• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
اون عکسی که حسن از دماسنجش گذاشت مایع داخلش من و یاد اب البالو انداخت:ناراحت: :خنده1:

ماهان.

کاربر ويژه
امروز تبريز هوا نسبتا دلپذير بود و از صبح باد خنك مه در حال وزيدن هست. گزارش هاي فرودگاه تبريز هم نشون ميده بيشينه دما امروز يا 30 + يا 31 + بود و احتمالا خود شهر 27 يا 28 بوده :گل:

صد در صد موافقم آقا میلاد

من خودم در دمای بالای 25 اذیت میشم حالا چه 26 درجه چه 45 درجه ؛ از نظر کمی تفاوت دارن ولی از نظر کیفی خیر! :گل:

قربان آخر ما نفهمیدیم دمای 26، 27 یا 28 اذیت‌تون می‌کنه یا مطبوعه؟ :تعجب2:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
ماهان جان اگه ریا نشه و خدا قبول کنه بنده نیز روزه دارم:خجالت2:

Ardabil

[h=4]Current conditions
+20 °C
w045.gif
14 m/s

Mostly clear
Feels Like: +20°
Barometer: 1006.8 hPa
Dewpoint: +12°
Humidity: 58.7%
Visibility: 5 km

ماهان.

کاربر ويژه
خدا رو شكر سواد داري ماهان جان ؛ نوشتم كه نسبتا :خنده1: بالاخره درسته 28 هم گرمه ولي خوب با 36 درجه تفاوت داره در هر صورت

فداتشم نسبتاً دلپذیر با اذیت می‌کنه خیلی فرق داره. قبول کن که دیروز یه چیزی واسه خودت پروندی :گل:

هواشناس

کاربر ويژه
فداتشم نسبتاً دلپذیر با اذیت می‌کنه خیلی فرق داره. قبول کن که دیروز یه چیزی واسه خودت پروندی :گل:

باشه كشتي ما رو. من دماي بالاي 25 درجه خوشم نمياد. ولي ديروز بيشينه 36 بود داخل شهر امروز 27 يا 28 / خوب خداوكيلي فرق داره ديگه در عرض 24 ساعت اين همه تغيير دمايي :زبون::زبون:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
بازم دم ما گرم که حدو 16 ساعت روزه ایم !
بنده خدا ها در شمال اروپا که باید بیش از 20 ساعت روزه باشن !
استوا هم که 12 ساعت !
راستی در قطب شمال که الان خورشید همیشه در آسمان هست یعنی باید دایم الروزه باشن !
یا درقطب جنوب که الانه اصلا نمبخاد روزه بگیرن !
:گل:

امیرعزیز سلام

در مناطقی که خورشید همیشه در آسمان هست؛تصمیم گرفته شده{از سوی علمای دین} 20 ساعت فقط روزه باشن!!باز هم زمان زیادیه!!!

محمد بجنورد

کاربر ويژه
البته یه خوبی داره اونجا که به بدی اینجا میچربه. اونم اینه که هوا اصلا گرم نیست!

هرچقدر هم که سرد باشه ولی باز هم به 16 ساعت اینجا نمی ارزه بخدا!!!من که همین شرایط رو میپسندم!!

ماهان ببین با یه سوالت چقدر اسپم دادیم!!!بیچاره جناب فولادی چه سختی باید بکشه تا پستای مفید رو پیدا کنه!!!:خنده1:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
یاد باد خاطرات خوش گذشته

امروز ماهان با این عکسهای زیبایی که گذاشت منو بدجوری یاد خاطرات خوش گذشته و عشق جوونی انداخت!

این عکس زیبا از ماهان عزیز رو که دیفورمش کردم و اون شعر زیبا رو به همه دوستان عزیزم تقدیم میکنم:گل:

rcqyr1hkx2yi2mf4cffe.jpg

[MENTION=26376]pokerface[/MENTION]

آخرین ویرایش:

mohamad$

کاربر ويژه
خب درست میگه بنده خدا حاجی زنجانی:خنده1: البته دیگه وقتی یکی بره سر اب تا فیها خالدونش و میخوره یه چیکه دو چیکه نمیشه

-----------

ساعت 14:30

مهراباد 37
فیروزکوه 24

روز قبل تو همین ساعت فکونم مهراباد 38-39 بود و فیروزکوه 33 . تاثیر هوای خنک بر فیروزکوه

-----------------

در مورد حفظ سلامتی هم کاملا درسته . برای من که این روزا زیاد بیرون نمیرم شاید گرفتن روزه اسون باشه ولی برای اون افراد کاملا مضر هست .

ماهان.

کاربر ويژه
خب بحث رو تموم کنیم بهتره به نظرم. چون حرف در این موارد برای گفتن زیاده و به قول معروف حرف، حرف میاره!

1 فروردین 92

21032013214.jpg

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
عزیزان اسپم این تاپیک و موارد حاشیه ای اون بسیار زیاد شده.
نهایت تلاش ما این هست که دخالت مستقیم و همراه با اجبار در این مورد نباشه منتها قوانین جاری خود انجمن به کنار تعدادی از خود دوستان شما گله میکنند و از ما رسیدگی رو میخواهند که حق هم دارند.
لطفاً خودتون این مورد رو بررسی کنید و چاره ای برای موارد حاشیه ای بیابید.
شخصاً هیچ ربطی بین مباحث عمومی هواشناسی و روزه و روزه داری و امامنت نمیتونم کشف کنم!
موفق باشید

mohamad$

کاربر ويژه
ساعت 2 نیمه شب / یوم الله 1 دی 1392 / برف سنگینی میبارد / هیچ صدایی جز برف شنیده نمیشود / هیچ چراغی روشن نیست / هیچ بشری نیست . هیچ ماشینی نیست . هیچ جنبنده ای نیست / من هستم و خدا و میدان تجریش /:خنده2:

بخشی از غزلیات حاج شیخ محمد تهرانی

amir tehranpars

کاربر ويژه
ساعت 2 نیمه شب / یوم الله 1 دی 1392 / برف سنگینی میبارد / هیچ صدایی جز برف شنیده نمیشود / هیچ چراغی روشن نیست / هیچ بشری نیست . هیچ ماشینی نیست . هیچ جنبنده ای نیست / من هستم و خدا و میدان تجریش /:خنده2:

bravo !
very like !
خوشم اومد !
تازه داری تیکه ها رو یاد میگیری !:گل:
یه شعر هم درمورد برف همرفتی اواسط اسفند89 بساز !
الان عکسشو میذارم !

محمد بجنورد

کاربر ويژه

آرزو بر جوانان عیب نیست!!!:خنده1:،بخشی از بذلیات حاج شیخ محمد تهرانی!!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا