امروز تبريز هوا نسبتا دلپذير بود و از صبح باد خنك مه در حال وزيدن هست. گزارش هاي فرودگاه تبريز هم نشون ميده بيشينه دما امروز يا 30 + يا 31 + بود و احتمالا خود شهر 27 يا 28 بوده :گل:
صد در صد موافقم آقا میلاد
من خودم در دمای بالای 25 اذیت میشم حالا چه 26 درجه چه 45 درجه ؛ از نظر کمی تفاوت دارن ولی از نظر کیفی خیر! :گل:
قربان آخر ما نفهمیدیم دمای 26، 27 یا 28 اذیتتون میکنه یا مطبوعه؟ :تعجب2:
خدا رو شكر سواد داري ماهان جان ؛ نوشتم كه نسبتا :خنده1: بالاخره درسته 28 هم گرمه ولي خوب با 36 درجه تفاوت داره در هر صورت
فداتشم نسبتاً دلپذیر با اذیت میکنه خیلی فرق داره. قبول کن که دیروز یه چیزی واسه خودت پروندی :گل:
بازم دم ما گرم که حدو 16 ساعت روزه ایم !
بنده خدا ها در شمال اروپا که باید بیش از 20 ساعت روزه باشن !
استوا هم که 12 ساعت !
راستی در قطب شمال که الان خورشید همیشه در آسمان هست یعنی باید دایم الروزه باشن !
یا درقطب جنوب که الانه اصلا نمبخاد روزه بگیرن !
:گل:
البته یه خوبی داره اونجا که به بدی اینجا میچربه. اونم اینه که هوا اصلا گرم نیست!
درود
تقدیم به سجاد عزیز
bravo !ساعت 2 نیمه شب / یوم الله 1 دی 1392 / برف سنگینی میبارد / هیچ صدایی جز برف شنیده نمیشود / هیچ چراغی روشن نیست / هیچ بشری نیست . هیچ ماشینی نیست . هیچ جنبنده ای نیست / من هستم و خدا و میدان تجریش /:خنده2:
بخشی از غزلیات حاج شیخ محمد تهرانی
ساعت 2 نیمه شب / یوم الله 1 دی 1392 / برف سنگینی میبارد / هیچ صدایی جز برف شنیده نمیشود / هیچ چراغی روشن نیست / هیچ بشری نیست . هیچ ماشینی نیست . هیچ جنبنده ای نیست / من هستم و خدا و میدان تجریش /:خنده2:
بخشی از غزلیات حاج شیخ محمد تهرانی