• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hasan1

کاربر ويژه
اثر تنها چند دقیقه گذاشتن دماسنج در آفتاب!!! :ناراحت::قاطی:

262ebrt58rppz7exqr.jpg

هواشناس

کاربر ويژه
دوستان تهراني

در چندين سال گذشته به ياد داريد بيشترين تداوم گرماي هوا در تهران چند روز بود؟ ( چند روز پشت سر هم دما در مهرآباد 37 درجه يا بيشتر بشه دما )

سیبری

کاربر ويژه
من چون اون روز در مورد ورزقان اظهار نظر کرده بودم حتما باید یه مطلبی رو بگم
علی جان تو خود نیک میدانی بنده حقیر سر تا پا تقصیر از جمله سینه چاکان و ارادتمندان خاصه اقلیم وزرقانم:احترام:
مطمئنا تا دنیا دنیاست خاطره دمای 23- آبان 90 ورزقان در تار و پودم و تا سویدای وجودم نفوذ کرده و نام و یاد ورزقان لرزه بر اندام نحیف بنده و هر منصفی خواهد انداخت!

هواشناس

کاربر ويژه
من چون اون روز در مورد ورزقان اظهار نظر کرده بودم حتما باید یه مطلبی رو بگم
علی جان تو خود نیک میدانی بنده حقیر سر تا پا تقصیر از جمله سینه چاکان و ارادتمندان خاصه اقلیم وزرقانم:احترام:
مطمئنا تا دنیا دنیاست خاطره دمای 23- آبان 90 ورزقان در تار و پودم و تا سویدای وجودم نفوذ کرده و نام و یاد ورزقان لرزه بر اندام نحیف بنده و هر منصفی خواهد انداخت!

حاج محسن بنده ارادتمند و كوچيك شما هستم ، اين حرفا چيه سرما و گرما كه افتخار نداره ، افتخار اخلاق شماست و ادبتون

من فقط عاشق ركوردم ، چه سرما چه گرما :گل:

amir tehranpars

کاربر ويژه
گویا بیشترین وکمتزین دمایی که در مهرآباد طی 50 سال اخیر به ثبت رسونده ، به ترتیب 43 و -15 بوده !
نمیدونم چقدر بامن موافقید ولی امسال برا پایتخت خیلی مشابه سال گرم آبی 88-89 بوده که در تابستون89 چند روزی دما بالای 40 بود پس اگه بخایم یه نسبتی داشته باشیم در ادامه :

مهر89 : خشک
آبان 89 : سرد و پربارش
آذر 89 : گرم وخشک بی سابقه
زمستان 89 : رضایت بخش !
باید دید پس از 3 سال بالاخره پایتخت نخستین برف سنگین یکدست خود را درزمستان 92 تکرار خواهد کرد !:گل:

هواشناس

کاربر ويژه
گویا بیشترین وکمتزین دمایی که در مهرآباد طی 50 سال اخیر به ثبت رسونده ، به ترتیب 43 و -15 بوده !
نمیدونم چقدر بامن موافقید ولی امسال برا پایتخت خیلی مشابه سال گرم آبی 88-89 بوده که در تابستون89 چند روزی دما بالای 40 بود پس اگه بخایم یه نسبتی داشته باشیم در ادامه :

مهر89 : خشک
آبان 89 : سرد و پربارش
آذر 89 : گرم وخشک بی سابقه
زمستان 89 : رضایت بخش !
باید دید پس از 3 سال بالاخره پایتخت نخستین برف سنگین یکدست خود را درزمستان 92 تکرار خواهد کرد !:گل:

اگر قرار باشه امسال 89 تكرار بشه من رسما امشب خودكشي مي كنم! بدترين پاييز قرن شمالغرب بود پاييز 89

mohamad$

کاربر ويژه
کاملا درسته

هیچکدوم از برف های سال 90 و 91 تهران سراسری نبودن . 17 اسفند 91 بیشتر شمال و غرب و تا حدی جنوب شهر سنگین بود . 1 بهمن 90 هم همینطور . محله ما هر دو سالش 20 سانت بود

برف نیم متری ابان 90 که شمال تهران اومد هم فقط تو شمال شهر سنگین بود مناطق دیگه شهر متوسط و کم بود .

اخرین برف سراسری که کل شهر تهران و با برف سنگین پوشاند 26 دی 1389 بود .

محمد بجنورد

کاربر ويژه
آرش جان ممنونم ازت:گل:

89 واسه بجنورد نسبتا خوب بود!!2-3تا برف 10 سانتی داشت!!!ولی 90 خیلی بهتر بود واسه بجنورد،اگه امسال مثل 90 بشه و یا بهتر من کل اعضای هواشناسی رو کارت شارژ 5000تومانی{همراه اول-ایرانسل-رایتل-تالیا} میدم!!!!:خنده1:

ماهان.

کاربر ويژه
هواشناسی آلمان برای تابستان این وضعیت رو پیش‌بینی کرده

20 درصد سردتر از نرمال

55 درصد در حد نرمال

25 درصد گرمتر از نرمال

برای پاییز:

40 درصد سردتر از نرمال

32 درصد نرمال

28 درصد گرمتر از نرمال

ترجمه اش با گوگل ترانسلیت

Current season trend (Summer 2013, Fall 2013)
Summer 2013 (July, 2013)
Looking at the latest results of the seasonal forecast model (July issue), it is contrary to the
previous month prognosis with a summer class "normally" be expected. However, the current prediction is based only
on data from a two-month prognosis. The full data set (three months) is from the August issue available again.
Fall of 2013 (June, 2013)
Considering the current results of the seasonal forecast model, the probability of 40% for a total of more "cold" Autumn is the highest.
, the probability of a "medium" or "warm" autumn is currently in the random hit rate of 33%.​

هواشناس

کاربر ويژه
تا این لحظه این تداوم گرما در تهران نسبتا زیاد بوده ولی بی سابقه نبوده . داشتیم قبلا

اگر بالای 10 دفه مهراباد از 40 بزنه بالا شاید بی سابقه باشه . شایدم نباشه نمیدونم .

تشكر محمد جان

من فكر كنم تهران به 42 درجه برسه فوقش ، 43 فوركا يه كم شك بر انگيزه ...

mohamad$

کاربر ويژه
البته 89 هم همچین تحوه ای نبود . تو این زمستون های مضخرف اخیر خوب بوده . زمستونای الان تهران کجا و قدیما کجا

amir tehranpars

کاربر ويژه
افسانه آملی :
امامزاده قاسم ( ارتفاع 2500 متری )!

یه نکته ای که یادم رفت بگم اینه که در منطقه چلاو ، دو گودال بزرگ در دامنه قله معروف به جای پای رستم قرارداره که بر اثر شهاب سنگ پدید آمده ولی به باور مردم اونجا رستم دستان پهلوان ایران ، دوزانو نشست و از آب دریای خزر نوشید :!:گل:

NTQ3NDU3fSt7MTAyODAzOA==.jpg

mohamad$

کاربر ويژه
اقا نگو از اب دریای خزر نوشید / اشک ما رو دراوردی . هنوز سه ساعت مونده:خنده2:

هواشناس

کاربر ويژه
امروز تبريز هوا نسبتا دلپذير بود و از صبح باد خنك مه در حال وزيدن هست. گزارش هاي فرودگاه تبريز هم نشون ميده بيشينه دما امروز يا 30 + يا 31 + بود و احتمالا خود شهر 27 يا 28 بوده :گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا