• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aliwinter

Banned
خرماپزونه ها!!

18.gif

از روز گذشته
خوزستان خرماپزان شد / تداوم شرجی تا اواسط همین هفته

13920327000270_PhotoA.jpg

هوای شهرهای مختلف استان خوزستان از روز گذشته خرماپزان شده است.
خبرگزاری فارس: خوزستان خرماپزان شد / تداوم شرجی تا اواسط همین هفته

به گزارش خبرگزاری فارس از خوزستان، هوای نقاط مختلف این استان طی چند روز گذشته با رطوبت بالا و به اصطلاح شرجی همراه بوده است.

این پدیده امروز شدت بیشتری پیدا کرده و به گفته جنوبی‌ها هوای منطقه را خرماپزان کرده است.

هر ساله معمولا از اوایل مرداد و شهریورماه رطوبت هوای استان اوج گرفته و در برخی روزها نفس را در سینه حبس می‌کند.

در شهرستان‌های آبادان و خرمشهر نیز وضعیت به همین مراتب است و از شب گذشته شرجی، هن هن نفس‌های شهروندان را بالا برده است.

*رطوبت فعلی 71 درصد

در خصوص وضعیت هوای منطقه، رئیس اداره هواشناسی آبادان در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در این شهرستان اظهار کرد: در 24 ساعت گذشته بیشترین دمای هوای شهرستان 48 درجه و کمترین دما 29 درجه سانتیگراد بوده است.

سعید ابراهیمیان تصریح کرد: دمای کنونی هوا 29 درجه سانتیگراد است که نسبت به روز گذشته در همین ساعت با افزایش دو درجه‌ای همراه بوده است.

وی بیان کرد: همچنین بیشترین میزان رطوبت 73، کمترین میزان 10 و رطوبت فعلی 71 درصد گزارش شده است.

رئیس اداره هواشناسی آبادان با اشاره به پیش بینی هوا ادامه داد: هوا صاف همراه با پدیده شرجی و مه رقیق صبحگاهی گزارش می‌شود.

وی اضافه کرد: جهت باد جنوب شرقی و سرعت آن 15 تا 30 کیلومتر است.

ابراهیمیان خاطرنشان کرد: همچنین دید افقی شش تا سه کیلومتر و ارتفاع موج نیز 30 تا 90 سانتی متر گزارش شده است.

وی در پایان با اشاره به تداوم وضعیت شرجی عنوان کرد: پدیده شرجی تا اواسط هفته جاری در منطقه پابرجاست.

aliwinter

Banned
هر چند که بعضی دوستان با ناوه های شمال شرقی و کلا هرچی مربوط به شمال شرق باشه میونه خوبی ندارن منتهی منظورم شما نیستید ولی این آنومالی ارتفاع در تراز 500 میلی بار ماه فوریه رو ببینید:

kwklyzgp1fd6lqzh0c.jpg
فوریه فکر کنم نزدیک های بهمن
امیر جان بلامیسر نقشه ای که گذاشتی وضعیت خوبی رو نشون مید برای شمال
؟

هواكده

کاربر ويژه
نميخام نميخام باهاتون قهرم

شوخى كردم اميدوارم امسال تأوه قطبي لغزش به سمت خاورميانه داشته باشه نه به طرف غرب اروپا

pokerface

متخصص هواشناسی
خرماپزونه ها!!

:giggle:

از روز گذشته
خوزستان خرماپزان شد / تداوم شرجی تا اواسط همین هفته

13920327000270_PhotoA.jpg

هوای شهرهای مختلف استان خوزستان از روز گذشته خرماپزان شده است.
خبرگزاری فارس: خوزستان خرماپزان شد / تداوم شرجی تا اواسط همین هفته

به گزارش خبرگزاری فارس از خوزستان، هوای نقاط مختلف این استان طی چند روز گذشته با رطوبت بالا و به اصطلاح شرجی همراه بوده است.

این پدیده امروز شدت بیشتری پیدا کرده و به گفته جنوبی‌ها هوای منطقه را خرماپزان کرده است.

هر ساله معمولا از اوایل مرداد و شهریورماه رطوبت هوای استان اوج گرفته و در برخی روزها نفس را در سینه حبس می‌کند.

در شهرستان‌های آبادان و خرمشهر نیز وضعیت به همین مراتب است و از شب گذشته شرجی، هن هن نفس‌های شهروندان را بالا برده است.

*رطوبت فعلی 71 درصد

در خصوص وضعیت هوای منطقه، رئیس اداره هواشناسی آبادان در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در این شهرستان اظهار کرد: در 24 ساعت گذشته بیشترین دمای هوای شهرستان 48 درجه و کمترین دما 29 درجه سانتیگراد بوده است.

سعید ابراهیمیان تصریح کرد: دمای کنونی هوا 29 درجه سانتیگراد است که نسبت به روز گذشته در همین ساعت با افزایش دو درجه‌ای همراه بوده است.

وی بیان کرد: همچنین بیشترین میزان رطوبت 73، کمترین میزان 10 و رطوبت فعلی 71 درصد گزارش شده است.

رئیس اداره هواشناسی آبادان با اشاره به پیش بینی هوا ادامه داد: هوا صاف همراه با پدیده شرجی و مه رقیق صبحگاهی گزارش می‌شود.

وی اضافه کرد: جهت باد جنوب شرقی و سرعت آن 15 تا 30 کیلومتر است.

ابراهیمیان خاطرنشان کرد: همچنین دید افقی شش تا سه کیلومتر و ارتفاع موج نیز 30 تا 90 سانتی متر گزارش شده است.

وی در پایان با اشاره به تداوم وضعیت شرجی عنوان کرد: پدیده شرجی تا اواسط هفته جاری در منطقه پابرجاست.

احمد سلامتیان که الان باید لندن باشه ،خوزستان چکار می‌کنه؟!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود دوستان عزیز

کسی میتونه منو راهنمایی کنه و بگه بهترین فاز شاخص MJO برای بارش در ایران کدم فاز هست تا من بصورت مقایسه ای -همزمان نقشه تاثیر شاخص انسو و MJO رو بر بارش ایران ترسیم کنم!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تا اونجائیکه تو مقالات انگلیسی مطالعه کردم و متوجه شدم شاخص MJO ظاهرا دارای 8 فاز هست و در هر کدوم از این فاز ها به شدت از شاخص انسو تاثیر پذیری داره.

پس اینکه ما بشینم و فقط نظاره گر عبور شاخص MJO از یک فاز به فاز دیگه ای باشیم فارغ از تاثیر پذیری اون از انسو هیچ فایده ای نداره.

به یاد دارم که سال گذشته یکی از دوستان بنظرم ایرج عزیز بود که خیلی پیگیر این شاخص بود و اتفاقا در اون فاز خاصی که ایشون علاقه خیلی زیاد داشت و تصورش بر این بود که منجر به پر بارشی در ناحیه غرب کشور میشه، اتفاق خاصی رخ نداد چون دامنه اطلاعاتی که مورد بررسی قرار گرفته بود خیلی سطحی و جزیی بود.

تاثیر پذیری MJO از انسو در طول ماههای مختلف متفاوت هست که بصورت جداگانه برای خودش correlation داره و باعث میشه که در تراز 500 میلی بار آنومالی به شکل کاهش و افزایش ارتفاع رخ بده( ناوه و یا پشته)

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تاثیر پذیری شاخص MJO از انسو و اثرات آن بر آنومالی ارتفاع در تراز 500 میلی بار

اینو بعنوان نمونه آماده کردم ببینید خیلی جالبه

وقتی دمای اب در منطقه NINO 2 سردتر از نرمال باشه که از این موضوع به یکی از فاز های منفی و یا سرد انسو اطلاق میشه و شاخص MJO در فاز 2 خودش قرار بگیره واقعا شرایط ایده آلی در ایران رخ میده و ایران ما در دامنه قطعی و واقعی ناوه و یا کاهش ارتفاع در تراز 500 میلی بار قرار خواهد گرفت:گل:

u50n3nj2tp4mpk3r5uvg.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
مطابق با آخرین اطلاعات امروز

دمای هوا در روزهای 27 -28 اگوست در تهران به 40+ میرسه و در مشهد به 36 + درجه:ناراحت:

هواكده

کاربر ويژه
اینو بعنوان نمونه آماده کردم ببینید خیلی جالبه

وقتی دمای اب در منطقه NINO 2 سردتر از نرمال باشه که از این موضوع به یکی از فاز های منفی و یا سرد انسو اطلاق میشه و شاخص MJO در فاز 2 خودش قرار بگیره واقعا شرایط ایده آلی در ایران رخ میده و ایران ما در دامنه قطعی و واقعی ناوه و یا کاهش ارتفاع در تراز 500 میلی بار قرار خواهد گرفت:گل:

u50n3nj2tp4mpk3r5uvg.jpg

درودعليكم و عليكم درود اميرمحسن گل گلگلاب عرض شود كه من شنيدم فاز منفي MJO به نفع ايرانه درضمن دماي NINO2 چنانچه سرد باشه باعث پربارش شدن فوريه و كم بارش شدن أكتبر ميشه

هواكده

کاربر ويژه
يه نفر پيدا نميشه برا منه پيرمرد با فتوشاپ اين تصوير را فارسي كنه

پیوست ها

• image.jpg
    image.jpg
    59.8 کیلوبایت · بازدیدها: 38

هواكده

کاربر ويژه
علم هواشناسى مثل علم طالع بينيه

خصوصيات يه نفر كه متولد ٢٠ شهريور ١٣٦٥ با خصوصيات فردي كه متولد ٢١ شهريور ١٣٦٥ خيلي متفاوته چون وضعيت سيارات و كواكب در ٢٠شهريور با وضعيت سيارات و كواكب در ٢١ شهريور متفاوته هوا هم همينطوره ، تاثير دماي ابهاي منطقه NINO2 بر ماه مهر متفاوت با تاثيرش بر ماه بهمن ، بنابراين در هواشناسي كلي بيني اشتباه است:گل:

امیرکوروش

کاربر ويژه
زمستان ايران با زمستان كانادا رابطه مستقيم و با زمستان انگلستان رابطه معكوس دارد

بدين نحو كه چنانچه NAO مثبت + لانينا حاكم باشد زمستان ايران و كانادا بسيار سرد ميشود و زمستان انگلستان گرم

و چنانچه NAO منفى + النينو حاكم باشد زمستان ايران و كانادا ( زمستان ٢٠١٠ ) گرم و زمستان انگلستان سرد و پر برف ميشود

زمستان ٢٠١٤ در يك نگاه :

خاورميانه و كانادا بسيار سرد و پر برف

انكلستان و شرق امريكا گرم و كم برف

امیرکوروش

کاربر ويژه
پرسش دهه ٨٠يى ها از ما دهه ٦٠يى ها : دايى اين پارو كه ميگن ، چيه ؟ به چه دردى ميخوره ؟

دايى ، آدم برفى چيه ؟

و من ترس از روزى دارم كه دهه ٩٠يى ها بگن : بابايى اين برف كه در موردش صحبت ميكنيد چيه ؟ چه شكليه ؟!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا