• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mahmood600

کاربر ويژه
gefs_hgtanom_z_hgt500_1_t7_f1.gif

mahmood600

کاربر ويژه
==================================================
ICAO : OIGG
Station Name : Rasht
Temperature : 24.0°C
Weather : Rain Shower
Wind : N (360 degrees) at 7 km/h
Time : 8 / 19:00
Pressure : 1010.8 mb
Visibility : 4000m
RH : 94%
Sky Condition : Scattered Cumulonimbus clouds at 460m, Scattered clouds at 610m, Broken clouds at 2400m
Elevation : -13m
Country : Iran (Islamic Republic Of)
Dew Point : 23.0°C
Remarks :
Heat Index : 23.2°C
Wind Chill : N/A
==================================================

mohamad$

کاربر ويژه
من سال قبل ( 1391 ) اولین دانه های برف که از اسمون میومد پایین و در تاریح 28 مهر ماه در ارتفاع 3000 متری توچال دیدم . یه دفه 2 تا کوهنوردی که جلوی من بودن داد زدن گفتن داره برف میاد داره برف میاد
wacsmiley.gif

حالا میخوام بدونم من امسال اولین دانه های برف و در چه روزی از سال 1392 رویت میکنم
biggrinsmiley.gif

arashz

مدیر بخش هواشناسی
به نظر میاد اولین هاریکن امسال با هسته ای با فشار 1000 میلی بار تشکیل خواهد شد.
بارشها به تهران نخواهد رسید.

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2

aghasina21

کاربر ويژه
سلام به همگی دوستان. شبتون بخیر
من هر روز چندین بار به اینجا سر میزنم. ولی باید ببخشید که کم پست میذارم
یه سوال داشتم از امیرمحسن عزیز و بقیه دوستان گل؛ هر کس لطف کنه جواب بده ممنون میشم
دوستان میخواستم بدونم امکانش هست از الان پیش بینی کرد که در روزهای 17 18 . 19 مهر تو رشت بارون میاد یا هوا آفتابیه؟
یکی از اقوام احتیاج داره بدونه. ممنونم پیشاپیش

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام به همگی دوستان. شبتون بخیر
من هر روز چندین بار به اینجا سر میزنم. ولی باید ببخشید که کم پست میذارم
یه سوال داشتم از امیرمحسن عزیز و بقیه دوستان گل؛ هر کس لطف کنه جواب بده ممنون میشم
دوستان میخواستم بدونم امکانش هست از الان پیش بینی کرد که در روزهای 17 18 . 19 مهر تو رشت بارون میاد یا هوا آفتابیه؟
یکی از اقوام احتیاج داره بدونه. ممنونم پیشاپیش

سلام آقا سینای عزیز

والا این پیش بینی مربوط به یک ماه آینده میشه و تا حدودی مشکل و با درصد خطای بالاست

یک سایتی مثل اکیوریت ودر پیش بینی 45 روزه داره و در این پیش بینی برای روزهای مذکور که مصادف میشه با 10 اکتبر 2013 به بعد هوای رشت رو آفتابی و مطبوع پیش بینی کرده ولی اگه پیش بینی دقیق لازم دارید باید منتظر بشید تا زمان جلوتر بره و شاید بشه از داخل نقشه های آنومالی به یک جمع بندی مناسب رسید که این امکان بنظر من بین 7 تا 10 روز آینده میسر خواهد شد.

موفق و شاد باشید:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
برابر با آخرین نقشه های جی اف اس امشب از تاریخ 10 لغایت 13 سپتامبر با استقرار جریانات شمالی در سطح زمین تا حدودی زیادی از شدت موج اخیر گرما در نیمه شمالی کشور خصوصا استانهای گلستان- خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی کاسته میشه:گل:

havashenas

کاربر ويژه
من سال قبل ( 1391 ) اولین دانه های برف که از اسمون میومد پایین و در تاریح 28 مهر ماه در ارتفاع 3000 متری توچال دیدم . یه دفه 2 تا کوهنوردی که جلوی من بودن داد زدن گفتن داره برف میاد داره برف میاد
wacsmiley.gif

حالا میخوام بدونم من امسال اولین دانه های برف و در چه روزی از سال 1392 رویت میکنم
biggrinsmiley.gif
بارش برف در تکاب هرساله اواخر مهر و اوایل آبان شروع میشه اون هم نه در ارتفاعات بلکه در خود شهر و تا اواخر فروردین ادامه می یابد.

mohamad$

کاربر ويژه
بارش برف در تکاب هرساله اواخر مهر و اوایل آبان شروع میشه اون هم نه در ارتفاعات بلکه در خود شهر و تا اواخر فروردین ادامه می یابد.

دوست عزیزم :خجالت2: ببین یه اشکالی که شما داری اینه که هر کسی از شهرش تعریف میکنه به سرعت میای واسش نقل قول میزنی و میگی ما برتریم . :احترام:محسن از قوچان دما گذاشت گفتی نه ما سردتریم . امیر محسن یه تعریفی از شهرش کرد سریع نقل قول زدی و ادامه ماجرا :توافق:

اینا رو به عنوان دوست خدمتت گفتم که ناراحت نشی :بای:

و حالا جوابتون : قله توچال تهران با ارتفاع 4000 متر هم معلوم نیست هر سال مهر برف بیاد چه برسه به تکاب و ارتفاعاتش . حرفتون کاملا اغراق هست . :خجالت2:

havashenas

کاربر ويژه
دوست عزیزم :خجالت2: ببین یه اشکالی که شما داری اینه که هر کسی از شهرش تعریف میکنه به سرعت میای واسش نقل قول میزنی و میگی ما برتریم . :احترام:محسن از قوچان دما گذاشت گفتی نه ما سردتریم . امیر محسن یه تعریفی از شهرش کرد سریع نقل قول زدی و ادامه ماجرا :توافق:

اینا رو به عنوان دوست خدمتت گفتم که ناراحت نشی :بای:

و حالا جوابتون : قله توچال تهران با ارتفاع 4000 متر هم معلوم نیست هر سال مهر برف بیاد چه برسه به تکاب و ارتفاعاتش . حرفتون کاملا اغراق هست . :خجالت2:

عزیز دلم من فقط اطلاعاتی از محل زندگیم برای دوستان میدم حالا شما پست میزاری یادم میفته که شهر ما تو چه وضعیتی درباره اون موضوع هست و منم پست میزنم و این اشکالی نداره بعدشم برو اینترنت سرچ کن ببین تکاب کجاست و چه آب و هوایی داره شهری که حدود 150 روز در سال دوره یخبندان داره و در سال هایی تا 180 روز دوره یخبندان داشته وضعش مشخصه بعدشم ایستگاه آلودگی فیروزکوه 2900 متر ارتفاع داره اما تو کمینه دمایی به پای شهر تکاب نمیرسه پس فکر نکن با ارتفاع همه چی حله.
تکاب جزو 12 شهر بسیار سرد ایران قرار گرفت طبق طبقه بندی سازمان هواشناسی.
بعدشم دوست عزیز شهر تکاب در 15 اردیبهشت هم بارش برفغ داشته می تونی زنگ بزنی هواشناسی آذربایجان غربی بپرسی.
پس فکر نکن قصد من اینه که شهر خودمو بزنم تو سر همه من فقط دارم شهر محروم خودمو برای بچه ها معرفی میکنم در ضمن شهر به سردی تکاب با مردمی کشاورز و فقیر فقط 3 ساله گاز کشی شد.
دیگه هیچ پستی تو انجمن نمیزارم شما هم که فقط بلدید فیروز کوه فیروز کوه بکنید درحالی که اصلا شهر شما نیست.
خدافظ.
:گل:

mohamad$

کاربر ويژه
عزیز دلم من فقط اطلاعاتی از محل زندگیم برای دوستان میدم حالا شما پست میزاری یادم میفته که شهر ما تو چه وضعیتی درباره اون موضوع هست و منم پست میزنم و این اشکالی نداره بعدشم برو اینترنت سرچ کن ببین تکاب کجاست و چه آب و هوایی داره شهری که حدود 150 روز در سال دوره یخبندان داره و در سال هایی تا 180 روز دوره یخبندان داشته وضعش مشخصه بعدشم ایستگاه آلودگی فیروزکوه 2900 متر ارتفاع داره اما تو کمینه دمایی به پای شهر تکاب نمیرسه پس فکر نکن با ارتفاع همه چی حله.
تکاب جزو 12 شهر بسیار سرد ایران قرار گرفت طبق طبقه بندی سازمان هواشناسی.
بعدشم دوست عزیز شهر تکاب در 15 اردیبهشت هم بارش برفغ داشته می تونی زنگ بزنی هواشناسی آذربایجان غربی بپرسی.
پس فکر نکن قصد من اینه که شهر خودمو بزنم تو سر همه من فقط دارم شهر محروم خودمو برای بچه ها معرفی میکنم در ضمن شهر به سردی تکاب با مردمی کشاورز و فقیر فقط 3 ساله گاز کشی شد.
دیگه هیچ پستی تو انجمن نمیزارم شما هم که فقط بلدید فیروز کوه فیروز کوه بکنید درحالی که اصلا شهر شما نیست.
خدافظ.
:گل:

قصد من این بود که کمی در رفتارتون تجدید نظر کنید و یکم پخته تر عمل کنید . موفق باشید:گل:

aghasina21

کاربر ويژه

سلام آقا سینای عزیز

والا این پیش بینی مربوط به یک ماه آینده میشه و تا حدودی مشکل و با درصد خطای بالاست

یک سایتی مثل اکیوریت ودر پیش بینی 45 روزه داره و در این پیش بینی برای روزهای مذکور که مصادف میشه با 10 اکتبر 2013 به بعد هوای رشت رو آفتابی و مطبوع پیش بینی کرده ولی اگه پیش بینی دقیق لازم دارید باید منتظر بشید تا زمان جلوتر بره و شاید بشه از داخل نقشه های آنومالی به یک جمع بندی مناسب رسید که این امکان بنظر من بین 7 تا 10 روز آینده میسر خواهد شد.

موفق و شاد باشید:گل:
ممنون امیرمحسن عزیز
آره واقعا پیش بینیش سخت و با خطای زیاده
پس به فامیلمون میگم یکم دیگه صبر کنه تا ببینیم کی میشه دقیق پیش بینی کرد دیگه
بازم ممنون

havashenas

کاربر ويژه
فقط چندتا متن خبری اقلیم تکاب رو براتون شرح میده این آخرین پستمه خدافط همگی. تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۳۸۸ - ۱۳:۴۸

صفحه نخست » سیاسی

بارش برف از بعد از ظهر روز جمعه در تکاب آغاز شده و در ساعاتی به صورت تگرگ ادامه داشت که از بامداد امروز بارش بصورت برف بوده است که سرمای هوا و کاهش دما را نیز در پی داشته است.
مهر: با گذشت یک ماه از فصل بهار چهره شهرستان تکاب زمستانی تر شد و بارش برف از بامداد امروز روز یکشنبه این شهرستان را فرا گرفت.
بارش سنگین برف در تکاب همچنان ادامه یافته و موجب شگفتی اهالی این شهرستان و نگرانی کشاورزان و باغداران شده است.
بارش برف و باران در تکاب عبور و مرور خودروها و وساط نقلیه را با مشکل مواجه کرده و تردد شهروندان و نیز برخی از کسبه و بازاریان به ویژه دست فروشان میوه و تره بار را نیز مختل کرده است.
بارش برف در تکاب در حالی ادامه دارد که تردد در محور های مواصلاتی روستایی این شهرستان به کندی صورت می گیرد و اداره راهنمای و رانندگی تکاب نیز اعلام کرد رانندگان خودروها جهت عزیمت به شهرهای همجوار از جمله شاهین دژ، بیجار، سقز و زنجان حتما از وسایل ایمین بویژه از زنجیر چرخ استفاده کنند.
بارش برف از بعد از ظهر روز جمعه در تکاب آغاز شده و در ساعاتی به صورت تگرگ ادامه داشت که از بامداد امروز بارش بصورت برف بوده است که سرمای هوا و کاهش دما را نیز در پی داشته است.
بارش تگرگ در بعد از ظهر دیروز شنبه خسارات فراوانی را به محصولات زراعی و باغی در تکاب وارد کرده است اما هنوز از میزان این خسارات گزارشی ارائه نشده است کشاورزان و باغداران تکاب معتقدند علاوه بر بارش تگرگ بارش برف در این فصل از سال نه تنها عایداتی به محصولات کشاورزان ندارد بلکه موجب تخریب باغات میوه و نابودی شکوفه های درختان می شود.
به علت سرمای هوا و ادامه بارش برف خطر سرمازدگی محصولات کشاورزی تکاب را تهدید می کند.
با وجود نگرانی کشاورزان از سرما زدگی محصولات خود بارش باران موجب سرسبزی ارتفاعات تکاب شده و نوید سالی پر از بارش را می دهد باراش باران دغدغه اهالی تکاب را برای کم آبی در فصول گرم سال به دست فراموشی سپرده است و موجب بالا آمادن سطح آب پشت سد مخزنی ساروق تکاب شده است با وجود اینکه شبکه بهره برداری و انتقال این سد هنوز تکمیل نشده است در صورت بهره برداری از شبکه سد ساروق تکاب بیش از 10 میلیون متر مکعب آب وارد شبکه آب شرب شهری تکاب خواهد شد.
با شدت یافتن بارش برف در تکاب و سرد شدن هوا بسیاری از امورات روزمره شهروندان را مختل کرده است.

محمد‌علی داعی امروز در گفت و گو با خبرنگار فارس در تکاب به فعالیت
راهداران برای باز کردن راه‌ها اشاره کرد و اظهار داشت: مسیرهای ارتباطی این
شهرستان باز هستند و از این جهت مشکل چندانی وجودندارد
.

وی به مسدود بودن راه تکاب - ایران‌خواه اشاره کرد و گفت: این مسیر
هم‌اکنون مسدود است زیرا در بعضی محورها حتی تا ارتفاع 10 متر نیز برف انباشت شده
است لذا راهدارها به طور مستمر برای باز کردن راه تلاش می‌کنند ولی به طور مجدد
مسیر با برف مسدود می‌گردد
.

این مسئول ادامه داد: مسیر تکاب - ایران‌خواه مسدود است ولی مردم
برای تردد با مشکل روبه‌رو نیستند چرا که مسیر جانبی علی‌آباد - نخوددره برای رفت
و آمد ایجاد شده است پس در حال حاضر تا رفع مشکل از این مسیر استفاده می‌شود
.

داعی ادامه داد: با توجه به اینکه مشکلات این مسیر ارتباطی در روزهای
نخست حاد بود معاون امور روستایی وزیر راه و مدیرکل راه ترابری آذربایجان غربی در
روزهای نخست با حضور یافتن در محل از این منطقه بازدید کردند تا از نزدیک در جریان
مشکلات قرار بگیرند
.

وی با بیان اینکه خوشبختانه تاکنون در شهرستان خانوار گرفتار در
کولاک و برف گزارش نشده است خاطرنشان کرد: مسیر ارتباطی چهار روستا به طور کامل
قطع شده بود ولی با اهتمام راهداران این مسیر از شد پس مردم در امنیت و آرامش کامل
به سر می‌برندحتی در این مدت انجام دادن هیچ‌گونه عملیات نجات احساس نیاز نشده است
.

فرماندار تکاب با اشاره به فعالیت مستمر راهدارها برای جابه‌جایی
برف، از اقدامات اداره راه به ویژه مسئول ماشین‌آلات این اداره تقدیر کرد و اظهار
داشت: از نخستین روزهایی که مردم این منطقه با مشکل برف و کولاک مواجه شدند آقای
مختاززاده در این منطقه برای پیگیری امور مستقر شد در این راستا کمک‌های سخت‌افزاری
شهرستان‌های ارومیه، نقده و میاندوآب را هم جلب کرد
.

کد خبر : ۱۸۹۰۷۶۱۳ : ۲۰ - ۱۳۹۱/۸/۸سرويس : آذربايجان غربی

ا
ا بارش برف پاییزی در تکاب ا
نخستین برف پاییزی، محورهای مواصلاتی شهرستان تکاب را سفید پوش کرد.
به گزارش خبرگزاری شبستان از ارومیه، بارش برف پاییزی، در حالی که هنوز 2ماه به آغاز زمستان مانده است در محورهای مواصلاتی تکاب چهره طبیعت را زمستانی کرد.

بارش برف از عصر روز یکشنبه آغاز شده است و بسیاری از محورهای شهرستان تکاب را سفید پوش کرده و باعث کندی تردد در این مسیر ها شده است.

بنا به اعلام اداره راه و ترابری آذربایجان غربی، بر اثر بارش برف و یخ زدگی سطح جاده ها، تردد وسائط نقلیه در این محور ها تنها با زنجیر چرخ و لاستیک های یخ شکن امکان پذیر است.

دیدن منظره زمستانی در اوایل ماه دوم پاییز لبخندهایی پر از تعجب را بر چهره رانندگان نشانده است و این یکی دیگر از جاذبه های آب و هوایی استان آذربایجان غربی می باشد.

گفتنی است، (18آبان) سال گذشته نیز شاهد بارش برف در ارومیه بودیم که باعث تعطیلی مدارش شد.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود دوستان

از شما عزیزان انتظار دارم که در جوی آرام و بدور از تنش و هیاهو به فعالیت مفید در زمینه هواشناسی، موضوع مشترک مورد علاقه همه ما بهبحث و تحلیل بپردازید.:گل:

ممنون از توجه شما خوبان:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بر اساس آخرین نقشه های آنومالی ارتفاع ، ناوه عمیقی در مرکز و شرق مدیترانه برای 18 سپتامبر 2013 به چشم میخوره! هرچند هنوز زمان زیادی باقی مونده ولی شاید این شانس وجود داشته باشه که ناوه مذکرو با حرکت به سمت شرق عمیق تر بشه و کشور ما رو تحت تاثیر خودش قرار بده!

در نقشه زیر موقعیت ناوه مذکور ، بسته پر فشار جنب حاره ای رو نسبت به کشور عزیزمون به تصویر کشیدم:گل:

bgkw458gspnu600i4yy.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
برای 24 سپتامبر هم مرکز پر فشار قدرتمند با فشار هسته 1040 میلی بار در شمال منطقه ما به چشم میخوره که در هیچ جای دنیا نمونه نداره!!!!!

loe3fziuwtzm0rnntx2.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
می بینید وسط این شلوغی و یکی بدوها من هم دچار اشتباه شدم و تراز رو نوشتم تازه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:خجالت2:

بر اساس آخرین نقشه های آنومالی ارتفاع ، ناوه عمیقی در مرکز و شرق مدیترانه برای 18 سپتامبر 2013 به چشم میخوره! هرچند هنوز زمان زیادی باقی مونده ولی شاید این شانس وجود داشته باشه که ناوه مذکرو با حرکت به سمت شرق عمیق تر بشه و کشور ما رو تحت تاثیر خودش قرار بده!

در نقشه زیر موقعیت ناوه مذکور ، بسته پر فشار جنب حاره ای رو نسبت به کشور عزیزمون به تصویر کشیدم:گل:

bgkw458gspnu600i4yy.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
مدل هواشناسی کانادا در آپدیت امروز صبحش برای سواحل کاسپین بارش سنگینی رو تا 144 ساعت اینده پیش بینی کرده بود و حالا باید منتظر بشیم و ببینیم آیا امشب هم همین نظر رو داره یا خیر!!!!

13091400_2_0800.gif

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا