• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

هواكده

کاربر ويژه
يادش بخير اون قديما ...
امیرکوروش ( پژوهشگر ) چهارشنبه 6 شهریور1392 يادش بخير اون قديما برف ها را پارو ميكرديم
يادش بخير اون قديما برف سوم را با شيره خرما ميخورديم
يادش بخير اون قديما سرماى زمستون از آذر شروع ميشه و تا آخر اسفند ادامه داشت
يادش بخير اون قديما يخ و يخبندون خيلى بيشتر بود

اينو بخونيد: http://ali13851385.blogfa.com/post-71.aspx
نظر بدهيد
برف و شيره
امیرکوروش ( پژوهشگر ) چهارشنبه 6 شهریور1392
یکی از خوراکی های سنتی و خوشمزه ایرانی که در بسیاری از شهرهای ایران عزیز
از گذشتگان و بزرگان به ارث رسیده خوراکی خوشمزه برف با شیره میباشد که با
انواع شیره انگور یا شیره خرما یا حتی شربت قابل خوردن است.اگر شما تا به حال
میل نکردید پس منتظر یک زمستان زیبا باشید تا برف فراوان ببارد و از قسمت تمیز
آن جدا کنید درون ظرف مورد نظر ریخته و روی آن شیره بریزید و میل بفرمایید. البته قديما ميگفتن برف سوم برف تميزيه و برف سوم را با شيره ميخوردند اما الان برف ها را نميشه خورد بعلت آلودگى هوا .

http://axgig.com/images/65455101077636925265.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام خدمت دوستان عزیز.
یه مدت نبودیم چقدر همه چی تغییر کرده! :احترام:
الان مشهد مقدس هستم پیش جناب امیر محسن عزیز. دیروز ایشون زحمت کشیدن رفتیم چند منطقه اطراف مشهد رو دیدیم. واقعا مناطق زیبا و با صفایی بود. هوا هم خیلی خنک بود.

درود بر دوست خوبم بهزاد عزیز

آشنایی و زیارت شما از نزدیک برای بنده افتخار بسیار بزرگی بود که کمتر نصیبی کسی میشه.:گل: و از اینکه از گردش در ییلاقات مشهد لذت برید بسیار خوشحال و خشنود هستم ولی 100 افسوس که مدت زمان اقامت شما در مشهد اندک هست و البته شما هم گرفتار کنگره.

بهرحال امیدوارم که در ادامه اقامت خوب و لذت بخشی رو در مشهد پیشرو داشته باشید:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
جمع دوستان در مشهد داره جمع میشه، ای کاش جور میشد من هم یک مسافرت دیگه میومدم به مشهد.:توافق:

درود آرش عزیز

من که بیصبرانه منتظر حضور مجدد شما در مشهد هستم ، دفعه قبل که خیلی برنامه فشرده ای داشتید و این سعادت نصیب بنده نشد که بیشتر در خدمت تون باشم.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود دوستان عزیز

امروز صبح که در خدمت بهزاد عزیز بودم و بعدازظهر هم گرفتار یک سری کارها و قسمت نبود که مثل روزهای گذشته در خدمت شما عزیزان باشم.:خجالت2:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
به محسن عزیز بارش رگباری شهریوری در قوچان رو تبریک میگم و باید بگم که از اون ابر کومولونیمبوسی که غروب امروز در منتهی الیه افق غرب مشهد پدیدار شده بود ، انتظاری جز این هم نمیرفت.

هرچند که این عکس رو در حین رانندگی و با موبایل گرفتارم ولی ابر مذکور با چشم انسان خیلی پر عظمت بود!!!!

lx2ze9zdwfcm6ead4u.jpg

arashz

مدیر بخش هواشناسی

درود آرش عزیز

من که بیصبرانه منتظر حضور مجدد شما در مشهد هستم ، دفعه قبل که خیلی برنامه فشرده ای داشتید و این سعادت نصیب بنده نشد که بیشتر در خدمت تون باشم.

درود بر امیرمحسن عزیز اون بار که حسابی مزاحم شما شدم، ولی همون چند ساعت حسابی به من خوش گذشت و از مصاحبت با شما بسیار لذت بردم. ان شاا... فرصتی پیش بیاد و بار دیگه شما رو زیارت کنم.

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان مطابق با آخرین تصاویر ماهواره ای و اطلاعات ماهواره های هواشناسی ظاهرا در محدوده جنوبی استان فارس و در لامرد بارندگی شدیدی در جریان هست !!!!

اینو ببینید:

mk0fvql2m9r5r0t90c3.jpg

arashz

مدیر بخش هواشناسی
متاسفانه بارش در مناطق غربی استان هرمزگان و جنوب شرق فارس نگران کننده هست.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
متاسفانه بارش در مناطق غربی استان هرمزگان و جنوب شرق فارس نگران کننده هست.

آرش جان

خواهش میکنم . اون دفعه که اصلا واسه من قابل قبول نبود چون خیلی زمان کم بود و جایی نتونستیم بریم.

با شما کاملا موافقم. الان که نقشه رو زوم کرد محدوه پیک بارش در جاده لار به بندرعباس و لار به جهرم هست:

e9e6re99ru10vdm58iep.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان

سومین دوره مسابقات عکس ایران انجمن با موضوع عکس از آسمان در حال برگزاری هست که آخرین فرصت ارسال عکسها تا 10 شهریور ماه هست.

پس زمان رو از دست ندید و در مسابقه به لینک زیر شرکت کنید:گل:

http://www.iranjoman.com/showthread.php?t=77186

سیبری

کاربر ويژه
به محسن عزیز بارش رگباری شهریوری در قوچان رو تبریک میگم و باید بگم که از اون ابر کومولونیمبوسی که غروب امروز در منتهی الیه افق غرب مشهد پدیدار شده بود ، انتظاری جز این هم نمیرفت.

هرچند که این عکس رو در حین رانندگی و با موبایل گرفتارم ولی ابر مذکور با چشم انسان خیلی پر عظمت بود!!!!

lx2ze9zdwfcm6ead4u.jpg

درود بر استاد امیر محسن عزیز:گل:
واقعا این بارش غافلگیر کننده در آستانه پاییر بسیار دلچسب بود

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
با توجه به آخرین آپدیت نقشه های NCEP انرژی کیپ در منطقه خلیج فارس بسیار بالاست و اون بارشهای شدید درمنطقه جنوب شرق فارس و غرب هرمزگان هم ناشی از همین مطلب هست. علاوه بر این کیپ شرق دریای کاسپین هم نسبتا مطلوب هست:

ka2731jknlf96qfbk7nb.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود دوستان عزیز

امروز صبح هوای مشهد بسیار مطبوع و دل انگیزه.

آسمون تمام ابریه تقریبا و قله های رشته کوههای بینالود هم داخل ابر هستند:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خیلی جالبه که جریانات در منطقه ما به شدت شمالی شده و ریزش هوای خنک عرضهای شمالی رو هم داریم:

1jms5lomfw7rtxu21ce.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا