اینهم نقشه mean بارش که میشه میزان وقوع اون رو به میلیمتر تا حدودی برآورد کرد:
[/Q
این برای چه ماهیه؟
امیر جان کلا پراکندگی بارشها برای پاییز تو کشور خوب هست؟
اینهم نقشه mean بارش که میشه میزان وقوع اون رو به میلیمتر تا حدودی برآورد کرد:
[/Q
این برای چه ماهیه؟
امیر جان کلا پراکندگی بارشها برای پاییز تو کشور خوب هست؟
این برای ماه سپتامبر هست
من محمد نیستم بلامیسر ,علیرضا هستم؛
منظورت محمد هواشناسی گیلان من نیستم بلامیسر.:گل:
این برای ماه سپتامبر هست
من محمد نیستم بلامیسر ,علی هستم؛
منظورت محمد هواشناسی گیلان من نیستم بلامیسر.:گل:
ok
فعلا واسه رشت این میزان پیش بینی شده:
امروز هوا حسابی گرم بود؛بنظر میومد آرامش قبل طوفان باشه!!!ظهر که رسیدم خونه{و پس از سلام به مادر}از فرط خستگی پس از در آوردن لباس هایم و خوردن اندکی نان و پنیر؛به سمت تخت خواب رهسپار شدم.نمیدانم کی سرم را روی بالشت گذاشتم؛ولی گذاشتن همانا و خفتن همانا|!!!
هنگامی که بیدار شدم؛صدای اذان مغرب از طریق تلویزیون به گوش میرسید،به سختی خودم رو اینور و اونور کردم و نهایتا توانستم بر خواب چیره شوم،به سمت پذیرایی منزل که رفتم دیدم بخاری روشنه و در تراس هم بسته!!!ظهر که اومدم در تراس باز بود و بخاری خاموش!!
بسیار متعجب شدم!!!از مادرم پرسیدم که چرا این گونه است؟؟!!!با لبخندی دلنشین پاسخ داد:پسرم بیرون دارد برف می آید!!!!ناگهان بلافاصله پس از شنیدن این خبر؛خودم رو به سمت پنجره ی اتاق رساندم!!
پناه بر خدا!!!باور نمیشد که هوا اینطور شده باشد!!!اون هم به این سرعت!!آسمان بسیار قرمز و بورانی شدید در حال درنوردیدن شهر بود!!!ارتفاع برف از لاستیک ماشین هم فراتر رفته بود!!!نمیدانم کی لباس گرم پوشیدم و کی رسیدم پایین،ولی زمانی که رسیدم پایین؛درب خانه را که باز کردم؛دانه های بسیار ریز برف صورتم شلاق باران کردن!!!به دلیل حجم زیاد برف درحال بارش؛10 متر جلوتر را نمیشد دید!وای که چقدر زیبا بود این صحنه!!
محمد:1392/10/4،بجنورد!!
تصاویر کوچک فایل پیوست (جهت بزرگنمایی روی تصاویر کلیک نمایید) <p> </p> تصاویر کوچک فایل پیوست (جهت بزرگنمایی روی تصاویر کلیک نمایید)
بابا اذر92 نیومده که :غش2:این رشت بود دیگه
یا ازون حرف ها بود:غش2:
تصاویر کوچک فایل پیوست (جهت بزرگنمایی روی تصاویر کلیک نمایید) <p> </p> تصاویر کوچک فایل پیوست (جهت بزرگنمایی روی تصاویر کلیک نمایید)
بابا اذر92 نیومده که :غش2:این رشت بود دیگه
یا ازون حرف ها بود:غش2:
محمد جان اين خبر آينده اس
aliwinterمحمد جان اين خبر آينده اس