• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

نیما 68

کاربر ويژه
سلام امیر محسن عزیز درباره غبار الماسی من دقیقا این اتفاقو توی خدمت توی اصفهان گردنه ملا هاشم (بین اصفهان به نائین )دیدم توسایت راداری بودم

نیما 68

کاربر ويژه
حالا که هوای قدیم به سرم زد منم یک عکس قدیمی از مشهد میزارم
6v561dvfld0haoiqoc6e.jpg
[/URL][/IMG]

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
شهریور 1392 هم بدتر از تیر و مرداد برای تهران داره پیش میره رطوبت نسبی که روزهای قبل در شرایط خوبی قرار داشت مجددا افزایش داشته و زمان کار سیستم های خنک کننده تبخیری رو در تهران افزایش داده

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
مطابق با نقشه های CFS بنظر میرسه که احتمال رخ داد بارش در تاریخ 14 و 15 سپتامبر 2013 در برخی نقاط نیمه شمالی - استان خراسان رضوی و شهر مشهد وجود داره:

13091512_2_2300.gif

13091512_2_2300.gif

13091512_2_2300.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
در نقشه آنومالی بارش که دیشب اپدیت شده هم گستره این بارشها دیده میشه !

هر چند که قابل ملاحظه نیست و پراکنده است ولی در صورت تحقق خیلی خوشحال کننده بنظر میرسه:گل:

آنومالی بارش در ماه سپتامبر:

snvu7vrfwte68dgi22rw.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اینهم نقشه mean بارش که میشه میزان وقوع اون رو به میلیمتر تا حدودی برآورد کرد:

74zr88z9dcgvq7b091or.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

هواكده

کاربر ويژه
امروز هوا حسابی گرم بود؛بنظر میومد آرامش قبل طوفان باشه!!!ظهر که رسیدم خونه{و پس از سلام به مادر}از فرط خستگی پس از در آوردن لباس هایم و خوردن اندکی نان و پنیر؛به سمت تخت خواب رهسپار شدم.نمیدانم کی سرم را روی بالشت گذاشتم؛ولی گذاشتن همانا و خفتن همانا|!!!

هنگامی که بیدار شدم؛صدای اذان مغرب از طریق تلویزیون به گوش میرسید،به سختی خودم رو اینور و اونور کردم و نهایتا توانستم بر خواب چیره شوم،به سمت پذیرایی منزل که رفتم دیدم بخاری روشنه و در تراس هم بسته!!!ظهر که اومدم در تراس باز بود و بخاری خاموش!!

بسیار متعجب شدم!!!از مادرم پرسیدم که چرا این گونه است؟؟!!!با لبخندی دلنشین پاسخ داد:پسرم بیرون دارد برف می آید!!!!ناگهان بلافاصله پس از شنیدن این خبر؛خودم رو به سمت پنجره ی اتاق رساندم!!

پناه بر خدا!!!باور نمیشد که هوا اینطور شده باشد!!!اون هم به این سرعت!!آسمان بسیار قرمز و بورانی شدید در حال درنوردیدن شهر بود!!!ارتفاع برف از لاستیک ماشین هم فراتر رفته بود!!!نمیدانم کی لباس گرم پوشیدم و کی رسیدم پایین،ولی زمانی که رسیدم پایین؛درب خانه را که باز کردم؛دانه های بسیار ریز برف صورتم شلاق باران کردن!!!به دلیل حجم زیاد برف درحال بارش؛10 متر جلوتر را نمیشد دید!وای که چقدر زیبا بود این صحنه!!

محمد:1392/10/4،بجنورد!!

احسنت ، اين سبك ( خبرى از آينده كه بصورت خاطره ) تعريف بشه را خيلى ميپسندم چون حس اميد به آدم ميده ، حس دلگرمى ميده

پیوست ها

• image.jpg
    image.jpg
    39 کیلوبایت · بازدیدها: 2

هواكده

کاربر ويژه
تصاویر کوچک فایل پیوست (جهت بزرگنمایی روی تصاویر کلیک نمایید) <p> </p> تصاویر کوچک فایل پیوست (جهت بزرگنمایی روی تصاویر کلیک نمایید)

attachment.php

بابا اذر92 نیومده که :غش2:این رشت بود دیگه
یا ازون حرف ها بود:غش2:

محمد جان اين خبر آينده اس

imboeing

کاربر ويژه
يه چيزي ميگم بهم نخنديد !!!
اما من حس ميكنم اين طرز فكر كردن ها و خيال كردن ها تو تمام دوستان هواشناس ما هست !! ولي تو بقيه مردم به اين شكل نيست !!! يعني شما نميبينيد كسي رو كه با خودش فكر و خيال برف و بوران كنه ! به نظر مياد علاقه به هواشناسي شايد يك ويژگي ژنتيكي باشه !!
شايد در بعضي از انسان ها از جمله ما ها ژن هايي فعال باشن كهه اين خصلت ما رو باعث شده باشن !!
چند تا چيز ديدم كه اين ظن منو بيشتر ميكنه و منو تو اين حدسم بيشتر ترغيب ميكنن
١- خصلت هاي افراد اينجا از نظر بارشي و تخيلي شبيه همه و. شبيه به اعمال ژنتيكي ميمونه !
٢- بعضي شهر هاي كشورمون مثل رشت و تهران و اصفهان و مشهد بيشتر محل تجمع اين افراد هستن ! كه اين ميتونه اين فرضيه رو مطرح كنه كه شايد اين ژن تو اين جمعيت ها بيشتر مشاهده ميشه ! و نسل به نسل منتقل ميشه ! اين در حاليه كه از بعضي نقاط مثلاهواز چنين افرادي ديده نميشن !
٣- تو خونواده هايي كه فرد علاقه مند به هواشناسي وجود داره افراد ديگري هم از همون خانواده ممكنه اين علاقه رو نشون بدن !! مثلا عموي من ! با اين كه ادم علمي نيست اما هميشه به اسمون نگاه ميكنه و نظرشو ميگه !!خوب ممكنه اين يه ژن مشترك بين من و عموم باشه ! نه ؟
٤- علايق بچه هاس اينجا شبيه همه حتي ! هيچكي از گرماي شديد لذتي نميبره اما همه سرماي كشنده رو دوست دارن ! با اينكه مردم عادي از هر دو. بدشون.مياد !
٥- علاقه كاركنان هواشناسي كرمانشاه و اردبيل و ضعف كاري ساير استان ها ميتونه از همين تفاوت ژني منشا بگيره

نظر دوستان چيه ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا