• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
sa

havashenas

کاربر ويژه
کاهش دما و تضعیف جنب حاره و عقب نشینی به عرض های پایین تر طی 10 روز آینده:

نقشه مربوط به امروز:

mid_tropospheric_flow_and_boundary_layer_temperature!0!Africa!z500_t850!pop!od!oper!w_z500t850!2013090400!!chart.gif

نقشه مربوط به 9 روز آینده:

mid_tropospheric_flow_and_boundary_layer_temperature!216!Africa!z500_t850!pop!od!oper!w_z500t850!2013090400!!chart.gif

هواكده

کاربر ويژه
جناب هواکده تشریف آوردید خداروشکر نبودید دلمون براتون تنگ شده بود.:گل:

مخلصم شديدا دپرس شدم

هميشه اين موقع هاى سال كه ميشه دپ ميشم ، غم بازگشايى مدارس و باد سرد پاييزيى خلاصه سودا بد جورى زده بالا امروز رفتم سونا خشك فردا ميخام برم حجامت چون سودا ى خونم بر بلغم و صفرا غلبه كرده

سر نماز ما را هم دعا كنيد از خدا فقط سلامتى و شادى ميخوام خوشبختى به پول و مقام و اينجور چيزها نيست دلم لك زده واسه دهه ٧٠ يادش بخير چه خوش بوديم رفيقام همه رفتن دنبال زندگيشون ، همسر هم ميترسم اختيار كنم با اين وضعيت دنيا

تموم دل خوشيم هواكده و شماهاييد:نه:

havashenas

کاربر ويژه
مخلصم شديدا دپرس شدم

هميشه اين موقع هاى سال كه ميشه دپ ميشم ، غم بازگشايى مدارس و باد سرد پاييزيى خلاصه سودا بد جورى زده بالا امروز رفتم سونا خشك فردا ميخام برم حجامت چون سودا ى خونم بر بلغم و صفرا غلبه كرده

سر نماز ما را هم دعا كنيد از خدا فقط سلامتى و شادى ميخوام خوشبختى به پول و مقام و اينجور چيزها نيست دلم لك زده واسه دهه ٧٠ يادش بخير چه خوش بوديم رفيقام همه رفتن دنبال زندگيشون ، همسر هم ميترسم اختيار كنم با اين وضعيت دنيا

غمت نباشه داداش انشالله زود خوبه خوبه خوب میشی.

فقط صبر کن آذر و دی بیاد ببین چه سر حال بشی...
:گل::شاد::شاد2::گل:

کیوان - کلهر

کاربر ويژه
با وجود اوضاع بد شاخصها ، به احتمال زیاد در پیش بینی های بلند مدت پاییز 92 تغییراتی به وجو خواهد آمد...و برای منطقه ما انشالله تا حدی وضع بهتر خواهد شد
مرکز کم ارتفاع شرق مدیترانه داره در این شرایط عمیق تر می شود...

casia1.144hr.png

آخرین ویرایش:

sinaet

متخصص بخش فوتبال
استادان گرامی نترسید نمی خواهم بترکانم.:گل:
کماکان منتظر بارش های خوب و موثر دهه آخر شهریور و همچنین دهه ابتدایی مهر در سطح کشور هستیم. و برای پیش بینی آن دو پیش آگهی طی یک ماه گذشته در این زمینه صادر شده است و سوال این است که آیا به این گستردگی که پیش بینی شده بارش ها رخ خواهد داد یا خیر ؟....

60668536421995954466.png

47692809052923427606.png

نمایان شدن اولیه الگوهای نسبتا خوب بارشی برای هفته آخر شهریور : ( احتمال تغییر در نقشه ها زیاد است)

33731289022318316583.png

82650215738938558797.png

هواكده

کاربر ويژه
هر سال ترکي يک ويژگي برجسته نيز داشت .مثلا از آنجايي که گاو حيواني شاخزن مي باشد ، گفته مي شد که در سال گاو ( اؤد ييلي) جنگ و درگيري ها بسيار مي شود. چون جايگاه نهنگ دريا و اقيانوس است ، بنابراين ، در سال نهنگ " ناک ييلي " (ناققا ايلي ) باران فراوان مي بارد. همچنين گفته مي شد که در سال خوک " تُنکُز ييلي گ ( دونقوز ايلي ) برف و بوران و سرما بسيار مي شود.

آيا اين دوره ي دوازده ساله گاهشماري ترکي ، با جابجايي ميدان هاي بزرگ مغاطيسي سطح کره ي خورشيد و به دنبال آن پيدايش توفان هاي خورشيدي - که به جابجايي اين ميدان ها نزديک به دوازده سال بدرازا مي کشد و دگرگوني هاي گسترده اي را در آب و هواي کره ي زمين و نيز رفتار انسان ها را پديد مي آورد - پيوند داشت؟!

جالبه سال هاى ١٣٦٢ ، ١٣٧٤ و ١٣٨٦ كه سال هاى خوك بودند زمستان هاى بسيار سرد و پر برفى داشتند !!!

امسال سال مار است ( مار آب )

aliwinter

Banned
مخلصم شديدا دپرس شدم

درکت میکنم,میفهمم چی میگی؟انشالله دوباره شاداب سرحال بشی:گل::گل:,منم بعضی وقت بد جور دل تنگ میشم و عین ابری که
رعد برق شدید زده باشه به شدت رگباری میبارم:آه:

آخرین ویرایش:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام,بلامیسر امد,بازگشت عصر یخبندان!:giggle:
بابا حالا چرا اینقدر ناراحت ,شاید 3 یا4 سال دیگه زمستون های غافلگیر کننده در انتظارمون باشه ؛کی میدونه؟که چی میشه!:گل:

علیرضاجان 3-4سال دیگه؟؟؟؟!!!!چرا امسال نشه؟؟؟!!!بنظر من امسال زمستان غافلگیرکننده ای خواهیم داشت!!انشاالله:گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا