• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

behshad22

New member
براساس پیش بینی فصلی، امسال دراکثر مناطق کشورنسبت به شرایط عادی، دمای هوا نیم تا یک و نیم درجه گرم تر می شود
بر اساس پیش بینی ها تا روز یک شنبه روند کاهش دما رخ خواهد داد و کاهش دمای هوا امروز و فردا با شیب تندتری خواهد بود.سپس این شیب کند می شود اما نیمه دوم هفته آینده نیز روزهای گرم تری راانتظار داریم .
به طورمیانگین از15 تیر تا نیمه مرداد روزهای گرم سال است اما امکان جابجایی در این روزها نیز محتل است ،‌از این رو دقیقا نمی توان گفت که در چه بازه زمانی گرم ترین روزهای سال است.
درحال حاضر جریان های جنوبی حاکم است که باعث می شوند تا هوای گرم و مرطوب از عرض های بالاتر غالب باشد و هوای گرم و کم فشار حرارتی مطلق در کشور حاکم شو د.

hasan1

کاربر ويژه
بهشاد جان من هم به شما عزیز خوش آمد میگم. :گل::احترام::توافق:

امیدوارم اوقات خوبی رو در این فروم تجربه کنی.

دمای هم اکنون قم 40 درجه :ناراحت:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
بهشاد عزیز

ورود شما رو صمیمانه تبریک عرض میکنم، امیدوارم اوقات خوشی رو در اینجا داشته باشید.

rahsazan

کاربر ويژه
map_image60923.jpg

رديف

[TH]زمان وقوع به
وقت محلي
[/TH]
[TH]عرض جغرافيايي[/TH]
[TH]طول جغرافيايي[/TH]
[TH]عمق[/TH]
[TH]بزرگي[/TH]
[TH="width: 220"]توضيحات[/TH]
[TH]تعداد ايستگاهها[/TH]
[TH]مأخذ[/TH]
[TH]دريافت فايل[/TH]

[TR="class: DataRow1_F, bgcolor: #E7EBF5"]
[TD]۱[/TD]
[TD]۱۳۹۲-۰۴-۲۹ ۱۱:۴۹:۴۰.۹[/TD]
[TD]۳۶.۴۶ N[/TD]
[TD]۵۹.۷۰ E[/TD]
[TD]۵[/TD]
[TD]۱.۸[/TD]
[TD="align: left"] مشهد، خراسان رضوی[/TD]
[TD]۶[/TD]
[TD]IGUT[/TD]
[TD]شکل موج[/TD]
[/TR]

arashz

مدیر بخش هواشناسی
پیشبینی های تراز 500 میلی بار برای 7 روز آینده بسیار وحشتناک شدن! رسما کانتر 588 روی ایران خیمه خواهد زد و هوای بسیار گرم و پایداری رو تجربه خواهیم کرد!

arashz

مدیر بخش هواشناسی
البته مشکل از پرفشار آزور هست که فوق العاده قوی شده و از جنوب آمریکا رو تا یران در بر گرفته و عملا اجازه نفوذ سیستم های شمالی رو به منطقه ما نمیده! ای کاش وقتی در زمستان در عرض های پائین تر قرار میگیره هم به همین قدرت باشه و رطوبت اقیانوس هند رو به سمت ما ارسال کنه!

aria_tehran

کاربر ويژه
من تا حالا رنگ صورتی تو نقشه ندیده بودم که الان دیدم! البته نمیدونم دقیق رنگشو چی بگم!
صورتیه یعنی پایدار ترین حالت ممکن
طرفای عباس اینا هستش:خنده1:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
من تا حالا رنگ صورتی تو نقشه ندیده بودم که الان دیدم! البته نمیدونم دقیق رنگشو چی بگم!
صورتیه یعنی پایدار ترین حالت ممکن
طرفای عباس اینا هستش:خنده1:

یادتون باشه چند وقت پیش گفته بودم که باید فکر رنگهای جدید برای نقشه های هواشناسی باشن!
اما سمت قزوین نیست، بیشتر روی استان مرکزی و اراک قرار میگیره، تهران هم بی نصیب نخواد ماند!

کدخدا

کاربر ويژه
درود به همگی :گل:

این خیابونه منو یاد خیابون اقاقیای قم میندازه. البته طول قسمت شیبدارش نصف اینه ولی شیبش فک کنم نزدیکه به این شیب. :خنده1:

درود حسن جان

کوه خضر از این بدتره یادمه پیکان داشتم همیشه گیر میکردم بالا نمیرفت :خنده2:

سلام :احترام:
والا روستا که نه منطقه 1 همدان دره مرادبیگ

درود پسر خاله

کی رفتی برگشتی که خبر نشدم.کجا بود؟خوش گذشت؟خونه از خودتون بود؟
بهشاد جان من هم به شما عزیز خوش آمد میگم. :گل::احترام::توافق:

امیدوارم اوقات خوبی رو در این فروم تجربه کنی.

دمای هم اکنون قم 40 درجه :ناراحت:

بهشاد جان خوش امدی

فک کنم امسال مثل سال 86 که رکورد سرما قم ثبت شد رکورد گرما قم زده بشه

arashz

مدیر بخش هواشناسی
محمد جان این موج جدید برای قم هم گرمای زیادی رو به همراه خواهد داشت، خدا بخیر بگذرونه!

راستی بنظر میاد اینبار گرد و غبار آنچنانی درکار نخواهد بود اما متاسفانه بیابان های داخلی منشاء گرد و غبار میشن و کل مناطق داخلی متاثر میشن.

hasan1

کاربر ويژه
درود حسن جان

کوه خضر از این بدتره یادمه پیکان داشتم همیشه گیر میکردم بالا نمیرفت :خنده2:

درود پسر خاله

کی رفتی برگشتی که خبر نشدم.کجا بود؟خوش گذشت؟خونه از خودتون بود؟

بهشاد جان خوش امدی

فک کنم امسال مثل سال 86 که رکورد سرما قم ثبت شد رکورد گرما قم زده بشه

درود محمد جان

راست میگی یاد شیب کوه خضر نبودم. :خنده1:

تازه یادمه دو سه بار که رفته بودیم شاه اسماعیل یه شیب وحشتناکی داشت شاید دو برابر شیب اقاقیا. ماشین فقط با دنده یک اونم تخته گاز میتونست بره بالا و گرنه گیر میکرد!

عجیب تابستونی شده. اگه حرف فورکا درست باشه گرمترین دماهای ثبت شده تاریخ مرداد ماه تو این روزا ثبت میشه. :ناراحت:

کدخدا

کاربر ويژه
محمد جان این موج جدید برای قم هم گرمای زیادی رو به همراه خواهد داشت، خدا بخیر بگذرونه!

راستی بنظر میاد اینبار گرد و غبار آنچنانی درکار نخواهد بود اما متاسفانه بیابان های داخلی منشاء گرد و غبار میشن و کل مناطق داخلی متاثر میشن.

درود ارش جان

فک کنم با این گرما همه اینجا کف خیابون طاقباز بخوابن

این گردو غبار که از شرق استان به ما میرسه یک روز هوای تمیز نداشتیم

کدخدا

کاربر ويژه
درود محمد جان

راست میگی یاد شیب کوه خضر نبودم. :خنده1:

تازه یادمه دو سه بار که رفته بودیم شاه اسماعیل یه شیب وحشتناکی داشت شاید دو برابر شیب اقاقیا. ماشین فقط با دنده یک اونم تخته گاز میتونست بره بالا و گرنه گیر میکرد!

عجیب تابستونی شده. اگه حرف فورکا درست باشه گرمترین دماهای ثبت شده تاریخ مرداد ماه تو این روزا ثبت میشه. :ناراحت:

شاه اسماعیل که بالا کوهه؟اون شیب نیست که از دیوار باید بری بالا

بزار ثبت شه من رکورد دوست دارم حال میده

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا