• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rahsazan

کاربر ويژه
index.php

rahsazan

کاربر ويژه
سلام محمد رضا جان.
این بخش گفتگوی بین کاربرانش دقیقا آدرسش کجاست؟
سلام بر آرش عزیز
وقتی عضو سایت میشی، قسمت بالا چپ صفحه یه گزینه هست به نام صفحه من، اونجا که وارد بشی و روی اسم کاربرای آنلاین کلیک کنی میتونی باهاشون صحبت کنی، البته من امتحان نکردم و لی فکر کنم چت عمومی نداره

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام بر آرش عزیز
وقتی عضو سایت میشی، قسمت بالا چپ صفحه یه گزینه هست به نام صفحه من، اونجا که وارد بشی و روی اسم کاربرای آنلاین کلیک کنی میتونی باهاشون صحبت کنی، البته من امتحان نکردم و لی فکر کنم چت عمومی نداره

در تایید حرف محمدرضای عزیز باید بگم چت عمومی نداره و فقط دو نفر باهم میتونن چت کنن

aliwinter

Banned
اقا ول کنید این سازمان هواشناسی,(این جا که هست به این تر تمیزی خوشگلی؛) وقتی خانه از پایبست ویران باشه,؛چه انتظاریدارید,همه پیش شو از اکیو ودر بر میدارن!!

rahsazan

کاربر ويژه
بولتن پيش بينـي وضـع هـواي استان تاریخ: 14 /06 /1392 مرکز پیش بینی اداره کل هواشناسی خراسان رضوی
بررسي نقشه ها و تصاوير ماهواره های هواشناسي:
نشان می دهد سامانه پر ارتفاع تراز میانی جو همراه با جریانات جنوبی و نسبتا گرم در سطح زمین بر روی شمال شرق کشور منجمله استان خراسان رضوی مستقر می باشد که این روند موجب افزایش نسبی دما در بیشتر نقاط استان طی امروز خواهد شد . اما از فردا با شمالی شدن جریانات در سطح زمین انتظار داریم طی روزهای جمعه و شنبه از شدت گرما در سطح استان کاسته و دما در غالب نقاط استان بطور نسبی کاهش یابد . پدیده مهم دیگر در سطح استان وزش باد می باشد که در برخی نقاط خصوصا در نواحی شرقی و جنوبی نسبتا شدید همراه با گرد و خاک پیش بینی می شود .بر این اساس :
پیش بینی وضع هوای استان خراسان رضوی
پنجشنبه 14/06/1392
جمعه 15/06/1392
شنبه 16/06/1392
نواحی شمالی
صاف تا کمی ابری و در برخی نقاط گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید و گرد و غبارصاف تا کمی ابری و در برخی نقاط گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید و گرد و غبارصاف تا کمی ابری و در برخی نقاط گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید و گرد و غبار
نواحی مرکزی
صاف تا کمی ابری و در برخی نقاط خصوصا در نواحی شرقی گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید و گردوخاکصاف تا کمی ابری و در برخی نقاط خصوصا در نواحی شرقی گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید و گردوخاکصاف تا کمی ابری و در برخی نقاط خصوصا در نواحی شرقی گاهی با وزش باد نسبتا شدید تا شدید همراه با گردوخاک
نواحی جنوبی
صاف و در برخی نقاط گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید و گردوخاکصاف و در برخی نقاط گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید و گردوخاکصاف و در برخی نقاط گاهی با وزش باد نسبتا شدید تا شدید همراه با گردوخاک
شهرستان
مشهد
صاف تا کمی ابری و در بعضی ساعات همراه با وزش باد نسبتا شدید و گرد و غبارصاف تا کمی ابری و در بعضی ساعات همراه با وزش باد نسبتا شدید و گرد و غبارصاف تا کمی ابری و در برخی نقاط گاهی همراه با وزش باد نسبتا شدید و گرد و غبار
کمینه دما
بیشینه دما
کمینه دما
بیشینه دما
کمینه دما
بیشینه دما
18
38
19
37
17
35

گزارش وضع هواي استان در 24 ساعت گذشته:در 24 ساعت گذشته شهرستان نیشابور با حداقل دمای 12 درجه سانتیگراد بالاي صفر خنك ترين و شهرستان سرخس با حداکثر دمای 39 درجه سانتیگراد بالای صفرگرمترین شهرهای استان خراسان رضوی بوده اند. طی همین مدت حداقل و حداکثر دمای شهر مشهد بین 18 و 36 درجه سانتیگراد بالای صفر در نوسان بوده و از ایستگاههای هواشناسی استان بارندگی گزارش نشده است .پیش بین مسئول : ضیاء شهابی رئیس اداره پیش بینی: یحیی قاینی پور

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا