من که ترجیح میدم صبر کنم تا جمعه
دیگه سایت ها رو چک نمی کنم ( تو این گرونی اینترنت )
من که نتم امروز شارژش تموم شد دیگه تمدید نکردم،بین این سرعت آشغال اینترنت مخابرات و سرعت مزخرف ایرانسل،ایرانسل رو ترجیح دادم
من که ترجیح میدم صبر کنم تا جمعه
دیگه سایت ها رو چک نمی کنم ( تو این گرونی اینترنت )
من که عرض کردم خدمت تون که بارش جمعه شب در مشهد خیلی عالی خواهد بود.
سایت نروژ هم در آپدیتهای بعدی این روند ضعیفش رو باید اصلاح کنه
خدا کنه برف تپل بیاد حداقل بیشتر از این ضایع نشم
تشکر هادی جان ولی من اصلا این پیش بینی رو تحت هیچ عنوان قبول ندارم چون 100 درصد داره اشتباه پیش بینی میکنه و اصلا نقشه ها رو درست بررسی نکردند
عادت کردم هر روز صبح نیم کیلو تخمه میخرم میشینم پشت نت تا اخر شب میشکنم لامصب انقدر حال میده حساب نداره مخصوصا موقع اپ شدن نقشه ها انگار فیلم سینمایی از هالیووده بدون سانسور :15::15:
راستی یادم رفت
اینهم آدرس آپلود سنتر ایران انجمن:
http://up.iranjoman.com/index.php
دعا کن دعا کن
واگرنه کاری میکنم که مجبور شی منو ببری منطقه ای که برفی باشه))))
واااا تو هیجان فیلم هالیوود بدون سانسور را با اپ نقشه ها مقایسه میکنیعادت کردم هر روز صبح نیم کیلو تخمه میخرم میشینم پشت نت تا اخر شب میشکنم لامصب انقدر حال میده حساب نداره مخصوصا موقع اپ شدن نقشه ها انگار فیلم سینمایی از هالیووده بدون سانسور :15::15:
وایرلس مبین نت 2 ساله 128 با 15 گیگ دانلود ومودم اک 200000 تومان
وایرلس مبین نت 2 ساله 128 با 15 گیگ دانلود ومودم اک 200000 تومان
سلام وخسته نباشید به سخت کوشان هواشناسی:گل:
در حالی که تهران و اصفهان ، روز گذشته یکی از آلوده ترین ایام سال را تجربه کردند ، اغلب نقاط کشور - به جز شهرهای بزرگ - همچنان از نعمت تنفس سالم در هوای پاک برخوردار بودند. در تصویر اول و سوم ، تهران و اصفهان را می بینید و تصویر وسط ، متعلق به روستای ابیانه و آسمان آبی اش است در میان این دو کلانشهر آلوده که روز گذشته گرفته شده است. تصاویر به اندازه کافی گویا هستند.
:خنده2::خنده2::غش2::غش2::غش2::غش2::غش::غش::غش:
امان از دست تو داداشی!!!!اتفاقا منم خیلی دوست دارم مثل تو بشم ولی حیف که مدرسه نمیذاره!!!
من که نتم امروز شارژش تموم شد دیگه تمدید نکردم،بین این سرعت آشغال اینترنت مخابرات و سرعت مزخرف ایرانسل،ایرانسل رو ترجیح دادم
باشه میبرمت انتالیا به قول کلاه قرمزی انقذه خوفه :خنده2:
درود
یکی از دوستام ارداقی شما میدونید ارداق کی برف داره