اگه این ابرها قدری همت مضاعف تری می داشتند الان بارون بیشتری می داشتیم. تایم گرفتم از 7 صبح تا حالا حدود یک ساعت بارون دیدم شایدم کمی کمتر :ایرانجمن:
سلام محسن جان. خیلی خوب شده. البته عکس خام توش هیچی تقریبن مشخص نیست جز چند تا ستارهی پرنور! با چی ادیت میکنین؟
این عکس هم تقدیم به شما
9 ساعت بعد از تحویل سال 1392
مشاهده پیوست 36651
1 | Gharakhil (Iran) | 3.3 mm |
2 | Anzali (Iran) | 0.0 mm |
3 | Abadan (Iran) | 0.0 mm |
4 | Abadeh (Iran) | 0.0 mm |
5 | Abu Musa (Iran) | 0.0 mm |
6 | Ahar (Iran) | 0.0 mm |
7 | Ahwaz (Iran) | 0.0 mm |
سلام :احترام::گل:
تازه برگشتم، نه اقوام اونجا خونه دارن جای شما خالی:گل:
خسته شدم انقدر به اسمون نگاه كردم :ناراحت:
سلام بر بهزاد عزیزممن شانس آوردم 7 صبح بیدار بودم یه خورده بارون دیدم. دیر اومد و زود رفت!
تصویر ماهواره اکنون
ابرناکی در سواحل بسیار مشهود است در برخی نقاط گیلان از صبح رگبار و رعدو برق پراکنده رخ داده
من شانس آوردم 7 صبح بیدار بودم یه خورده بارون دیدم. دیر اومد و زود رفت!
اصفهان هرچقدر هم که در طول روز گرم بشه در عصر و شب خنکتر از خیلی از مناطق هم عرض و حتی شمالی تر خودش هست که البته ارتفاع بیشتر در این موضوع تاثیر داره.
سلام بر بهزاد عزیزم
انشاا.... در ساعات بعد از ظهر و امشب بارشها تشدید میشن
اره داداش بهزاد جای امیدواری وجود داره که با کاهش دما و رگبار و رعدو برق برای ما بهمراه باشهسلام.
ممنون محمود عزیز :شاد:
راستی سایت هایی مثل فورکا و نروژ از انتهای هفته چند روز رو بارونی پیش بینی کردن. بهشون اعتمادی هست؟
سلام دکترجان
کجا رفت؟؟؟!!هنوز اولشه دکتر عزیز،فکرکنم طی ساعات آینده بارش خوبی داشته باشید:گل:،البته استاد عزیز{محمودجان}هم در فروم حضور دارن و بهتر از من میدونن که شرایط ساعات آینده چطور خواهد بود:گل:،ولی در کل بنظر من بارش خوبی در انتظارتونه:شاد::احترام::گل: