• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
دوستان من راهی اصفهان هستم، بجز ابر در ارتفاعات کرکس، انتظار هوای نسبتا گرم و خشک در طول مسیر رو دارم.

اگر عمری بود از اصفهان پست میدم.

فعلا:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بنظر میرسه پاییز امسال جنوبی غربی باشه و البته سواحل دریای کاسپین هم بارش مطلوبی خواهند داشت. بیشترین میزان تجمعی بارش در ماههای نوامبر و خصوصا در ماه دسامبر خواهد بود.

aliwinter

Banned
بنظر میرسه پاییز امسال جنوبی غربی باشه و البته سواحل دریای کاسپین هم بارش مطلوبی خواهند داشت. بیشترین میزان تجمعی بارش در ماههای نوامبر و خصوصا در ماه دسامبر خواهد بود.

دیدی خوش بارشه امیر جان |,عشقی تو اق امیر:گل::گل::گل::گل::گل:

aliwinter

Banned
دوستان من راهی اصفهان هستم، بجز ابر در ارتفاعات کرکس، انتظار هوای نسبتا گرم و خشک در طول مسیر رو دارم.

اگر عمری بود از اصفهان پست میدم.

فعلا:گل:

من اصفهان رفتم ,ولی اگه دوباره شد زمستون امسال برم پیش امیر کوروش جان :giggle:

هواكده

کاربر ويژه

هواكده

کاربر ويژه
اقا اميرمحسن و مهرداد جان ، بال هاى پرنده هواشناسى ايران اند

يه پرنده با يك بال نميتونه پرواز كنه

از اين دو بزرگوار تمنا دارم بخاطر روى منه حقير ، گذشته را فراموش كنند و دوباره باهم متحد شوند:گل:

mahmood600

کاربر ويژه
casia1.144hr.png

Dr.ben

کاربر ويژه
سلام.
یکی از مناطق مورد علاقه خودم رو معرفی می نمایم!

South Georgia and the South Sandwich Islands

http://en.wikipedia.org/wiki/South_Georgia_and_the_South_Sandwich_Islands

Climate data for Bird Island, South Georgia, 1961–1990

t0cxpmqmgwv5i2j78px.jpg

King Penguins at South Georgia Island

xgvhvz3z8hp4ai8ftqf.jpg

King penguin colony at Salisbury Plain

Salisbury Plain at South Georgia Island is a breeding site of over 200,000 king penguins (Aptenodytes patagonicus).

This rookery is one one the largest at South Georgia Island and the surrounding scenery is outstanding. Be sure to include this site on your next journey to this part of the world.

A fantactic place, especially on a sunny day

c0r6hm93np6qa7bevyji.jpg

چه برفی هم در حال حاضر داره میباره اونجا:
South Georgia webcam

unyxvwleyum5a122t6u.jpg

لینک وب کم:
http://www.sgisland.gs/index.php/(h)South_Georgia_webcam?useskin

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود دوستان

این نقشه های پیش بینی فصلی بدجوری درگیرم کرده ، خیلی دارم به خودم سخت میگیرم ، آخه میدونید میخوام یک چیزی درست کنم که هم تو ایران از لحاظ گرافیکی تک باشه و هم پیش بینیش دقیق باشه. نرم افزار graphic weather هم که ندارم و نسخه های روی اینترنتش کلا پولیه و خارج از دسترس!!!!

اگه کمتر به اینجا سر میزنم و پست میذارم علتش همینه!

کاشکی دوستانی بودند که می تونستند منو یاری کنند! دقیقا کارم شده مثل یک سازمان تموم عیار ولی فرقش این هست که من فقط یک نفرم و بدون هیچ توقع و چشم داشتی دارم این کار رو انجام میدم چون کسانیکه متولی این امر هستند همه چیز رو از سر باز میکنند و .....

امیدوارم زودتر به یک سرانجام خوبی این نقشه ها در کوتاهترین زمان منتهی بشه!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
یکی از مهمهترین خبرهای هواشناسی که اینروزها رخ داده این هست که دمای استراتوسفر جو دچار آنومالی مثبت شده و به شدت گرم شده!

این پدیده معمولا در زمستانها رخ میده و در فصل تابستان تا حدود زیادی نادر بنظر میرسه ولی هرچی که هست عواقب گرم شدن ناگهانی لایه استراتوسفر جو به معنای انتقال هوای سرد لایه های بالایی جو به سطح زمین و در نیمکره شمالی هست ، حالا این ناهنجاری کاهش دما در کدوم نقطه از دنیا قراره رخ بده ولی تو همین روزها محقق میشه و شاید یک مرتبه دیدید در ایران ما رخ داد!!!!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
stratospheric event take a place

kscxk1qqae6gy1g0kas.gif

یکی از مهمهترین خبرهای هواشناسی که اینروزها رخ داده این هست که دمای استراتوسفر جو دچار آنومالی مثبت شده و به شدت گرم شده!

این پدیده معمولا در زمستانها رخ میده و در فصل تابستان تا حدود زیادی نادر بنظر میرسه ولی هرچی که هست عواقب گرم شدن ناگهانی لایه استراتوسفر جو به معنای انتقال هوای سرد لایه های بالایی جو به سطح زمین و در نیمکره شمالی هست ، حالا این ناهنجاری کاهش دما در کدوم نقطه از دنیا قراره رخ بده ولی تو همین روزها محقق میشه و شاید یک مرتبه دیدید در ایران ما رخ داد!!!!!

هواكده

کاربر ويژه

درود

جالب بود و از سایت من هم مطلب داخلش بود!!:خنده2:
درود و سپاس از شما از محبت هاى شما ، از اينكه با اينكه وظيفه تون نيست ولى وقت ميزاريد هزينه ميديد تا براى ما با بهترين كيفيت پيش بينى پاييز را ارائه بدين و ما بايد قدر بدونيم اين معرفت رو .

در مورد اين وب اصلا باهاش موافق نيستم اصلا معلوم نيس چى گفته

من به نوبه ى خودم : اقا خداقوت:گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا