محمد بجنورد
کاربر ويژه
باز هم ممنونم استاد:گل::احترام:
باز هم ممنونم استاد:گل::احترام:
پس اگه اشتباه نکنم و خدا بخواد؛باید منتظر بیشینه هایی زیر 25-26 و کمینه هایی زیر 16-17 باشیم!!انشاالله که همین طور بشه:گل:
تو نقشه های مدل نیروی دریایی هم که خودتون گذاشتید؛رطوبت خوبی واسه روزهای شنبه و یکشنبه ی بعد در نظر گرفته شده بود،پس با این اوصاف همونطور که خودتون هم گفتید؛باید منتظر هوایی رویایی در روزهای آغازین دهه ی سوم مرداد بود!!
سلام ارش جان اصفهان هم از این بارشها بهره مند میشه یا نه
درود بر دوستان عزیز
دوستان اون نقطه ی بنفش رنگ تو نقشه ی جی اف اس رو پیدا کردم!!!{البته با کمک حاج محسن}
Long term forecast for Kūh-e Shāh Jebāl-e Bārez, Kerman (Iran) – yr.no
بارش روز سه شنبه ش رو نیگا کنید لطفا!!
با توجه به نقشه های زیر برای هفته آینده شانس شمالی شدن جریانات ، وجود رطوبت شمالی در تراز 850، نفوذ رطوبت جنوبی در تراز 700 از سمت خلیج عدن ، فراهم بودن فاکتور های سطح زمین / گذر تراف و در ادامه ابرناکی - کاهش دما و با دید مثبت احتمال بارش برای بخشهایی از شمال شرق ایران دور از انتظار نیست:
من على از عسلویه هستم ممنون از آقای امیرمحسن بابت جواب به سوالم دزباره نقشه های هواشناسی.
دیشب به یک شاخص دور پیوندی خیلی جالبی برخورد داشتم که منجر به بروز بارشهای خوبی در غرب - جنوب غرب و نواحی مرکزی کشور مثل اصفهان میشه:
این شاخص معروف به NOI هست که سرچ که تو اینترنت کردم به جرات میتونم بگم مثل همون مولفه اتمسفری QBO که چند روز پیش در ارتباط باهش گفتم تو ایران روش تحقییق و بررسی نشده
تاثیر و همبستگی این شاخص در جنوب غرب ایران در تصویر زیر به خوبی دیده میشه:
دیشب از استاد عزیز جناب آقای فولادی هم نظرشون رو خواستم که feed back ایشون خیلی جالب و تامل برانگیز بود ، ضمن تشکر از ایشون خودتون ببینید:
جهت مشاهده ی تصویر در اندازه ی بزرگتر اینجا کلیک نمایید.
پاییز چه خشکی ایجاد می کنه شمال غرب!