• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
با توجه به اطلاعات بالا در دوره آماری 1950 الی 2005 ما در حدود 21 سال در فاز خنثی با بارش 200 ملیمتر یا بالاتر مواجه بودیم و فقط در 7 سال با بارش کمتر از نرمال سر و کار داشیتم.

من هم امیدوارم که امسال از اون سالهای پر بارش برای منطقه ما باشند هر چند که نقشه های پیش بینی فصلی مدل پیش بینی اب و هوای جهانی بر خلاف مدل کرمانشاه هم اعتقادش بر بارش مطلوب در منطقه خراسان و خصوصا مشهد در پاییز و علی الخصوص در زمستان پیشرو هست!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
یکی از سالهای طلایی بارش در مشهد سال 1976 میلادی بوده : همون سالی که من متولد شدم ومجموع بارش شهر مشهد در اون سال میلادی 427.6 میلیمتر بوده:گل::شاد2:

در اون سال انسو در فاز سرد یعنی
لانینا بوده:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
یکی از سالهای طلایی بارش در مشهد سال 1976 میلادی بوده : همون سالی که من متولد شدم ومجموع بارش شهر مشهد در اون سال میلادی 427.6 میلیمتر بوده:گل::شاد2:

در اون سال انسو در فاز سرد یعنی
لانینا بوده:گل:

n9vesw5zi2pro99quasu.jpg

هواكده

کاربر ويژه
پيش بينى فصلى كرمانشاه ( نيمه دوم امسال )

اعتبار اين پيش بينى : در صورتيكه دگرگونى خاصى روى ندهيد ، 60 درصد

هواشناسى كرمانشاه : پاييزى شبيه پاييز ١٣٨٣ خواهيم داشت

توزيع زمانى و مكانى بارشها نامطلوب خواهد بود .

بارشهاى نواحى مركزى و زاگرس و شمال غرب طى يك ماه آينده با ناهنجارى مثبت بارشى

فعاليت خورشيد نيز احتمالا زياد خواهد شد ( كاهش لكه هاى خورشيدى ) اين يعنى افزايش بارندگى

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دارم به این نتیجه میرسم که بارش خراسان در طول ماههای ژانویه- فوریه- مارچ و اپریل تمایل به بیشتر از نرمال داره!

محمد بجنورد

کاربر ويژه
چه جالب!!

سال 1995-96 هم که سال تولد من بوده؛لانینا بوده{من هم لانینا رو بشدت دوست دارم}!!یه ارتباطی بین سال تولد و علاقه مندان شاخص انسو هست!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
پيش بينى فصلى كرمانشاه ( نيمه دوم امسال )

اعتبار اين پيش بينى : در صورتيكه دگرگونى خاصى روى ندهيد ، 60 درصد

هواشناسى كرمانشاه : پاييزى شبيه پاييز ١٣٨٣ خواهيم داشت

توزيع زمانى و مكانى بارشها نامطلوب خواهد بود .

بارشهاى نواحى مركزى و زاگرس و شمال غرب طى يك ماه آينده با ناهنجارى مثبت بارشى

فعاليت خورشيد نيز احتمالا زياد خواهد شد ( كاهش لكه هاى خورشيدى ) اين يعنى افزايش بارندگى

سلام امیر کوروش جان

بنظر من پیش بینی مدل کرمانشاه رو زیاد روش حساب نکن چون این دوستان با شبیه سازی از پیش بینی هایی که در فورم های خارجی که استناد شون به دمای کره زمین در ماه تیر بوده ، پیش بینی ارائه داده اند در صورتیکه منبع اصلی یعنی همین فوروم های خارجی هواشناسی دیشب اعلام کرده اند که با توجه به تغییرات رخ داده اخیر پیش بینی هایی که بر اساس مدل دمایی ماه جولای منتشر شده از درجه اعتبار ساقط شده!

محمد بجنورد

کاربر ويژه
دارم به این نتیجه میرسم که بارش خراسان در طول ماههای ژانویه- فوریه- مارچ و اپریل تمایل به بیشتر از نرمال داره!

امیدوارم هرچه سریع تر 10 شهریور فرا برسه!!!خیلی هیجان زده ام و استرس دارم!!:سوت:،فکرکنم امسال سال خاطره انگیزی بشه!!!

هواكده

کاربر ويژه
خبر فورى

لانينا رفت لانينا فرار كرد

لانينا چو بيرون رود النينو درآيد

لانينا لانينا ننگ به وقوع تو خشكسالى و كم بارشى ميچكد از چنگ تو

پیوست ها

• image.jpg
    image.jpg
    422.6 کیلوبایت · بازدیدها: 0

هواكده

کاربر ويژه

سلام امیر کوروش جان

بنظر من پیش بینی مدل کرمانشاه رو زیاد روش حساب نکن چون این دوستان با شبیه سازی از پیش بینی هایی که در فورم های خارجی که استناد شون به دمای کره زمین در ماه تیر بوده ، پیش بینی ارائه داده اند در صورتیکه منبع اصلی یعنی همین فوروم های خارجی هواشناسی دیشب اعلام کرده اند که با توجه به تغییرات رخ داده اخیر پیش بینی هایی که بر اساس مدل دمایی ماه جولای منتشر شده از درجه اعتبار ساقط شده!
درود نه منم همينجورى محض رفع كوتى گذاشتم
ما خودمان از منتظران ١٠ شهريوريم:خجالت2:

هواكده

کاربر ويژه
محمد جعفر ناظم السادات ( آبان ١٣٩١ ) در گفتگو با خبرنگار مهر در رابطه به وضعیت بارندگی در جنوب کشور و استان فارس افزود: با توجه به بارش باران در اواخر مهرماه امسال می توان انتظار داشت که وضعیت بارندگی در سال جاری نسبت به سال گذشته بهتر است.
وی با بیان اینکه این بارندگیها نشانه خوبی است، اظهار داشت: اگر بارندگی در اواخر مهرماه یا اوایل آبان ماه آغاز شود و میزان آن نیز قابل توجه باشد می توان امید داشت که وضعیت بارشها در آن سال خوب است

نكته : اگر بارشهاى پاييزه از اواخر مهر شروع بشه اين نشونه پربارش بودن پاييزه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
نقشه رطوبت موجود در خاک از عمق 40 سانتیمتری تا 1 متری زمین:

در فریم های این نقشه با آغاز ماه ژانویه به تدریج رطوبت موجود در خاک در منطقه خراسان رضوی افزایش پیدا میکنه و در ماه آپریل به اوج میرسه.

پس میشه امیدوار بود که ما احتمالا در زمستان با بارش باران و برف مطلوبی مواجه خواهیم بود.

ماه مارچ 2014:

92ksu6vxkvl7zv5az.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
جالبه که در سال 1976 NAO هم در فاز مثبت خودش بوده. اینرو ببینید:

nao_ts.gif

شاخص AO هم در فاز خنثی با تمایل به مثبت بوده:گل:

ژانویه فوریه مارچ

1976 0.034 1.656 0.587

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بنظر اون سال 1976 که لانینا بوده و NAO و AO مثبت ، سال خوبی برای بارش در کل کشور بوده:گل:

آنومالی بارش سال 1976 - ژانویه تا می:

151.238.151.148.238.3.0.30.png

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
با توجه با مراجعات آفلاین بعضی از دوستان به این انجمن که بنده در این چند روز مشاهده کردم ، ظاهرا بعضی از دوستان تمایل دارند که مجددا در اینجا فعالیت کنندکه باید بگم قدمشون روی چشم و حالا اتفاقات گذشته هر چی که بوده گذشته ، هیچ کسی بی تقصیر نبوده و ما هم نباید زیاد سخت بگیرم:گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا