• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سیبری

کاربر ويژه
رعد وبرق امروز بر روی جنوب فارس فوق تصور خواهد بود!
57049315276407622264.png

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
درود بر دوستان
اين روزها هوا بسيار دلپذيره همچنان منتظر شهريور ماه دل انگيز مشهد هستم كه دما با شيب بالايي كم خواهد شد!

mohammadsadat

کاربر ويژه
بچه ها کسی با آب و هوای سمنان آشنایی داره؟
من شهریور ماه راهی اونجام، هواش چطوره؟، پاییزش زود فرا میرسه؟
ممنون

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
سلام بر همه دوستان عزیز:گل:
عید فطر رو پیشاپیش به همه تبریک میگم
من همچنان در رفت و آمد بین استان های ایلام و خوزستان هستم، تو این 2 هفته اخیر دمای این دو استان خیلی از حالت عادیش خنکتر بوده شاید بشه گفت در حد 4و 5 درجه، برای بعضی نقاط شایدم بیشتر، فکر کنم این مرداد تو تاریخ ثبت بشه، البته شایدم اینقدری که من حس میکنم خنک نشده باشه، متاسفانه رسانه ها یا هواشناسی ها گزارشی در این زمینه منتشر نکرده اند
راستی اینجا چرا اینقدر خلوت شده اتفاقی افتاده، نکنه باز اختلافی پیش اومده؟:نه:

درود بر شما
كاملن موافقم امسال اوج گرما در تير ماه بود و مرداد خنكتر از نرمال!
در مورد خلوتي اينجا هم اينطور بگم كه يك عده كودتا كردن رفتند!

سیبری

کاربر ويژه
بچه ها کسی با آب و هوای سمنان آشنایی داره؟
من شهریور ماه راهی اونجام، هواش چطوره؟، پاییزش زود فرا میرسه؟
ممنون

سلام محمد جان کجایی دادا؟
سمنان خودش کاملا کویره و رنج دماییش چیزی شبیه جنوب استان تهران مثل ورامین البته با بارش کمتره
پاییز زودرس هم نداره ،

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
حاج محسن عاشق چطوره؟
ميبينم كه آماده ثبت دماهاي تك رقمي ميشيد و سعي ميكنيد به غرب مشهد برسيد!خخخ

سیبری

کاربر ويژه
اما اگه استان سمنان منظورت باشه ، بر خلاف شهر سمنان ،دامغان و شاهرود کمی از اقلیم شمال شرق تاثیر پذیرن یعنی هزمان با تقویت پرفشار سیبری روی آسیای مرکزی که باعث میشه تقریبا هر ساله پاییز شمال شرق از شهریور شروع بشه این دو شهر هم کمی سرد میشن اما سمنان به دلیل اینکه در قسمت شرقیش ارتفاعات آهوان (گردنه آهوان تو مسیر سمنان دامغان دقیقا از همین کوه ها عبور میکنه)قرار گرفته از این تاثیر پذیری محرومه

mohammadsadat

کاربر ويژه

درود بر شما

ای بابا چرا؟ اینجا که همه چی خوب و عادی پیش میرفت و مشکلی وجود نداشت
من خیلی با فضای تالارهای گفت و گو و انجمن ها و چت روم ها آشنایی ندارم، اما این همه تغییر و جابه جایی و کودتا در میان این گروه علاقه مندان هواشناسی برام عجیبه

سیبری

کاربر ويژه
شمالشرق رسما از هفته آینده با تابستان خداحافظی میکنه

قوچان جمعه شب و مشهد شنبه به امید خدا بارش دارن

mohammadsadat

کاربر ويژه
سلام محمد جان کجایی دادا؟
سمنان خودش کاملا کویره و رنج دماییش چیزی شبیه جنوب استان تهران مثل ورامین البته با بارش کمتره
پاییز زودرس هم نداره ،
الان استان ایلامم، هوا خیلی خنک شده، دیروز آبدانان بودم باد بعد از ظهر خنک بود در حالی که در حالت عادی باید داغ میبود که بهش به کردی "سویر" میگن
پس کارم دراومده بازم یه جای بد آب و هوا یزد خوزستان و الانم سمنان:ناراحت:
فکر میکردم سمنان هواش بدک نباشه یا حداقل شهریورش مثل بقیه 1/3 شمالی کشور زود خنک بشه

mohamad$

کاربر ويژه

درود بر شما

خیر

فرودگاه مهراباد تهران مرداد امسال 42.6 درجه شد که همچین دمایی با رکورد 60 ساله تهران برابری کرد و برای مرداد ماه یک رکورد تاریخی بود که تا به حال در طول تاریخ تهران رخ نداده بود !

[MENTION=24870]heaven1[/MENTION]

آخرین ویرایش:

mohammadsadat

کاربر ويژه
نمیدونم وضعیت آبخیزداری تو این 4 استان جنوب و جنوب شرقی کشور چطوره، امیدوارم از این بارش ها آبی ذخیره شده باشه
خبرهای دیروز از بارش زیاد در بافت خبر میداد، در صورت صحت این اخبار حداقل سد هلیل رود وضعیتش بهبود پیدا کرده

سیبری

کاربر ويژه
محمد سادات البته سمنان این خوبی رو داره که با نیم ساعت رانندگی میتونی به سردسیرات شهرمیرزاد و با یه ساعت رانندگی به فوق سردسیرات فولاد محله برسی!

سیبری

کاربر ويژه
این تصاویر مربوط به دیروز بعداز ظهر بخش حاجی آباد زرین دشت تو استان فارسه

حاجی آباد استان فارس(ربطی به حاجی آباد هرمزگان نداره)
16mor_7_.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا