سلام به همگی دوستان. شبتون بخیر
من هر روز چندین بار به اینجا سر میزنم. ولی باید ببخشید که کم پست میذارم
یه سوال داشتم از امیرمحسن عزیز و بقیه دوستان گل؛ هر کس لطف کنه جواب بده ممنون میشم
دوستان میخواستم بدونم امکانش هست از الان پیش بینی کرد که در روزهای 17 18 . 19 مهر تو رشت بارون میاد یا هوا آفتابیه؟
یکی از اقوام احتیاج داره بدونه. ممنونم پیشاپیش
بارش برف در تکاب هرساله اواخر مهر و اوایل آبان شروع میشه اون هم نه در ارتفاعات بلکه در خود شهر و تا اواخر فروردین ادامه می یابد.من سال قبل ( 1391 ) اولین دانه های برف که از اسمون میومد پایین و در تاریح 28 مهر ماه در ارتفاع 3000 متری توچال دیدم . یه دفه 2 تا کوهنوردی که جلوی من بودن داد زدن گفتن داره برف میاد داره برف میاد
حالا میخوام بدونم من امسال اولین دانه های برف و در چه روزی از سال 1392 رویت میکنم
بارش برف در تکاب هرساله اواخر مهر و اوایل آبان شروع میشه اون هم نه در ارتفاعات بلکه در خود شهر و تا اواخر فروردین ادامه می یابد.
دوست عزیزم :خجالت2: ببین یه اشکالی که شما داری اینه که هر کسی از شهرش تعریف میکنه به سرعت میای واسش نقل قول میزنی و میگی ما برتریم . :احترام:محسن از قوچان دما گذاشت گفتی نه ما سردتریم . امیر محسن یه تعریفی از شهرش کرد سریع نقل قول زدی و ادامه ماجرا :توافق:
اینا رو به عنوان دوست خدمتت گفتم که ناراحت نشی :بای:
و حالا جوابتون : قله توچال تهران با ارتفاع 4000 متر هم معلوم نیست هر سال مهر برف بیاد چه برسه به تکاب و ارتفاعاتش . حرفتون کاملا اغراق هست . :خجالت2:
عزیز دلم من فقط اطلاعاتی از محل زندگیم برای دوستان میدم حالا شما پست میزاری یادم میفته که شهر ما تو چه وضعیتی درباره اون موضوع هست و منم پست میزنم و این اشکالی نداره بعدشم برو اینترنت سرچ کن ببین تکاب کجاست و چه آب و هوایی داره شهری که حدود 150 روز در سال دوره یخبندان داره و در سال هایی تا 180 روز دوره یخبندان داشته وضعش مشخصه بعدشم ایستگاه آلودگی فیروزکوه 2900 متر ارتفاع داره اما تو کمینه دمایی به پای شهر تکاب نمیرسه پس فکر نکن با ارتفاع همه چی حله.
تکاب جزو 12 شهر بسیار سرد ایران قرار گرفت طبق طبقه بندی سازمان هواشناسی.
بعدشم دوست عزیز شهر تکاب در 15 اردیبهشت هم بارش برفغ داشته می تونی زنگ بزنی هواشناسی آذربایجان غربی بپرسی.
پس فکر نکن قصد من اینه که شهر خودمو بزنم تو سر همه من فقط دارم شهر محروم خودمو برای بچه ها معرفی میکنم در ضمن شهر به سردی تکاب با مردمی کشاورز و فقیر فقط 3 ساله گاز کشی شد.
دیگه هیچ پستی تو انجمن نمیزارم شما هم که فقط بلدید فیروز کوه فیروز کوه بکنید درحالی که اصلا شهر شما نیست.
خدافظ.:گل:
ممنون امیرمحسن عزیز
سلام آقا سینای عزیز
والا این پیش بینی مربوط به یک ماه آینده میشه و تا حدودی مشکل و با درصد خطای بالاست
یک سایتی مثل اکیوریت ودر پیش بینی 45 روزه داره و در این پیش بینی برای روزهای مذکور که مصادف میشه با 10 اکتبر 2013 به بعد هوای رشت رو آفتابی و مطبوع پیش بینی کرده ولی اگه پیش بینی دقیق لازم دارید باید منتظر بشید تا زمان جلوتر بره و شاید بشه از داخل نقشه های آنومالی به یک جمع بندی مناسب رسید که این امکان بنظر من بین 7 تا 10 روز آینده میسر خواهد شد.
موفق و شاد باشید:گل:
بر اساس آخرین نقشه های آنومالی ارتفاع ، ناوه عمیقی در مرکز و شرق مدیترانه برای 18 سپتامبر 2013 به چشم میخوره! هرچند هنوز زمان زیادی باقی مونده ولی شاید این شانس وجود داشته باشه که ناوه مذکرو با حرکت به سمت شرق عمیق تر بشه و کشور ما رو تحت تاثیر خودش قرار بده!
در نقشه زیر موقعیت ناوه مذکور ، بسته پر فشار جنب حاره ای رو نسبت به کشور عزیزمون به تصویر کشیدم:گل: