• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ماهان.

کاربر ويژه
اینهم از عکس ماهان با ویرایش بنده!

منتهی اگه عکس خامش رو داشتم میشد خیلی خوشگلتر بشه و البته اون بخش درختهاش رو هم طبیعی تر کنم:

p76sn5ttkkvmbqp8irej.png

سلام محسن جان. خیلی خوب شده. البته عکس خام توش هیچی تقریبن مشخص نیست جز چند تا ستاره‌ی پرنور! با چی ادیت می‌کنین؟

این عکس هم تقدیم به شما

9 ساعت بعد از تحویل سال 1392

CSC_0105.jpg

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام بر دوستان عزیز

ابتدا از طرف خودم خوش آمد میگم به دوست و داداش عزیزم بهشادجان که به تازگی به جمعمون اضافه شدن،انشاالله اوقات خوبی رو با هم داشته باشیم

همچنان اختلاف 10 درجه ای دما بین بجنورد و مشهد پابرجاست!!امیدوارم هرچه سریعتر این کاهش دما به مشهدالرضا هم برسه تا دوستان مشهدی مون هم از این هوای لطیف بهره مند بشن:گل:

Bojnourd

Current conditions

+27 °C
w315.gif
3 m/s

Mostly clear
Feels Like: +27°
Barometer: 1004.8 hPa
Dewpoint: +15°
Humidity: 48.1%
Visibility: 10 km

Mashhad

Current conditions

+37 °C
w090.gif
5 m/s

Clear
Feels Like: +37°
Barometer: 1007.0 hPa
Dewpoint: +9°
Humidity: 18.2%
Visibility: 8 km

Dr.ben

کاربر ويژه
اگه این ابرها قدری همت مضاعف تری می داشتند الان بارون بیشتری می داشتیم. تایم گرفتم از 7 صبح تا حالا حدود یک ساعت بارون دیدم شایدم کمی کمتر :ایرانجمن:

mahmood600

کاربر ويژه
تصویر ماهواره اکنون
ابرناکی در سواحل بسیار مشهود است در برخی نقاط گیلان از صبح رگبار و رعدو برق پراکنده رخ داده

nwquad-irc.jpg

imboeing

کاربر ويژه
اگه این ابرها قدری همت مضاعف تری می داشتند الان بارون بیشتری می داشتیم. تایم گرفتم از 7 صبح تا حالا حدود یک ساعت بارون دیدم شایدم کمی کمتر :ایرانجمن:

خسته شدم انقدر به اسمون نگاه كردم :ناراحت:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ماهان جان سلام

طبق تجربه عکسهای ستاره های آسمون با تلفیق نور شهر عموما همینطوری میشه و اگه قصد داری که از ستاره های آسمون عکس بگیری باید بری یک جایی خارج از شهر که آلودگی نوری وجود نداشته باشه بعد اون موقع ستاره ها بدون ادیت و به زیبایی دیده میشن.

در مورد عکسهای شب یک مطلبی رو بهت توضیح بدم که بعضی نورهای داخل تصویر بخش شدن مثلا نور لامپهای خیابون و یا حتی ستاره ها برای از بین بردن این موضع باید ف ی ل ت ر UV رو از روی لنزت رو بازکنی چون اینطوری نورهای شب رو اشعه ماورائ بنفش تشخیص میده و نور ستاره ها رو میکشه و ستاره ها به اصطلاح دراز میشن که برای از بین بردن این معضل باید نرم افزاری داشته باشی تا بشه اشعه گاما رو کم و یا زیاد کرد.

حالا احتمالا امشب میرم از یک جاییکه نور نباشه یک عکس واقعی از ستاره ها میگیرم.

نرم افزاری که من استفاده میکنم اسمش IMAGIC هستکه هم ویدئو رو میشه ادیت کرد و عکس رو

در ضمن عکس برفیت هم خیلی زیبا بود.

سلام محسن جان. خیلی خوب شده. البته عکس خام توش هیچی تقریبن مشخص نیست جز چند تا ستاره‌ی پرنور! با چی ادیت می‌کنین؟

این عکس هم تقدیم به شما

9 ساعت بعد از تحویل سال 1392

مشاهده پیوست 36651

arashz

مدیر بخش هواشناسی
تصویر ماهواره اکنون
ابرناکی در سواحل بسیار مشهود است در برخی نقاط گیلان از صبح رگبار و رعدو برق پراکنده رخ داده

nwquad-irc.jpg

اون توده ابر تندری در شمال هند اگر 588 روی کشور ما پهن نمیشد حداقل چابهار رو تحت تاثیر خودش قرار میداد اما الان متاسفانه تضعیف میشه و رهسپار یمن!
به زیبایی میشه دیوار شرقی جنب حاره ای رو در این تصاویر مشاهده کرد!

محمد بجنورد

کاربر ويژه
من شانس آوردم 7 صبح بیدار بودم یه خورده بارون دیدم. دیر اومد و زود رفت!

سلام دکترجان

کجا رفت؟؟؟!!هنوز اولشه دکتر عزیز،فکرکنم طی ساعات آینده بارش خوبی داشته باشید:گل:،البته استاد عزیز{محمودجان}هم در فروم حضور دارن و بهتر از من میدونن که شرایط ساعات آینده چطور خواهد بود:گل:،ولی در کل بنظر من بارش خوبی در انتظارتونه:شاد::احترام::گل:

Dr.ben

کاربر ويژه
سلام بر بهزاد عزیزم
انشاا.... در ساعات بعد از ظهر و امشب بارشها تشدید میشن

سلام.
ممنون محمود عزیز :شاد:
راستی سایت هایی مثل فورکا و نروژ از انتهای هفته چند روز رو بارونی پیش بینی کردن. بهشون اعتمادی هست؟

mahmood600

کاربر ويژه
سلام.
ممنون محمود عزیز :شاد:
راستی سایت هایی مثل فورکا و نروژ از انتهای هفته چند روز رو بارونی پیش بینی کردن. بهشون اعتمادی هست؟
اره داداش بهزاد جای امیدواری وجود داره که با کاهش دما و رگبار و رعدو برق برای ما بهمراه باشه
حالا صبر کن بذار ماه اگوست بیاد ببین چه خواهد شد یه 10 -14 روز دیگه هم صبر کنی خبر های خوبی در راه است
:گل:

Dr.ben

کاربر ويژه
سلام دکترجان

کجا رفت؟؟؟!!هنوز اولشه دکتر عزیز،فکرکنم طی ساعات آینده بارش خوبی داشته باشید:گل:،البته استاد عزیز{محمودجان}هم در فروم حضور دارن و بهتر از من میدونن که شرایط ساعات آینده چطور خواهد بود:گل:،ولی در کل بنظر من بارش خوبی در انتظارتونه:شاد::احترام::گل:

آخه این ابرها بسیار ناز دارن! :nika: فکر کنم زیر لفظی می خوان تا ببارن!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا