• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Dr.ben

کاربر ويژه

به به سلام به دوست عزیزم بهزاد گل گلاب

انتظار به سر رسیدن یکی از لذایذ بی مثال دنیاست ، بهت از صمیم دل تبریک می گم عزیزم حالشو ببری:گل:

سلام امیر مسعود عزیز دل :گل:
ممنونم. آره انتظار به سر رسید هر چند که فرصت وصال بسیار کوتاهست!
slowdance.gif
bliss.gif

mohamad$

کاربر ويژه
من از این ته جادش که اسفالت تموم میشه یه دو ساعتی با لندرور بالا رفتم میره تو کوه .

نقاط مسکونی مرادبیک زیر 2100 هست .

درسته . اون سرسبزی ها باغات مردمه . طبیعت دیگه جلوش و از دست داده . کوها خشک هست

aria_tehran

کاربر ويژه
دیروز داشتم ماشین بازی که میکردم سان فرانسیسکو رو ورداشتم به عنوان شهر
واقعا کپی تهران هستش!
از قدیم همیشه هروقت بازی میکردم سان فرانسیسکو رو ورمیداشتم چون احساس میکنم تو تهران دارم رانندگی میکنم!
این تشابه بیشتر به خاطر شیب هستش

mohamad$

کاربر ويژه
ولی من فکر نمیکنم مهراباد از 41 یا فوقش 42 بره بالاتر چون نقشه های دبلیو ایکس مپ کانتر 590 و روی تهران زده . چند روز پیش با 588 شد 39.8

پسرخاله

کاربر ويژه
من از این ته جادش که اسفالت تموم میشه یه دو ساعتی با لندرور بالا رفتم میره تو کوه .

نقاط مسکونی مرادبیک زیر 2100 هست .

درسته . اون سرسبزی ها باغات مردمه . طبیعت دیگه جلوش و از دست داده . کوها خشک هست
جایی که ما بودیم تقریبا ته مناطق مسکونیش بود چون دیگه باغات شروع میشد که دیگه ماشینم نمیرفت با الاغ میرفتن بالا:خنده1:
مگه قبلا کوههاش هم سرسبز بوده؟

mohamad$

کاربر ويژه
اونجا یکی از مسیر های اصلی کوهنوردیه . صبحای جمعه کوهنوردا میرن . تا قله یخچال .

اره اگه بارش ها خوب باشه کوها تا حدی سبز میشه و مرتع در میاد که تا اخرای اردیبهشت دووم میاره

ماهان.

کاربر ويژه
ولی من فکر نمیکنم مهراباد از 41 یا فوقش 42 بره بالاتر چون نقشه های دبلیو ایکس مپ کانتر 590 و روی تهران زده . چند روز پیش با 588 شد 39.8

ارتفاع تراز 500 در تهران چیزی که رادیوسوند نشون می‌ده طی هفته‌ی گذشته در ساعات ظهر به این شکل بود

13 جولای: 588 دکامتر

14 جولای: 589 دکامتر

15 جولای: 592 دکامتر

16 جولای: 594 دکامتر

17 جولای: 593 دکامتر

18 جولای: 593 دکامتر

19 جولای: 590 دکامتر

Dr.ben

کاربر ويژه
[h=4]rasht[h=4]current conditions +25 °C
w270.gif
7 kmh

Overcast and showers
Feels Like: +25°
Barometer: 1010.0 hPa
Dewpoint: +22°
Humidity: 83.4%
Visibility: 8 km

Sun rise: 06:06
Sun set: 20:29

سایت فورکا دیشب واسه رشت این پیش بینی رو کرده، که به احتمال فراوان تغییر می کنه:

lwmx1xozbiz6b4obmix.jpg

hasan1

کاربر ويژه
سان فرانسیسکو
شیب خیابون ولنجک دست کمی نداره از اینجا:خنده1:
44191_687.jpg

درود به همگی :گل:

این خیابونه منو یاد خیابون اقاقیای قم میندازه. البته طول قسمت شیبدارش نصف اینه ولی شیبش فک کنم نزدیکه به این شیب. :خنده1:

behshad22

New member
حاجی ارادت:احترام:
behshad22 خوش آمدی
هومن عکس گرفتی؟
ممنونم دوست عزیز
از آشنایی با شما دوستان بسیار خوشحالم-ماشاءالله دوستان اینجا دارای دانش و اطلاعات بالایی هستند در خصوص مسائل هواشناسی هستند .امیدوارم بتوانم استفاده بهینه رو از این اطلاعات ببرم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا