• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

هواشناس

کاربر ويژه
رکورد سردترین دمای ژانویه 55 سال اخیر یکی از جنوبی ترین شهرهای ترکیه ( آنتالیا ) 2 - بوده است که پیش بینی شده 1 + بشه در روزهای آینده ... پس سرمای جون داری هست و بی شک ناهنجاریه ...

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
درود بر مهرداد عزیز
محمد عزیزم بهم اس داد گفتن مهرداد برف سنگین برای سمنان پیشبیی کرده
منم از خوشحالم نمیدونستم چی کار کنم
ورامین چطور مهرداد؟

درود محمد عزيز

اميدوارم مدل هاي نقشه ها محقق بشن ما كه كاره اي نيستم كس ديگه اي مقرر مي كنه.

ورامين نه اونطور بارش نداره.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیر محسن خان نقشه ها وپیش بینی جدید واسه مشهد چی میگه

سلام دوست عزیز:گل:

وای چقدر درشت نوشتید !!!!!!!

آدم وحشت میکنه به خدا:خجالت2:

نقشه ها میگن که جمعه شب مشهد با بارش شدید برف مواجه خواهد بود.

شما از سرافرازان بودید یا شهرک طالقانی ؟

میشه اسمتون رو بگید؟:گل:

محمد بجنورد

کاربر ويژه

سلام محمد جان

بارش بجنورد از سامانه قبلی بهتر خواهد بود ولی اگه بخواهیم واقع بینانه نگاه کنیم شدت و پیک بارش جمعه بر روی محدوده مشهد- قوچان- نیشابور- سرخس هست.

شما که مشهدی محسوب میشه پس بهت توصیه میکنم که آخر هفته بیایی مشهد چون من هم با نظر استاد عزیزمون مهدی جان موافقم دیگه اگه ایشون همچین نظری داشته باشند دیگه خاطر همه ما جمع میشه:گل:

ممنون استاد،منم واقع بینانه نگاه میکنم استاد و حرفتونو قبول دارم:گل::گل:

خیلی دوستا دارم بیام مشهد ولی از علی آباد کتول قراره واسمون مهمون بیاد:آه::آه::آه::103::103:،خیر ایشاالله استاد،هرچی خدابخواد همون میشه.

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
my_car.jpg

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
مشهد

Monday07 JanuaryTuesday08 JanuaryWednesday09 JanuaryThursday10 JanuaryFriday11 JanuarySaturday12 JanuarySunday13 JanuaryMonday14 JanuaryTuesday15 JanuaryWednesday16 January
02d.png
01d.png
01d.png
01d.png
09.png
01d.png
03d.png
01d.png
01d.png
13.png
10°10°-1°-2°
0 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours4.2 mm precipitation per 24 hours3.7 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours0 mm precipitation per 24 hours3.3 mm precipitation per 24 hours
vindstille.png
vindpil.0000.295.png
vindstille.png
vindpil.0025.260.png
vindpil.0050.215.png
vindpil.0000.350.png
vindpil.0000.270.png
vindpil.0000.300.png
vindpil.0000.055.png
vindpil.0025.135.png
Long term forecast

وضعیت