• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اما مدل نیروی دریایی آنومالی دمایی منفی رو برای منطقه ما در روز های شنبه و یکشنبه هفته آینده پیش بینی کرده ، اگه نظر منو بخواید باید بگم که می تونیم به این پیش بینی اعتماد کنیم چون درصد تحققش خیلی بالاست و در همون زمان دقیقا در تراز سطح زمین منطقه ما کانتر 576 دکامتر دیده میشه و البته نفوذ زبانه های سامانه پرفشار شمالی هم به چشم میخوره پس با امیدواری به استقبال روزهایی خنک و مطبوع خواهیم رفت:گل:

25kr2vtk2bk3rtjz0st4.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
باز هم ممنونم استاد:گل::احترام:

قابلی نداشت محمد عزیز

این هم نقشه آنومالی فشار سطح دریا که مرکز اون سامانه پرفشار شمالی درش بوضوح دیده میشه و البته زبانه های این سامانه پر فشار که به نواحی شمالی ایران نفوذ کرده رو هم بخوبی میتونید تشخیص بدید:

j26lzfedvu4jk9w69jab.jpg

محمد بجنورد

کاربر ويژه
پس اگه اشتباه نکنم و خدا بخواد؛باید منتظر بیشینه هایی زیر 25-26 و کمینه هایی زیر 16-17 باشیم!!انشاالله که همین طور بشه:گل:

تو نقشه های مدل نیروی دریایی هم که خودتون گذاشتید؛رطوبت خوبی واسه روزهای شنبه و یکشنبه ی بعد در نظر گرفته شده بود،پس با این اوصاف همونطور که خودتون هم گفتید؛باید منتظر هوایی رویایی در روزهای آغازین دهه ی سوم مرداد بود!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
پس اگه اشتباه نکنم و خدا بخواد؛باید منتظر بیشینه هایی زیر 25-26 و کمینه هایی زیر 16-17 باشیم!!انشاالله که همین طور بشه:گل:

تو نقشه های مدل نیروی دریایی هم که خودتون گذاشتید؛رطوبت خوبی واسه روزهای شنبه و یکشنبه ی بعد در نظر گرفته شده بود،پس با این اوصاف همونطور که خودتون هم گفتید؛باید منتظر هوایی رویایی در روزهای آغازین دهه ی سوم مرداد بود!!

انشاء الله محمد جان:گل:

mahenou

New member
من على از عسلویه هستم ممنون از آقای امیرمحسن بابت جواب به سوالم دزباره نقشه های هواشناسی.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
درود بر دوستان عزیز

دوستان اون نقطه ی بنفش رنگ تو نقشه ی جی اف اس رو پیدا کردم!!!{البته با کمک حاج محسن}

13081106_2_0306.gif

Long term forecast for Kūh-e Shāh Jebāl-e Bārez, Kerman (Iran) – yr.no

بارش روز سه شنبه ش رو نیگا کنید لطفا!!

یا خدا!!!!!

88 میلیمتر در عرض 6 ساعت!!! بی برو بر گرد سیل میشه!

aliasgar57

کاربر ويژه

سخنگوی سازمان امداد و نجات اعلام کرد
سیل و آبگرفتگی در 17 روستای سیستان و بلوچستان
بر اثر بارش باران در استان سیتان و بلوچستان ۱۷ روستای توابع شهرستان خاش دچار سیل و آبگرفتگی شد.

13920207000266_PhotoA.jpg

حسین درخشان؛ سخنگوی سازمان امداد و نجات هلال احمر در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس اظهار داشت: بر اثر بارندگی و بالا آمدن سطح آب رودخانه روز گذشته 17 روستا از توابع شهرستان خاش دچار سیل و آبگرفتگی شد.
وی ادامه داد: در همین راستا 15 امدادگر هلال احمر برای ارائه خدمات امدادی و اسکان اضطراری عازم منطقه شدند.
درخشان گفت: در این عملیات 150 نفر از سیل زدگان و مردم منطقه در 30 دستگاه چادر اسکان اضطراری داده شده‌اند.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
با توجه به نقشه های زیر برای هفته آینده شانس شمالی شدن جریانات ، وجود رطوبت شمالی در تراز 850، نفوذ رطوبت جنوبی در تراز 700 از سمت خلیج عدن ، فراهم بودن فاکتور های سطح زمین / گذر تراف و در ادامه ابرناکی - کاهش دما و با دید مثبت احتمال بارش برای بخشهایی از شمال شرق ایران دور از انتظار نیست:

65w7nin55f92rhr5yskc.gif

9c06kjb0zwt462psq1a.gif

9ijrpf60px7h9xrn86ru.gif

cw2oz6ubb8mm637pgxmz.gif

7tbeskvzfcfyt56dzlb.gif

وضع مناطق داخلی از جمله اصفهان و یزد هم بد نیست.

aliasgar57

کاربر ويژه
تهران - زمين لرزه اي به بزرگي سه و نيم در مقياس امواج دروني زمين (ريشتر) امروز - يكشنبه - شهر شنبه در بوشهر را لرزاند.

به گزارش مركزلرزه نگاري كشوري موسسه ژئوفيزيك دانشگاه تهران، اين زمين لرزه ساعت هشت و ۲۳ دقيقه و ۴۸ ثانيه دراين منطقه به وقوع پيوسته است.
شبكه هاي لرزه نگاري وابسته به اين مركز، موقعيت جغرافيايي وقوع اين زمين لرزه را در عرض شمالي ۲۶/۲۸ درجه و طول شرقي ۹۸/۵۱ درجه ثبت كردند.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود دوستان

امروز کلا از صبح گرفتار تهیه و جمع آوری اطلاعاتی در مورد پروژه هایی که از سال 90 تا امروز داشتم بودم ولی سعی میکنم تا هر وقت که باز تونستم اینجا هم باشم .

خدا رو شکر بارشها در سطح کشور مطابق با آپدیت گسترش بیشتری پیدا کردند:

13081200_2_0400.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دیشب به یک شاخص دور پیوندی خیلی جالبی برخورد داشتم که منجر به بروز بارشهای خوبی در غرب - جنوب غرب و نواحی مرکزی کشور مثل اصفهان میشه:

این شاخص معروف به NOI هست که سرچ که تو اینترنت کردم به جرات میتونم بگم مثل همون مولفه اتمسفری QBO که چند روز پیش در ارتباط باهش گفتم تو ایران روش تحقییق و بررسی نشده
je13gqcrvou4smrr6eog.jpg

تاثیر و همبستگی این شاخص در جنوب غرب ایران در تصویر زیر به خوبی دیده میشه:

493f674169ta1ub009.gif

دیشب از استاد عزیز جناب آقای فولادی هم نظرشون رو خواستم که feed back ایشون خیلی جالب و تامل برانگیز بود ، ضمن تشکر از ایشون خودتون ببینید:

جهت مشاهده ی تصویر در اندازه ی بزرگتر اینجا کلیک نمایید.

پاییز چه خشکی ایجاد می کنه شمال غرب!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
یکی دیگه از شاخصهای بسیار موثر بر بارش ایران در دور آماری 1949 تا 2007 میلادی شاخص NP یا اقیانوس آرام شمالی هست که در بازه زمانی اکتبر تا ژوئن بارشهای بسیار خوبی رو برای ایران به همراه داره:

s3gq4ggqgl1wfr5scn85.gif

پس اینطوری می بینیم که واقعا ما ایرانی چقدر در این زمینه کم کاری کردیم و فقط چسبیدیم به دو شاخص NAO و AO و یکسره داریم با تعصب بی جا در مورد این دو تا آیتم صحبت میکنیم و از مثبت و منفی شدنش خوشحال و ناراحت میشیم و به جون همدیگه می افتیم!!!!!!!!!!!!!!!!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دیشب به یک شاخص دور پیوندی خیلی جالبی برخورد داشتم که منجر به بروز بارشهای خوبی در غرب - جنوب غرب و نواحی مرکزی کشور مثل اصفهان میشه:

این شاخص معروف به NOI هست که سرچ که تو اینترنت کردم به جرات میتونم بگم مثل همون مولفه اتمسفری QBO که چند روز پیش در ارتباط باهش گفتم تو ایران روش تحقییق و بررسی نشده
je13gqcrvou4smrr6eog.jpg

تاثیر و همبستگی این شاخص در جنوب غرب ایران در تصویر زیر به خوبی دیده میشه:

493f674169ta1ub009.gif

دیشب از استاد عزیز جناب آقای فولادی هم نظرشون رو خواستم که feed back ایشون خیلی جالب و تامل برانگیز بود ، ضمن تشکر از ایشون خودتون ببینید:

پاییز چه خشکی ایجاد می کنه شمال غرب!

البته شاخص SOI هم خیلی تاثیر بر بارش نواحی داخلی و جنوب غربی ایران داره:

mc2wcn87yp8ygc3ao5ho.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اینروزها بین هواشناسان مطرح دنیا با توجه به وضعیت 2 ماهه اخیر این فرضیه مطرح شده که شرایط جوی پاییز و زمستان پیشرو مشابه سالهای 1955 -1962-1969-1971 و 1990 میلادی هست و خوب من هم سعی کردم در ماههای مختلف بصورت تایم سری نقشه ها رو واسه ایران رسم کنم.

ببینیم با این وضعیت شرایط ایران بعنوان مثال در طول ماه ژانویه در اون سالها به چه صورت بوده:

آنومالی فشار سطح دریا:

mfubw9ihw3un1kx05kqj.png

آنومالی ارتفاع ژئوپتانسیل در تراز 500 میلی بار:

6we0lvsinic1u4wdt6e.png

دمای سطح زمین:

yo5sbzszkmopb20y7oj.png

آنومالی بارش:

d3lxsbidy3xlkohi7neo.png

آنومالی امگای معکوس:

9co8zmkru1eplj4aekqp.png

aliasgar57

کاربر ويژه
بارش باران در مکه

در پی تقویت مونسون روز جمعه 11 مرداد 92 مردم جنوب غرب عربستان شاهد بارش باران بودند .
این بارشها حتی به شهر مکه مکرمه هم کشیده شد.
در ادامه عکس هایی از بارش زیبای تابستانه در شهر مکه

mecca2-8-2013_11.jpg

mecca2-8-2013_7.jpg

mecca2-8-2013_8.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا