شما خودت این موضوع رو شروع کردی چون هادی اومد در مورد مشهد اظهار نظر کرد و پست گذاشت بعدخوب شما هم اظهار نظر کردی بعد اینقده به هم پیچیدین که دیگه ...........

آقا بی خیال شید واقعا این مسائل خیلی کم اهمیت و بی ارزشه واقعا افرادی دیگه از بیرون به این مسئله نگاه میکنند این جر و بحث ها واسش خیلی عجیبه!!!!!!

دماي فعلي فرودگاه مشهد 38 درجه.امروز هم واندگراند درست پيش بيني كرد تا رو سياه شود فوركا

فورکا پیشبینی کرده بود مشهد امروز 39 بشه که همین عدد رخ داد . شایدم 40 شده باشه

آره شايد صبح پيش بيني كرده 39 بشه ولي 10 روزه خودش رو كشته كه 40 بشه ولي نشد.درضمن حداكثر دماي فرودگاه مشهد به 39 رسيد

حالا فرضا مگه مشهد 41 یا 42 بشه ایرادی داره ؟

درود بر حاج محسن
الان دماي غرب مشهد بر اساس دماسنجي كه در اختيار دارم 35 درجه است!پس خودت بخوان اين حديث مفصل را!

بله همه بچه هاي فروم آرزوهاي شما رو درك ميكنند و ميدونن چي هستش!

heaven1
user-online.png

عنوان کاربر

میانگین پست در روز 5.31
نوشته ها 1,136

[h=2]
icon1.png
quote_icon.png
نوشته اصلی توسط mohamad$
حالا فرضا مگه مشهد 41 یا 42 بشه ایرادی داره ؟

اونوقت شما در پوست خودت نميگنجی از خوشحالي!

mohamad$
user-invisible.png

عنوان کاربر

میانگین پست در روز 28.70
نوشته ها 6,147

[h=2]
icon1.png
چه استدلال جالبی . ویژگی های خودتون و به بقیه نسبت میدید .

quote_icon.png
نوشته اصلی توسط mohamad$
چه استدلال جالبی . ویژگی های خودتون و به بقیه نسبت میدید .

نه آرزوهاي شما رو بيان ميكنم

جواب ندادن به شما بهترین پاسخه

امیر محسن جان من که فکر نمیکنم مدیریتم تداوم داشته باشه چون مدیریت صبر ایوب میخواد ولی من همچین صبری ندارم . ولی شما اگر پستا رو بخونید توهین های وارد شده طوری نبود که ادم خیلی راحت بیخیال بشه هر چند که من سعی کردم ادامه ندم و پستا رو پاک کردم .

mohamad$

کاربر ويژه
امیر محسن جان پست ها ادامه هم داشت . بقیشم مطالعه کنید . من دیگه صحبتی ندارم در این مورد و به شما واگذار میکنم . هر طور صلاح میدونید عمل کنید :گل:

Dr.ben

کاربر ويژه
آقا، این باران جان نیومد که! یعنی کجاست. دیر نکرده؟ نکنه نیاد. من استرس دارم :atish:

mahmood600

کاربر ويژه
آقا، این باران جان نیومد که! یعنی کجاست. دیر نکرده؟ نکنه نیاد. من استرس دارم :atish:
بهزاد جان از نیمه های شب انشاا... شروع میشه
اونم با چه صدایی
اصلا تا حالا فکرشو کردی قراره بارون بیاد در شمال
کی فکرشو میکرد

امیرکوروش

کاربر ويژه
[FONT=verdana, tahoma, Vazir, helvetica, sans-serif]
Screen-shot-2010-07-23-at-9.04.57-AM1-262x300.png

[FONT=Vazir, times, serif]
به علت نفوذ جریانات گرم و شرجی از سمت آبهای جنوبی شاهد هوای گرم و شرجی هستیم .

58699335573003638800.jpg

Dr.ben

کاربر ويژه
بهزاد جان از نیمه های شب انشاا... شروع میشه
اونم با چه صدایی
اصلا تا حالا فکرشو کردی قراره بارون بیاد در شمال
کی فکرشو میکرد

پس نیمه های شب میاد! اینقدر که بارون نیومده یادم رفته چه جوریاست :giggle:

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا