• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Cumulonimbus

متخصص هواشناسی
به نظرم این برف مشهد سنگین تر از برف قبلی هست فکنم محل امیر محسن بره واسه نیم متر برف
نه برفی مثل قبلی نمیاد

موج ناپايدار پيش رو بسيار عميق تر و قوي تر از سيستم قبلي است. الان همه چي بستگي به اين دارد كه تغذيه رطوبت چقدر باشه. قطعا چنانچه رطوبت از درياهاي جنوبي به حد خوبي تامين شود و سرما هم زودتر نفوذ كند ميزان بارش برف بسيار قابل توجه خواهد بود كه حداقلش در حد سيستم قبلي است.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
والا اگه دلیلش اینه من حاظرم این نعمت بزرگرو تا اخر زمستون خونمون نگه دارم و به صورت های مشروع ونامشروع ازش پذیرایی کنم:خنده2:

:خنده2::خنده2::خنده2::غش2::غش2::غش2:

ولی از شوخی گذشته سمنان خیلی شاخ شده!!!!!من فکر میکنم احتمالا تا آخر زمستون برسه به حکاری ترکیه!!!!!

mohamad$

کاربر ويژه
جاده چالوس . تابستان امسال

3bon5andwkkrs2fyeld.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
من با سعید عزیز از تهران کاملا موافقم چون نقشه های تراز 700 میلی بار نشون میدن که علاوه بر رطوبت ارسالی از دریای خزر ، پهنه های آبی دریاهای جنوبی رطوبت بسیار خوبی رو واسه مشهد راهی خواهند کرد:

o3fat932nfdtavh49eqm.gif

tqwc5kn7q11v5clzmhb.gif

محمد بجنورد

کاربر ويژه
من با سعید عزیز از تهران کاملا موافقم چون نقشه های تراز 700 میلی بار نشون میدن که علاوه بر رطوبت ارسالی از دریای خزر ، پهنه های آبی دریاهای جنوبی رطوبت بسیار خوبی رو واسه مشهد راهی خواهند کرد:

o3fat932nfdtavh49eqm.gif

tqwc5kn7q11v5clzmhb.gif

استاد سلام

پیش بینیتون واسه بجنورد چیه؟؟؟فکر کنم ایندفعه برف بیشتری رو دشت کنه نه؟؟؟دفعه ی پیش که افتضاح بود!!!!

saeed hh

کاربر ويژه
چیزی که جالبه اینکه غرب دریای سرخ بلاک هست ولی شرقش ازاد واسه همینه که شمال شرق بارشش بیشتر هست !!!!!!!!!

علی هواشناس

کاربر ويژه

علی عزیز سلام :گل:

اون نقاط آبی رنگ در واقع مراکزی هستند که ولاسیتی منفی هست و در واقع رطوبت به صورت عمودی صعود نمیکنه و بارش آنچنانی ندارند

حالا میشه بگی که این نقشه علامت گذاری شده رو از کجا کپی کردی؟!!!!!!

راستی جغتای برف خوبی بارید یا نه؟

سلام و خسته نباشید خدمنت شما استادگرامی:احترام::گل: ممنون از پاسختون:گل:
جغتایی برفه خوب و فراگیری اومد در کل تو دشته جوین خوب بارید جغتایی اگه دقیدق یادم باشه و اشتباه نکنم24 میل اومد با حدود20 سانت برف جوین 14 میا اگه اشتباه نکرده باشم با 13 الی 14 سانت البته بارشا از ساعت4 صبح با بارون شروع شد و در طول بارشه برف هی برفا اب میشدن فکر کنم لینک جدول بارشه استان مربوط به سامانه 6 دی رو تو نظراته وبلاگتون مربوط به همون سامانه که نظراتش خیلیم زیاد بود( فکر کنم256 تا نظر)گذاشتم دو هفته ای هست که سرعته اینترنته ایرانسلم فوقه ضعیف شده:سکوت::تعجب2:
طبق صحبتای دوستانو اشنایان که از سمته شاهرود با قطار اومدن گفتن که از ایستگاه راه اهن جاجرم بارندگی بوده و به سمته شاهرود خبری از بارش نیومده و جالبه که منطقه باریک اسفراین که بین ما ( جنوبش رشته کوه کم ارتفاع هرده) و بجنورده ( شمالش کوههای الاداغ) برف نداشته

navid-mashhad

کاربر ويژه
این عکسو روز چهارشنبه برفی گرفتم (برف تا صبح پنجشنبه ادامه داشت ) فردا که میخواستم دوباره از این ماشین عکس بگرم تمیزش کرده بودن

1000.jpg

علی هواشناس

کاربر ويژه

علی عزیز سلام :گل:

اون نقاط آبی رنگ در واقع مراکزی هستند که ولاسیتی منفی هست و در واقع رطوبت به صورت عمودی صعود نمیکنه و بارش آنچنانی ندارند

حالا میشه بگی که این نقشه علامت گذاری شده رو از کجا کپی کردی؟!!!!!!

راستی جغتای برف خوبی بارید یا نه؟

سلام و خسته نباشید خدمنت شما استادگرامی:احترام::گل: ممنون از پاسختون:گل:
جغتایی برفه خوب و فراگیری اومد در کل تو دشته جوین خوب بارید جغتایی اگه دقیدق یادم باشه و اشتباه نکنم24 میل اومد با حدود20 سانت برف جوین 14 میا اگه اشتباه نکرده باشم با 13 الی 14 سانت البته بارشا از ساعت4 صبح با بارون شروع شد و در طول بارشه برف هی برفا اب میشدن فکر کنم لینک جدول بارشه استان مربوط به سامانه 6 دی رو تو نظراته وبلاگتون مربوط به همون سامانه که نظراتش خیلیم زیاد بود( فکر کنم256 تا نظر)گذاشتم دو هفته ای هست که سرعته اینترنته ایرانسلم فوقه ضعیف شده و به سختی میتونم فروم بیام:سکوت::تعجب2:
طبق صحبتای دوستانو اشنایان که از سمته شاهرود با قطار اومدن گفتن که از ایستگاه راه اهن جاجرم بارندگی بوده و به سمته شاهرود خبری از بارش نیومده و جالبه که منطقه باریک اسفراین که بین ما ( جنوبش رشته کوه کم ارتفاع هرده) و بجنورده ( شمالش کوههای الاداغ) برف نداشته .:تعجب2:
اون عکسم با اجازتون از وبلاگتون کرفتم البته شرمندتون:خجالت2:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
استاد سلام

پیش بینیتون واسه بجنورد چیه؟؟؟فکر کنم ایندفعه برف بیشتری رو دشت کنه نه؟؟؟دفعه ی پیش که افتضاح بود!!!!

سلام محمد جان

بارش بجنورد از سامانه قبلی بهتر خواهد بود ولی اگه بخواهیم واقع بینانه نگاه کنیم شدت و پیک بارش جمعه بر روی محدوده مشهد- قوچان- نیشابور- سرخس هست.

شما که مشهدی محسوب میشه پس بهت توصیه میکنم که آخر هفته بیایی مشهد چون من هم با نظر استاد عزیزمون مهدی جان موافقم دیگه اگه ایشون همچین نظری داشته باشند دیگه خاطر همه ما جمع میشه:گل:

Mohammad-rasht

کاربر ويژه
به نظر ميرسه رشت با 525 هم به برف راضي نميشه در سامانه پيش رو !

سلام سینا جان

این معمولا دما رو دو سه درجه بالا تر می زنه.وقتی به روز واقعه می رسه دما رو درست می کنه!
حالا باید ببینیم این سرما پایدار می مونه در نقشه ها یا نه.

کدخدا

کاربر ويژه
سلام وخسته نباشید به سخت کوشان هواشناسی:گل:

در حالی که تهران و اصفهان ، روز گذشته یکی از آلوده ترین ایام سال را تجربه کردند ، اغلب نقاط کشور - به جز شهرهای بزرگ - همچنان از نعمت تنفس سالم در هوای پاک برخوردار بودند. در تصویر اول و سوم ، تهران و اصفهان را می بینید و تصویر وسط ، متعلق به روستای ابیانه و آسمان آبی اش است در میان این دو کلانشهر آلوده که روز گذشته گرفته شده است. تصاویر به اندازه کافی گویا هستند.

260574_234.jpg

260576_952.jpg

260577_546.jpg

به به روستا ابیانه خعلی قشنگه ارتفاعشم باید بالا باشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا