• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود دوستان عزیز

جای همگی خالی امروز باز مجددا هزار مسجد بودم و تازه اومدم و عجب هوای خنک و مرطوبی بود .

امروز میزان آب رودخانه بابا رمضان ( لائین ) قبل از ورود به شالیزار های برنج باور نکردنی بود!!!!!!!!!!!!!

خیلی حجم آب بالا بود:گل:

آرش-مشهد

کاربر ويژه
سلام دوستان. عید فطر رو پیشاپیش تبریک میگم ان شا الله که طاعات و عباداتتون قبول باشه.
مشهد هوا نسبت به قبل فوق العاده بهتر و خنکتر شده. دمای بیشینه امروز به 30 رسید و رطوبت هوا هم بالا رفته و رطوبت خزری رو میشه حس کرد. واقعا هوای لطیفی شده بعد از اون گرماهای طاقت فرسا واقعا حال میده. دمای الان هم 23 هست و احتمالی که دمای کمینه امشب به زیر 20 هم برسه هست.

آرش-مشهد

کاربر ويژه
درود دوستان عزیز

جای همگی خالی امروز باز مجددا هزار مسجد بودم و تازه اومدم و عجب هوای خنک و مرطوبی بود .

امروز میزان آب رودخانه بابا رمضان ( لائین ) قبل از ورود به شالیزار های برنج باور نکردنی بود!!!!!!!!!!!!!

خیلی حجم آب بالا بود:گل:

سلام محسن جان. از وضع آب سد دوستی خبر دارین؟ ایا این شایعه که افغانستان روی سرچشمه های ورودی به سد دوستی سد بسته درسته؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام محسن جان. از وضع آب سد دوستی خبر دارین؟ ایا این شایعه که افغانستان روی سرچشمه های ورودی به سد دوستی سد بسته ضمن درسته؟

سلام آرش عزیز

ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات و تبریک عید سعید فطر خدمت شما و دوستان عزیز

حجم اب سد دوستی در بازدیدی که هفته گذشته از سد داشتیم در حدود 500 میلیون متر مکعب برآورد میشه که این میزان در مقایسه با سال قبل در حدود 500 میلیون کاهش داشتته!

در حال حاضر آب مورد نیاز کشاورزی ایران و ترکمنستان ( حقابه مشترک) مشابه سال گذشته در حال مشروب کردن اراضی پایین دست سد هست.

والا یکسری شنیده هایی در خصوص سد سلما که در کشور افغانستان احداث شده، و نقش مهمی در کاهش یا بهتر بگم صفر شدن ورودی دریاچه سد به گوش میرسه ولی خوب فقط همین نیست در بهار امسال بارشهای سیلابی چندانی در حوضحه آبریز رودخانه هریر رود در کشور افغانستان رخ نداد که شرایط رو سختر کرد.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب اینهم از عکسهای امروز لائین و بابا رمضان - هزار مسجد:

fz4yp2rba3q9t0aubvam.jpg

zyj1826r1ljmqt04kzyy.jpg

ztq7daqoo72dxsquwha1.jpg

tth6rdzlrnlsigiy3yn.jpg

تمشک مرغوب و از نوع دره های هزار مسجد:

t4tjrrpatofd7eas1x2.jpg

n3na2s3oi2qhtikctgh0.jpg

اینهم یکی از شالیرازهای برنج ایده لیک:

b27wfs0pm61z893uupq.jpg

[MENTION=26376]pokerface[/MENTION]

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
مدل ecmwf واسه مشهد و بخشهای وسیعی از خراسان رضوی و خراسان شمالی بارشهای رویایی رو در چندین فریم در نظر گرفته:

u2a0tlbpptt9kscz8jlk.jpg

Fooladi

کاربر ويژه
درود دوستان
دم عیدی خیلی دلم گرفته از خیلی چیزا. از کشته شدن هموطنانم. از اینکه همه ما می دونستیم جنوب شرق کشورمون بارش شدیدی خواهد داشت و هیچ کاری نتونستیم بکنیم.
دلم گرفته از از هواشناسان و مسئولین رسما شاغل که احتمالا غیابی مدرکشون رو گرفتن و درساشون رو با رو انداختن و نمره گرفتن پاس کردن و هیچی حالیشون نیست و پستشون هم احتمالا نتیجه سفارش و زد و بندهای سـیاسیه
از اون طرف این همه آدم مطلع و علاقمند و مشتاق به هواشناسی داریم که یا بیکارند یا کارشون چیز دیگه است و کسی به اطلاعاتشون توجهی نمی کنه.

درد اینه که حتی اگه از قبل به این مدیران اطلاعات داده بشه مسئولین ما در مورد هشدار دادن اصولی چیزی نمی دونند. یا خیلی زود جو گیر میشن و مردم رو بی جهت می ترسونند و یا در اکثر مواقع هیچ چی نمی گن و صداشو در نمیارن تا بلا نازل بشه و بعد می گن غافلگیر شدیم!
مدیریت بحران ما شده فقط مدیریت پس از بحران که حتی اونم درست بلد نیستیم.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امشب برای برخی نقاط غرب هرمزگان بیش از 5 میلی متر بارش باران در ساعت پیش بینی شده!!!!!!!!!!!!!!!!11

osul1amt3qi405t8zsl0.jpg

Fooladi

کاربر ويژه
محمد از قم گفت:
خبر اولیه:
http://www.ugcs.ir/index.php?option=com_content&task=view&id=273&Itemid=2
پایگاه اینترنتی گروه غیرحرفه‌ای رویت هلال نوشت:
در گفتگوی تلفنی با جناب آقای مهندس سید محسن قاضی میرسعید (رکورددار رویت هلال ماه در جهان)، ایشان اعلام کردند که خودشان شخصا به اتفاق آقای علی ابراهیمی (از رصدگران با تجربه هلال ماه در ایران) موفق به رویت هلال ماه شوال شده اند. ظاهرا سایر اعضای گروه هم هلال را دیده اند. همچنین به گفته آقای میرسعید، جناب مهندس سید قاسم رستمی (از رصدگران با تجربه هلال ماه در ایران) هم در یزد موفق به رویت هلال شوال شده اند و گویا توانسته اند از هلال عکس هم بگیرند.

............................

گزارش دهنده: سید قاسم رستمی

تاریخ: چهار شنبه 16 امرداد 1392

محل رصد: احمدآباد اردکان، یزد

مختصات: 53:59:37 شرقی و 32:21:28 شمالی و ارتفاع 1020 متر

ابزار: تلسکوپ اشميت کسگرين 8 اينچی سلسترون با چشمی 2 اينچی 42 میلیمتر (بزرگنمايي 47 و ميدان ديد 1.5 درجه)

وضعيت هوا: آسمان کاملا صاف و مقداری غبار محلی درافق

نتيجه رصد: هلال با تلسکوپ رویت شد.

فردا احتمالا میشه عید....

من با برنامه C2A موقعیت ستاره ها و ماه و چک می کنم
مختصات و ارتفاع محل رو که بدی همه اینا رو میده

برای خرم آباد در غروب چهار شنبه ماه تنها ۲ دقیقه بعد از غروب خورشید، غروب کرد.

چون ملاک اینا دیدن هلال ماه حداقل با تلسکوپ هست و نه مقارنه یکم کار سخت میشه. با چشم که مطمئنا که قابل دیدن نیست اما تلسکوپ ها شاید. با اینکه ارتفاع کمی ماه داره اما فاصله افقی وجود دارد و همچنین با یه تلسکوپ خوب و هوای خوب میشه تو روشنایی روز هم هلال ماه رو دید.

آخرین ویرایش توسط مدیر:

Fooladi

کاربر ويژه
اینجا ساعت دقیقه ثانیه بزاری یعنی عدد:عدد:عدد ، :عدد: میشه اسمایلی یا شکلک خودمون :خنده1:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اینجا ساعت دقیقه ثانیه بزاری یعنی عدد:عدد:عدد ، :عدد: میشه اسمایلی یا شکلک خودمون :خنده1:

سلام و صبح شما بخیر جناب فولادی عزیز

با اجازه شما من پست قبلی تون برای نمایش مختصات ویرایش کردم ولی شما هم میتونید قبل از اینکه پست تون رو ارسال کنید در بخش تنظیمات اضافه با زدن تیک شکلها نمایش داده نشوند این مشکل رو برطرف کنید:

یعنی اینطوری:
s8s1tifgiekckq1dpnqc.jpg

mohammadsadat

کاربر ويژه
سلام بر همه دوستان عزیز:گل:
عید فطر رو پیشاپیش به همه تبریک میگم
من همچنان در رفت و آمد بین استان های ایلام و خوزستان هستم، تو این 2 هفته اخیر دمای این دو استان خیلی از حالت عادیش خنکتر بوده شاید بشه گفت در حد 4و 5 درجه، برای بعضی نقاط شایدم بیشتر، فکر کنم این مرداد تو تاریخ ثبت بشه، البته شایدم اینقدری که من حس میکنم خنک نشده باشه، متاسفانه رسانه ها یا هواشناسی ها گزارشی در این زمینه منتشر نکرده اند
راستی اینجا چرا اینقدر خلوت شده اتفاقی افتاده، نکنه باز اختلافی پیش اومده؟:نه:

آخرین ویرایش:

سیبری

کاربر ويژه
امروز اوج بارش و رعد وبرق نه بر روی کرمان و بلوچستان بلکه بر روی استان فارس خواهد بود

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا