سالار شهرهای سردسیر ایران = قوچان
آخ آخ آخ! کاش میشد این جمله رو با دست خط و امضای شما قاب گرفت!
سالار شهرهای سردسیر ایران = قوچان
تو این منطقه می شه همه زیبای های شمال رو یک جادید کوه جنگل دریا
آخ آخ آخ! کاش میشد این جمله رو با دست خط و امضای شما قاب گرفت!
ژئوپتانسل 500 میلی بار ان روزمحسن جان، شهرهای ایران که از نظر گرما توی دنیا همتا ندارن و کلی مدال دارن. توی سرما هم قوچان یه بار مدال آسیایی آورد
اما فقط یک شهر ایران یک روز پربارشترین نقطهی زمین شد و مدال جهانی داره! اونم با اختلاف زیاد نسبت به رتبه دوم!
مشاهده پیوست 36379
من واقعا نمیدونم چیکار باید کنم که هر وقت نیستم دوستان سر 1 یا 2 درجه گرم یا سرد بودن اینقده به اعمال هم می پیچند و باعث رنجش همدیگه میشن.
بابا تابستونه دیگه و این دمای 35 تا 40 و یا حتی 42 درجه خیلی چیز طبیعی و نرمالیه !!!!! ممکنه یک روز مشهد باشه یا یک روز تهران و یا حتی سالار شهرهای سردسیر ایران = قوچان:سوت:
محمد جان از شما درخواست دارم بعنوان یک مدیر در صورت بروز یک همچین مشکلات پیش پا افتاده ای بدون اینکه بخوای کسی رو مورد خطاب قرار بدی و یا بخوای بحث کنی در صورتیکه پستی به شخص خاصی توهین محسوب بشه اون رو ویرایش یا پاک کنی و احتیاجی هم نیست که به کسی توضیح بدی .
دیگه وقتی شما هستی من هیچ دخالتی در این دست بحث ها نمیکنم:توافق:
دماي فعلي فرودگاه مشهد 38 درجه.امروز هم واندگراند درست پيش بيني كرد تا رو سياه شود فوركا
فورکا پیشبینی کرده بود مشهد امروز 39 بشه که همین عدد رخ داد . شایدم 40 شده باشه
آره شايد صبح پيش بيني كرده 39 بشه ولي 10 روزه خودش رو كشته كه 40 بشه ولي نشد.درضمن حداكثر دماي فرودگاه مشهد به 39 رسيد
حالا فرضا مگه مشهد 41 یا 42 بشه ایرادی داره ؟
درود بر حاج محسن
الان دماي غرب مشهد بر اساس دماسنجي كه در اختيار دارم 35 درجه است!پس خودت بخوان اين حديث مفصل را!
بله همه بچه هاي فروم آرزوهاي شما رو درك ميكنند و ميدونن چي هستش!
امیر محسن جان من که فکر نمیکنم مدیریتم تداوم داشته باشه چون مدیریت صبر ایوب میخواد ولی من همچین صبری ندارم . ولی شما اگر پستا رو بخونید توهین های وارد شده طوری نبود که ادم خیلی راحت بیخیال بشه هر چند که من سعی کردم ادامه ندم و پستا رو پاک کردم .
بی نظیر بود واقعا بی نظیر ماهان جان
بهزاد جان از نیمه های شب انشاا... شروع میشهآقا، این باران جان نیومد که! یعنی کجاست. دیر نکرده؟ نکنه نیاد. من استرس دارم :atish:
بهزاد جان از نیمه های شب انشاا... شروع میشه
اونم با چه صدایی
اصلا تا حالا فکرشو کردی قراره بارون بیاد در شمال
کی فکرشو میکرد