• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
درود . امیر محسن جان این علی بلقیوم حق کپی رایت و رعایت نکرده اومده با برند شما تو فروم بقلی عضو شده . ترکیدیم از خنده:خنده1::خنده2:

aliwinter

Banned
اقا امیر خودتون اینو گفته بودین؟!:تعجب2:

امیر کوروش 3 دی 1391
پاییز 1391 جدا از آنکه پر بارش بود ، خوش بارش هم بود یعنی توزیع بارشها مناسب بود.

بارشها به موقع شروع شد و برای کشاورزان پاییز مطلوبی بود.و اما زمستان 1391

زمستان امسال نیز همانند پاییز امسال ، پربارش و خوش بارش خواهد بود.
و همانطور که پیشتر نیز گفته بودم در زمستان امسال باد شمالی بر باد جنوبی غالب خواهد بود از این رو زمستان شمالی خواهد بود

7adtg03ggm4iuwv93vt8.jpg

محمد بجنورد

کاربر ويژه
باز هم کانتر 591!!!:ناراحت::ناراحت:

casia1.144hr.png

خب،این هم نظر دوست خوبم نوید عزیز از مشهد:

خب محمد جان به نظرم حضور کانتر 591 در تیر ماه با حضورش در شهریور ماه تفاوت داره

مثلا در تیرماه دمای مشهد رو به 40 و در شهریور به 35 میرسونه

فکر کنم به خاطر کاهش زاویه آفتاب و کوتاه شدن طول روز قدرت این کانتر 591 مثل جوونای روغن نباتی هست نه روغن حیوانی

خودمم همچین نظری دارم

هواكده

کاربر ويژه
اقا امیر خودتون اینو گفته بودین؟!:تعجب2:

امیر کوروش 3 دی 1391
پاییز 1391 جدا از آنکه پر بارش بود ، خوش بارش هم بود یعنی توزیع بارشها مناسب بود.

بارشها به موقع شروع شد و برای کشاورزان پاییز مطلوبی بود.و اما زمستان 1391

زمستان امسال نیز همانند پاییز امسال ، پربارش و خوش بارش خواهد بود.
و همانطور که پیشتر نیز گفته بودم در زمستان امسال باد شمالی بر باد جنوبی غالب خواهد بود از این رو زمستان شمالی خواهد بود

7adtg03ggm4iuwv93vt8.jpg

آره من زمستان پارسال را اشتباه پيش بينى كردم ، باهات قهرم من از اينجا ميرم دلمو شكستى

aliwinter

Banned
آره من زمستان پارسال را اشتباه پيش بينى كردم ، باهات قهرم من از اينجا ميرم دلمو شكستى

نه عزیزم بخدا من تا حالا همچین هواشناس انتقاد پذیر مثل شما ندیده بودم,با ما قهر نباش دیگه پیش میاد هوای دیگه اذیت میکنه
ما شما رو خیلی دوست داریم :گل::گل::گل::گل: اصغری مگه غلط پیش بینی نکرد.

هواكده

کاربر ويژه
نه عزیزم بخدا من تا حالا همچین هواشناس انتقاد پذیر مثل شما ندیده بودم,با ما قهر نباش دیگه پیش میاد هوای دیگه اذیت میکنه
ما شما رو خیلی دوست داریم :گل::گل::گل::گل: اصغری مگه غلط پیش بینی نکرد.
چاكرتيم ما قهر توو كارمون نيس ، قهر كار درستى نيست اميدوارم جدايى ها دوباره به وصال تبديل بشه ، ممكن در عالم دوستى يه موقع يه سوء تفاهماتى پيش بياد ، بيايم گذشت كنيم و همديگر را ببخشيم:گل: زنده باد منتقد من

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام بر دوستان عزیز

هوا اینجا ابری و نسبتا خنک شده،نفوذ هوای سرد و همچنین ابرهای ارتفاع پایین که مخصوص اینگونه نفوذ هاست در آسمان و هوای بجنورد کاملا مشهوده!!!!خدایا شکرت:احترام::گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا