يه چيزي ميگم بهم نخنديد !!!
اما من حس ميكنم اين طرز فكر كردن ها و خيال كردن ها تو تمام دوستان هواشناس ما هست !! ولي تو بقيه مردم به اين شكل نيست !!! يعني شما نميبينيد كسي رو كه با خودش فكر و خيال برف و بوران كنه ! به نظر مياد علاقه به هواشناسي شايد يك ويژگي ژنتيكي باشه !!
شايد در بعضي از انسان ها از جمله ما ها ژن هايي فعال باشن كهه اين خصلت ما رو باعث شده باشن !!
چند تا چيز ديدم كه اين ظن منو بيشتر ميكنه و منو تو اين حدسم بيشتر ترغيب ميكنن
١- خصلت هاي افراد اينجا از نظر بارشي و تخيلي شبيه همه و. شبيه به اعمال ژنتيكي ميمونه !
٢- بعضي شهر هاي كشورمون مثل رشت و تهران و اصفهان و مشهد بيشتر محل تجمع اين افراد هستن ! كه اين ميتونه اين فرضيه رو مطرح كنه كه شايد اين ژن تو اين جمعيت ها بيشتر مشاهده ميشه ! و نسل به نسل منتقل ميشه ! اين در حاليه كه از بعضي نقاط مثلاهواز چنين افرادي ديده نميشن !
٣- تو خونواده هايي كه فرد علاقه مند به هواشناسي وجود داره افراد ديگري هم از همون خانواده ممكنه اين علاقه رو نشون بدن !! مثلا عموي من ! با اين كه ادم علمي نيست اما هميشه به اسمون نگاه ميكنه و نظرشو ميگه !!خوب ممكنه اين يه ژن مشترك بين من و عموم باشه ! نه ؟
٤- علايق بچه هاس اينجا شبيه همه حتي ! هيچكي از گرماي شديد لذتي نميبره اما همه سرماي كشنده رو دوست دارن ! با اينكه مردم عادي از هر دو. بدشون.مياد !
٥- علاقه كاركنان هواشناسي كرمانشاه و اردبيل و ضعف كاري ساير استان ها ميتونه از همين تفاوت ژني منشا بگيره
نظر دوستان چيه ؟
من احساس ميكنم بيشتر افرادى كه به پيش بينى وضع هوا علاقه مند اند ادم هاى إحساسي هستند و بعضا به دونستن در مورد آينده علاقه دارند
من از بچگي م به هوا علاقه داشتم و يادمه كلاس اول دبستان بودم ، مشق ننوشته بودم و معلم منو با چندتاى ديگه بعنوان تنبيه نگه داشت ما بايد ساعت ١ خلاص ميشديم ولى تا ساعت ٣ نگه مون داشت ، گفت ياالله مشق بنويسيد من مشغول انجام تكاليف بودم يهو چشمم افتاد به اسمون اينى كه ميگم مربوطه به بهمن ١٣٧٠ ، ديدم ابر هاى سياه پرپشت اسمونا گرفتن و مثل دم اسب داره سيل مياد ،،، من طبق تحقيقاتى كه داشتم جد جدم آخوند و منجم بودن .