• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دسامبر 2012

مارچ- می

tprep.glob.MAM2013.1dec2012.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اميرمحسن جان حقا كه انصافا ژاپن برا زمستان پارسال درست پيش بينى كرده بود:گل:

امیر کوروش جان

من این تیپ نقشه ها رو اصلا نمی پسندم چون خیلی کلی گوی هستند ولی در پیش بینی بلند مدت جزئیات خیلی مهم هستند که متاسفانه در نقشه های ژاپن چیزی جز نقاشی اونهم خیلی ابتدایی به چشم نمیخوره:تعجب2:

هواكده

کاربر ويژه

امیر کوروش جان

من این تیپ نقشه ها رو اصلا نمی پسندم چون خیلی کلی گوی هستند ولی در پیش بینی بلند مدت جزئیات خیلی مهم هستند که متاسفانه در نقشه های ژاپن چیزی جز نقاشی اونهم خیلی ابتدایی به چشم نمیخوره:تعجب2:
درسته ولى همينم كه با چشمان تنگشون ، گرم بودن زمستان ٩١ را پيش بينى كردن خودش خيلى خوبه:تعجب:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیر کوروش جان

همانطوریکه نقشه باید نقشه باشد»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» پیش بینی هم باید پیش بینی باشد:خنده2:

مثلا اینو ببین آپدیت دیشب برای سه ماه : نوامبر- دسامبر 2013 + ژانویه 2014

دیگه هم فعلا درخواست الباقی ماهها رو نکنید چون در انتشار این تصاویر و نقشه ها تا حدودی معذوریت اخلاقی دارم ، اینو فعلا گذاشتم تا شارژ بشید :گل::

duqhhkhj812nvfb4vjpv.jpg

هواكده

کاربر ويژه
فريدونشهر ، النينو باشه لانينا باشه ، خشكسالى باشه ترسالى باشه ، زمستون گرم باشه سرد باشه ،، باز پر برف و شديدا سرده:تعجب2:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
یک مطلب فقط جا موند من حقیقتش گرمای خیلی وحشتناک زیاد دیدم و واقعا هم از اون لذت خاصی می برم می دونید دو تا حس متفاوته وقتی بیرون یک دمای خاصی داره و شما ها می کنید ازدهنتون بخار در می آد لذتبخشه ولی در کنار اون گرمای خیلی زیاد وقتی نفس آدم از هوای بیرون خنک تره ( بخاطر گرمای وحشتناک هوا دما های بالا +45 ) اونم احساس لذت خاص خودش رو داره شاید بر عکس مورد اولی

من این یکی رو بارها در خوزستان تجربه کردم! دمای 50 درجه با رطوبت بالای30 درصد یعنی خود جهنم! وقتی که از حمام مستقیم میری توی حیاط و حس میکنی هوای دم کرده حمام خنکتر از بیرونه!
البته این علاقه به هواشناسی و مخصوصا رعد و برق پارسال داشت کار دستم میداد! یاد اون شبی افتادم که روی پشت بام خونه در امیر آباد بودم و رعد و برق دقیقا بالای سرم زد و صدا اونقدر زیاد بود که از حد شنوایی ام هم گذشت و نزدیک بود کر بشم!:D

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2

آخرین ویرایش:

هواكده

کاربر ويژه
امیر کوروش جان

همانطوریکه نقشه باید نقشه باشد»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» پیش بینی هم باید پیش بینی باشد:خنده2:

مثلا اینو ببین آپدیت دیشب برای سه ماه : نوامبر- دسامبر 2013 + ژانویه 2014

دیگه هم فعلا درخواست الباقی ماهها رو نکنید چون در انتشار این تصاویر و نقشه ها تا حدودی معذوریت اخلاقی دارم ، اینو فعلا گذاشتم تا شارژ بشید :گل::

duqhhkhj812nvfb4vjpv.jpg

اين نقشه ها از نوع wxmaps هستند

ما منتظر ١٠ شهريور هستيم

arashz

مدیر بخش هواشناسی
امیرمحسن عزیز به نظر من باید کمی دیگه هم صبر کنیم تا نقشه ها تثبیت بشن من انتظار تغییر در نقشه ها رو در هر روز دارم.

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2

سیبری

کاربر ويژه
امسال رو در حالیکه اکثرا سال زاگرس غربی میدونستن سال شیراز و کرمان اعلام کردم و خدا روشکر الله بختکی!درست از آب در اومد

سیبری

کاربر ويژه
باتوجه به مجموع نقشه های بلندت مدت بارش و دما که در اینجا گذاشته شده و ثبات نسبی نقشه ها برای شمال غرب ایران سال زارعی پیش رو:
سال سردسیرات کلاسیک شمال غرب ایران نام نهادم

سیبری

کاربر ويژه
سردسیرات کلاسیک شمال غرب ایران از ماکو و چالدران در شمال آذربایجان غربی تا تکاب در جنوب این استان و سقز و نهایتا مریوان در شمال کردستانه
به نظر میرسه زمستان خوبی بخصوص به لحاظ سرما در انتظار این مناطقه
با احتمال کمتر سردسیرات آذربایجان شرقی هم همینطور

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا