• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

هواكده

کاربر ويژه
ولى دوستان زمستان ١٣٩٠ براى شمال شرق عالى بود

براى شهر اصفهان بد بود

باورتون ميشه شهر اصفهان از ٨٧ تا الان برف درست حسابى نديده ؟!!!

نفس شما مشهدى ها حقه يه نگاه هم به شهر ما بندازيد شايد زمستان ما هم پر برف شد:گل:

درضمن اقا اميرمحسن هرچه لازم باشه ما صبر ميكنيم :گل:

mahmood600

کاربر ويژه
swrtnd.hr18.gif

mahmood600

کاربر ويژه
مقادیر بارش تا 9:30 صبح جمعه

24 hours amount precipitation. 09/06/2013 at 06:00 UTC
(79 of 79 stations)
[TR="bgcolor: #FFFFFF"]
[TD]1[/TD]
[TD]Gharakhil (Iran)[/TD]
[TD="bgcolor: #69FF60, align: right"]9.7 mm[/TD]
[/TR]
[TR="bgcolor: #E0E0FF"]
[TD]2[/TD]
[TD]Ramsar (Iran)[/TD]
[TD="bgcolor: #A0FF47, align: right"]7.7 mm[/TD]
[/TR]
[TD]3[/TD]
[TD]Noshahr (Iran)[/TD]
[TD="bgcolor: #A0FF47, align: right"]6.7 mm[/TD]
[/TR]
[TD]4[/TD]
[TD]Rasht (Iran)[/TD]
[TD="bgcolor: #A0FF47, align: right"]4.6 mm[/TD]
[/TR]
[TD]5[/TD]
[TD]Bandar Lengeh (Iran)[/TD]
[TD="bgcolor: #A0FF47, align: right"]3.0 mm[/TD]
[/TR]
[TD]6[/TD]
[TD]Anzali (Iran)[/TD]
[TD="bgcolor: #D5FF3C, align: right"]1.4 mm[/TD]
[/TR]
[TD]7[/TD]
[TD]Ali-Goodarz (Iran)[/TD]
[TD="bgcolor: #D5FF3C, align: right"]0.0 mm[/TD]
[/TR]
[TD]8[/TD]
[TD]Babulsar (Iran)[/TD]
[/TR]
[TD]9[/TD]
[TD]Gorgan (Iran)[/TD]
[/TR]

aliwinter

Banned
مقادیر بارش تا 9:30 صبح جمعه

1

[TD]Gharakhil (Iran)[/TD]
[TD="bgcolor: #69FF60, align: right"]9.7 mm[/TD]

[TD]2[/TD]
[TD]Ramsar (Iran)[/TD]
[TD="bgcolor: #A0FF47, align: right"]7.7 mm[/TD]
[/TR]
[TD]3[/TD]
[TD]Noshahr (Iran)[/TD]
[TD="bgcolor: #A0FF47, align: right"]6.7 mm[/TD]
[/TR]
[TD]4[/TD]
[TD]Rasht (Iran)[/TD]
[TD="bgcolor: #A0FF47, align: right"]4.6 mm[/TD]
[/TR]
[TD]5[/TD]
[TD]Bandar Lengeh (Iran)[/TD]
[TD="bgcolor: #A0FF47, align: right"]3.0 mm[/TD]
[/TR]
[TD]6[/TD]
[TD]Anzali (Iran)[/TD]
[TD="bgcolor: #D5FF3C, align: right"]1.4 mm[/TD]
[/TR]
[TD]7[/TD]
[TD]Ali-Goodarz (Iran)[/TD]
[/TR]
[TD]8[/TD]
[TD]Babulsar (Iran)[/TD]
[/TR]
[TD]9[/TD]
[TD]Gorgan (Iran)[/TD]
[/TR]

دروغه!اینجا 15 میل شایدم بشتربارید.حیف شد عکس نداختم

Dr.ben

کاربر ويژه
سلام بر داداش بهزاد عزیزم خوبی؟ چه خبرا اقا دلمون برات بسیار تنگ شده چیکارا می کنی؟
مشتاق دیدار هستیم همچنان
امیدوارم از بارون لذت کافی رو برده باشید بحصوص بارش روز یکشنبه و دوشنبه به نسبت بهتر است

ممنون. ما هم همین طور.
بعد از یه مدت هوای گرم و شرجی این بارون ها واقعا می چسبن. امیدوارم روزهای آینده بارش های خوبی داشته باشیم. آقا اگه وقت داشتید همین روزهای زیبا و بارونی هماهنگ کنیم شما رو از نزدیک زیارت کنیم.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
حدود 4 روز پیش سفری به سمت جنوب کشور داشتیم، بندر عباس و قشم و... .
واقعاً هوای عجیبی داشت، کاملاً مرطوب و گرم به طوری که لباس به تن آدم کاملاً میچسبید و کلافه کننده بود. شخصاً در طی سه روز اقامت شاید در مجموع 4 ساعت هم بیرون نبودم! جالب این بود برای من که احساس میکردم این رطوبت و گرما در شب بیشتر میشه! مخصوصاً در قشم...
فکر میکنم این رطوبت و ابرهایی که در بالای سطح دریای خلیج فارس دائماً در حال ایجاد هستند در جایی به شکل بارش و یا پدیده ی دیگری نمایان میشند، نمیدونم این درست هست دوستان و یا نه؟
الان در استان کرمان هستیم و هوا در اینجا به نسبت سال قبل خنکتر به نظر میرسه.

کیوان - کلهر

کاربر ويژه
امروز چند درجه هوا خنک شده و خبری از گرمای روزهای گذشته نیست. باد خنک شمالی در حال وزیدن است و آسمان آبی آبی است.

کیوان - کلهر

کاربر ويژه
سلام
واقعاً هوای عجیبی داشت، کاملاً مرطوب و گرم به طوری که لباس به تن آدم کاملاً میچسبید و کلافه کننده بود. شخصاً در طی سه روز اقامت شاید در مجموع 4 ساعت هم بیرون نبودم! جالب این بود برای من که احساس میکردم این رطوبت و گرما در شب بیشتر میشه! مخصوصاً در قشم...
فکر میکنم این رطوبت و ابرهایی که در بالای سطح دریای خلیج فارس دائماً در حال ایجاد هستند در جایی به شکل بارش و یا پدیده ی دیگری نمایان میشند، نمیدونم این درست هست دوستان و یا نه؟

هوای گرم هرچه خشک تر باشد بهتر است چون در هوای خشک بدن به راحتی عرق می کند و خنک می شود. بر عکس هوای سرد اگر مرطوب باشد بهتر است. عرق کردن سلاح بدن در برابر گرما است و این عمل در هوای مرطوب و شرجی متوقف می شود.

سیبری

کاربر ويژه
سلام

نه درست نیست
رطوبت یکی از فاکتورهای لازم برای بارشه و کافی نیست مناطق جنوب ایران از خوزستان تا چابهار همه رطوبت نسبی بالایی دارن و همه هم جزو نقاط کم بارشن اینکه گمان کنیم این رطوبت در جای دیگه باعث بارش زیادی میشه درست نیست هر چند رطوبت دریاهای جنوب به بارشهای رگباری در کوه های کرمان تو فصل تابستان کمک میکنه ولی این بدون معنا نیست که این امر همیشگی و مداوم هست بلکه روزهای کمی از سال چنین بارشهایی اون هم به صورت موقت صورت میگیره

aliwinter

Banned
هوای گرم هرچه خشک تر باشد بهتر است چون در هوای خشک بدن به راحتی عرق می کند و خنک می شود. بر عکس هوای سرد اگر مرطوب باشد بهتر است. عرق کردن سلاح بدن در برابر گرما است و این عمل در هوای مرطوب و شرجی متوقف می شود.

باورتون میشه من الان نزدیک پنجره ام,دما25 درجست ولی چون رطوب زیاده نقطه شبنم بالای همش عرق میکنم,هر روز فک کنم 2 کیلو وزن کم کنم؟؟!!باین وضع:52::گریه:

aliwinter

Banned

عزیزم اینجا مرطوب شرجی مگه نیست ؛پس چرا من خیس عرق میشم؟؟

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت

در بازار ماهی فروشان بندر عباس ساعت 7 شب من ترجیح دادم در ماشین زیر باد کولر بمونم. دو نفر از عزیزان برای خرید ماهی بیرون رفتند که یک ساعت بعد برگشتند، به حدی صورتشون خیس پر قطره بود که من پرسیدم مگر اینجا آب هست که صورتتون رو شستید! دوستان گفتند که عرق کردند! :تعجب:

havashenas

کاربر ويژه
همانگونه که از نقشه های مرکز ملی اقلیم شناسی مشخص است نیمه اول پاییز وضع خوب نیست اما رفته رفته وضع برای نیمه دوم پاییز بهتر می شود البته به احتمال زیاد این نقشه ها برای نیمه دوم پاییز در بروزرسانی بعدی باز هم بهتر خواهد شد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا