• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mohamad$

کاربر ويژه
داداشم شرمنده شمال شرق تهران رو جا گذاشتم معذرت.
اصلا ما چاکر فیروز کوه هم هستیم:گل:

نه عزیز مسئله ای نیست . اکثریت اشنایی درست یاز اقلیم استان تهران ندارن .:خجالت2:

ابعلی سردترین بیشینه های کشور و در زمستون داره . دماوند هم منطقه سردسیری هست با دمای سالانه شاید 10 درجه .

havashenas

کاربر ويژه
خراسان رضوی هر سال اینطور نیست که سردترین ها باشه .

استان همدان هم از قلم انداختید .
خراسان در هر زمستان حداقل برای چند روز هم که شده با استقرار پرفشار سیبری سردترین منطقه میشه و طبیعیه.
همدان هم اقلیمش سردسیره اما بعد استان هایی که گفتم قرار داره.

سیبری

کاربر ويژه
نه کمینه قوچان 25/4- بود
بیشینه 10-
اما از نظر طول مدت سرما و شبهای زیر 20- قوچان بی رقیب بود

mohamad$

کاربر ويژه
حاج محسن خودت میدونی من چی میگم D:

نصف ایران اصلا تو اون سایت نیست . نه ابعلی نه دماوند نه فیروزکوه نه طالقان نه کوهرنگ نه مریوان نه بلداجی و .... ضمنا شما یه روز و معیار قرار میدی اونم در بین همون 4 تا دونه ایستگاه اگیمت

havashenas

کاربر ويژه
نه عزیز مسئله ای نیست . اکثریت اشنایی درست یاز اقلیم استان تهران ندارن .:خجالت2:

ابعلی سردترین بیشینه های کشور و در زمستون داره . دماوند هم منطقه سردسیری هست با دمای سالانه شاید 10 درجه .

دو ایستگاه آلودگی فیروزکوه و مس سونگون آذربایجان شرقی سردترین بیشینه هارو در کشور دارن طبق آمار چند ساله.

سیبری

کاربر ويژه

نصف ایران اصلا تو اون سایت نیست . نه ابعلی نه دماوند نه فیروزکوه نه طالقان نه کوهرنگ نه مریوان نه بلداجی و .... ضمنا شما یه روز و معیار قرار میدی اونم در بین همون 4 تا دونه ایستگاه اگیمت

بله میدونم:خنده1:

havashenas

کاربر ويژه
سال 1386 تکاب تا 29- هم رفت با بیشینه 14- اما تو این سایت که شما میگید ثبتش نمیکنند متاسفانه

mohamad$

کاربر ويژه
حالا من نمیخوام خوشحالی شما گرفته بشه . من کار ندارم اقا محسن سیبری . ولی اگر واقع بین باشی میبینی حرف من درسته .

بیشینه -11 و کمینه -25 اونسال در مقایسه با دست کم 7-8 ایستگاه دیگه کشور در سال 86 رقمی نبود

کیوان - کلهر

کاربر ويژه
البته این را هم من اضافه کنم که درسته بعضی گردنه ها در البرز و شمالغرب به علت سرما مشهور هستند اما بارش این مناطق کمتر از مناطق زیادی در ارتفاعات زاگرس است. در خیلی از گردنه های شمالی جمع شدن برف بیشتر به علت کولاک و وزش باد شدید است! در حالی که در مناطقی از کردستان بدون کولاک ممکن است دوسه متر برف بر روی هم جمع شود. و یا در مناطق سرد و گردنه های استان چهارمحال و بختیاری ارتفاع متوسط برف ممکن است به ده متر هم برسد.
ارتفاع متوسط برف معیار اصلی برای سنجش میزان برف در یک منطقه است....

سیبری

کاربر ويژه

طالقان آبعلی و دماوند کمینه دلجسبی ندارن
کوهرنگ هم سرماش بستگی به پوشش برف داره اگه سال خشکی باشه دماش با لردگان چندان فرقی نداره

سیبری

کاربر ويژه
البته این را هم من اضافه کنم که درسته بعضی گردنه ها در البرز و شمالغرب به علت سرما مشهور هستند اما بارش این مناطق کمتر از مناطق زیادی در ارتفاعات زاگرس است. در خیلی از گردنه های شمالی جمع شدن برف بیشتر به علت کولاک و وزش باد شدید است! در حالی که در مناطقی از کردستان بدون کولاک ممکن است دوسه متر برف بر روی هم جمع شود. و یا در مناطق سرد و گردنه های استان چهارمحال و بختیاری ارتفاع متوسط برف ممکن است به ده متر هم برسد.
نه
گردنه های البرز از نظر بارش از بسیاری نقاط زاگرس بیشتره خصوصا از نظر برف

mohamad$

کاربر ويژه
البته این را هم من اضافه کنم که درسته بعضی گردنه ها در البرز و شمالغرب به علت سرما مشهور هستند اما بارش این مناطق کمتر از مناطق زیادی در ارتفاعات زاگرس است. در خیلی از گردنه های شمالی جمع شدن برف بیشتر به علت کولاک و وزش باد شدید است. در حالی که در مناطقی از کردستان بدون کولاک ممکن است دوسه متر برف بر روی هم جمع شود. و یا در مناطق سرد و گردنه های استان چهارمحال و بختیاری ارتفاع متوسط برف ممکن است به ده متر هم برسد.

البته بارش سالانه منطقه شمشک تا دیزین بین 700 تا 800 میلیمتر هست کیوان جان . حالا اگر خواستید امار بارانسنجی شمشک که اتفاقا امار زیادی هم داره و قدیمیه خدمتتون میدم .

همین شمال تهران زمستونا زیر 20-30 سانت برف نمیاد . منظورم تجمعی نیست . سنگین ترین برفش از اون حد کمتر نیست . چه برسه به دیزین

البرز شمالی هم که سنگین ترین برف ها رو داره . به طور مثال ماسوله گیلان با ارتفاع 1010 متر به طور نرمال برف تجمعیش حدود 6 متر هست !!

بازم میگم اینا همه به خاطر اینه که اطلاع رسانی درستی از اقلیم رشته کوه البرز نشده متاسفانه

havashenas

کاربر ويژه
درسال 1391 کمترین کمینه متعلق بود به فیروزآباد کوثر استان اردبیل با دمای 26.6- در تاریخ 1 بهمن و دومین کمینه دما متعلق بود به قوچان با دمای 24.8- در تاریخ 8 دی و سومین رکورد سرما متعلق بود به بستان آباد و فرودگاه اردبیل با دمای 23.6- در تاریخ 2 بهمن و چهارمین رکورد برای تکاب و خلخال اردبیل با دمای 23.4- در تاریخ 2 بهمن و پنجمین رکورد متعلق بود به سقز با دمای 23.2 در تاریخ 2 بهمن.

mohamad$

کاربر ويژه
طالقان آبعلی و دماوند کمینه دلجسبی ندارن
کوهرنگ هم سرماش بستگی به پوشش برف داره اگه سال خشکی باشه دماش با لردگان چندان فرقی نداره

اره درسته کمینه های اینا بالاس . اون کمینه های مد نظر شما رو فیروزکوه داره D: ولی حاج محسن بیشینه های دماوند و طالقان و به خصوص ابعلی واقعا پایین هست در زمستون . نمیشه اینم نادیده گرفت که همین باعث شده میانگین دمای این نقاط بین 8 ( ابعلی ) تا 10.5 باشه

سیبری

کاربر ويژه
حالا من نمیخوام خوشحالی شما گرفته بشه . من کار ندارم اقا محسن سیبری . ولی اگر واقع بین باشی میبینی حرف من درسته .

بیشینه -11 و کمینه -25 اونسال در مقایسه با دست کم 7-8 ایستگاه دیگه کشور در سال 86 رقمی نبود

خوب سال 86 رکورد دست اراک بود بابیشینه 17-!!!! و کمینه 30-
قم هم حتی 23 - شد اما مدت زمان این ناهنجاری دمایی واسه اون مناطق کم بود

mohamad$

کاربر ويژه
البته تو همین چند سال اخیر دماوند کمینه -17 و طالقان هم فکونم همین کمینه رو داشت . 86 ایستگاه نداشتن .

سیبری

کاربر ويژه
در مورد مقایسه البرز با زاگرس از نظر بارش بسیاری از گردنه های البرز با توجه به بارش ایستگاه های نزدیکشون چیزی حدود 800 و بیشتر هستش و از بسیاری مناطق زاگرس بیشتره
از نظر دما که اصلا قیاس این دو درست نیست
زمانیکه ایستگاه ه هایی مثل سیاه بیشه در دمای زیر 6- و 7- گزارش کولاک دارن خیلی از گردنه های زاگرس مثل چری در برزخ بارو ن و برف و در دمای1+دارن دست و پا می زنن!:خنده1:

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا