Amir Mohsen
متخصص بخش هواشناسی
دسامبر 2012
مارچ- می
مارچ- می
اميرمحسن جان حقا كه انصافا ژاپن برا زمستان پارسال درست پيش بينى كرده بود:گل:
درسته ولى همينم كه با چشمان تنگشون ، گرم بودن زمستان ٩١ را پيش بينى كردن خودش خيلى خوبه:تعجب:
امیر کوروش جان
من این تیپ نقشه ها رو اصلا نمی پسندم چون خیلی کلی گوی هستند ولی در پیش بینی بلند مدت جزئیات خیلی مهم هستند که متاسفانه در نقشه های ژاپن چیزی جز نقاشی اونهم خیلی ابتدایی به چشم نمیخوره:تعجب2:
دسامبر 2012
مارچ- می
شمال چه خبر هست ,کیف کردم ,امیر کوروش جان
دیگه هم فعلا درخواست الباقی ماهها رو نکنید چون در انتشار این تصاویر و نقشه ها تا حدودی معذوریت اخلاقی دارم ، اینو فعلا گذاشتم تا شارژ بشید :گل::
یک مطلب فقط جا موند من حقیقتش گرمای خیلی وحشتناک زیاد دیدم و واقعا هم از اون لذت خاصی می برم می دونید دو تا حس متفاوته وقتی بیرون یک دمای خاصی داره و شما ها می کنید ازدهنتون بخار در می آد لذتبخشه ولی در کنار اون گرمای خیلی زیاد وقتی نفس آدم از هوای بیرون خنک تره ( بخاطر گرمای وحشتناک هوا دما های بالا +45 ) اونم احساس لذت خاص خودش رو داره شاید بر عکس مورد اولی
امیر کوروش جان
همانطوریکه نقشه باید نقشه باشد»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»» پیش بینی هم باید پیش بینی باشد:خنده2:
مثلا اینو ببین آپدیت دیشب برای سه ماه : نوامبر- دسامبر 2013 + ژانویه 2014
دیگه هم فعلا درخواست الباقی ماهها رو نکنید چون در انتشار این تصاویر و نقشه ها تا حدودی معذوریت اخلاقی دارم ، اینو فعلا گذاشتم تا شارژ بشید :گل::