• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Abbath

New member
من که ترجیح میدم صبر کنم تا جمعه
دیگه سایت ها رو چک نمی کنم ( تو این گرونی اینترنت )

من که نتم امروز شارژش تموم شد دیگه تمدید نکردم،بین این سرعت آشغال اینترنت مخابرات و سرعت مزخرف ایرانسل،ایرانسل رو ترجیح دادم

کدخدا

کاربر ويژه
عادت کردم هر روز صبح نیم کیلو تخمه میخرم میشینم پشت نت تا اخر شب میشکنم لامصب انقدر حال میده حساب نداره مخصوصا موقع اپ شدن نقشه ها انگار فیلم سینمایی از هالیووده بدون سانسور :15::15:

saeed hh

کاربر ويژه

من که عرض کردم خدمت تون که بارش جمعه شب در مشهد خیلی عالی خواهد بود.

سایت نروژ هم در آپدیتهای بعدی این روند ضعیفش رو باید اصلاح کنه

اره مشهد پرف تپلش داره بهتر میشه ولی مثل اینکه بلاک دریای سرخ داره از شرق به غرب کمتر میشه اگه این روند رو ادامه بده با توجه به عمق ناوه وهوای سرد واسه تهران خیلی خیلی خیلی خوب میشه !!!!!!!!!!!!

آرش-مشهد

کاربر ويژه
تشکر هادی جان ولی من اصلا این پیش بینی رو تحت هیچ عنوان قبول ندارم چون 100 درصد داره اشتباه پیش بینی میکنه و اصلا نقشه ها رو درست بررسی نکردند

من فکر میکنم مثل سامانه قبلی ان شا الله تو روزای آینده نروژ هم بارشامون رو زیاد میکنه. تازه دفعه پیش تو آخرین آبدیتش نهایت 17 میلیمتر برامون برف زده بود که 30 میل اومد. به نطرم هر چی خواست خدا باشه محقق میشه.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
عادت کردم هر روز صبح نیم کیلو تخمه میخرم میشینم پشت نت تا اخر شب میشکنم لامصب انقدر حال میده حساب نداره مخصوصا موقع اپ شدن نقشه ها انگار فیلم سینمایی از هالیووده بدون سانسور :15::15:

:خنده2::خنده2::غش2::غش2::غش2::غش2::غش::غش::غش:

امان از دست تو داداشی!!!!اتفاقا منم خیلی دوست دارم مثل تو بشم ولی حیف که مدرسه نمیذاره!!!

علی هواشناس

کاربر ويژه

راستی یادم رفت

اینهم آدرس آپلود سنتر ایران انجمن:

http://up.iranjoman.com/index.php

مرسی محسن جان
راستی یه نرم افزاره عکس برداری از دسکتاپ پیدا کردم اینم توضیحاتش بدرده عکس برداری از سایتا و ادیتشون میخوره کم حجمم هست کمتر از 2 مگ
این عکسه زیرم به طور مستقیم با همون نرم افزار گرفتم خیلی باحاله:خنده2: راسته کارمونه:ایرانجمن::توافق:
اینم تصویر توضیحاتش
9aw7svbjvmx744w17e.jpg

http://up.iranjoman.com/images/9aw7svbjvmx744w17e.jpg
این لینکه صفحه دانلودشهhttp://www.downloadaneh.com/1390/11/30/عکس-برداری-از-محیط-ویندوز-با-نرم-افزار-fastst/

اینم لینکه مستقیمه دانلودش
http://dl6.downloadaneh.com/Farshad/February-2012/FastStone Capture 7.0-[www.Downloadaneh.com].rar
اینم رمزه فایل زیپش
www.downloadaneh.com

پیوست ها

• 2013-01-06_224843.jpg
    2013-01-06_224843.jpg
    125.1 کیلوبایت · بازدیدها: 1

mohamad_73

کاربر ويژه
واااا تو هیجان فیلم هالیوود بدون سانسور را با اپ نقشه ها مقایسه میکنی
من با هیچ چیز مقایسه نمیکنم:))))

mehrdad_teh

متخصص بخش هواشناسی
سلام وخسته نباشید به سخت کوشان هواشناسی:گل:

در حالی که تهران و اصفهان ، روز گذشته یکی از آلوده ترین ایام سال را تجربه کردند ، اغلب نقاط کشور - به جز شهرهای بزرگ - همچنان از نعمت تنفس سالم در هوای پاک برخوردار بودند. در تصویر اول و سوم ، تهران و اصفهان را می بینید و تصویر وسط ، متعلق به روستای ابیانه و آسمان آبی اش است در میان این دو کلانشهر آلوده که روز گذشته گرفته شده است. تصاویر به اندازه کافی گویا هستند.

260574_234.jpg

260576_952.jpg

260577_546.jpg

آخه آدم چي بگه :قاطی:

وقتي پذيرفته نمي شه كه كيفيت بنزين خرابه مشكل هيچ وقت حل نخواهد شد جداي كيفيت پايين، ماده سرطانزاي MTBE كه براي بالا بردن عدد اكتان و بهسوزي بنزين بكار ميره به وخامت اوضاع افزوده مي كنه. قبلا براي اين منظور از تترا اتيلن سرب استفاده مي شد. كه اون هم ماده سمي بود هر دو اين مواد دهه ها پيش در كشور هاي پيشرفته كنار گذاشته شدن.

حالا بماند ميزان ذرات بسيار خطرناك آزبست، تشعشعات امواج مختلف و....

اونوقت آقاي X با اعتماد بنفس كامل و اطمينان وافي مياد آمار ارائه ميده و ميگه اينهمه به كيفيت بنزين خرده گرفته ميشه ازن و دي اكسيد نيتروژن و گوگرد حد استاندارد بودن.

ديگه هر چي نباشه ما توي اين چند سال اطلاعات كافي داريم و مي دونيم كه ذرات معلق با قطر 2.5 ميكرون ارتباط بسيار تنگاتنگ و نزديكي با نوع احتراق سوختها داره.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
خب دوستان،بیشتر از این نمیتونم باهاتون باشم{برخلاف میل باطنیم}

شب بخیر،به امید سورپرایز کردن ما توسط نقشه ها!!!!یا حق

Abbath

New member
درود
یکی از دوستام ارداقی شما میدونید ارداق کی برف داره

ارداق فاصله زیادی نداره با قزوین،در 30 کیلومتری جنوب قزوین قرار داره،بارش باید اونجا زودتر از خود شهر شروع بشه،البته اگه حرکت سیستم طبق روال جنوب غربی شمال شرقی باشه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا