• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
شکل گیری یخ های قطبی میتونه باعث سرد شدن زمستان های ایران شه؟

دوست عزیزم

این شاخص در مورد پوشش برف در ماه اکتبر در آسیای میانه به بحث و گفتگو میپردازه و هر چه وسعت پوشش برف در ماه اکتبر در این منطقه پیشتر باشه میشه بوقوع زمستان های سرد در عرضهای میانه نیمکره شمالی امیدوار شد. حالا بحث در اینجاست که فعلا باید ببینیم با توجه به اینکه بارش برف در برخی نقاط عرضهای بالای نیمکره شمالی و از جمله شرق سیبری هم آغاز شده ایا این روند همچنان ادامه خواهد یافت! تا بعد بتونیم در موردش به بحث و گفتگو بپردازیم.

Dr.ben

کاربر ويژه
ما توی رشته خودمون که بهینه سازی باشه، وقتی تاثیر یه عاملی رو روی جواب بهینه بررسی می کنیم مثلا می گیم تغییر این عامل جواب بهینه رو بدتر نمی کند. منظورمون از این حرف اینه که یا این جواب در همون سطح فعلی باقی می مونه یا بهتر میشه.
حالا اگه برف جواب بهینه ما باشه تحلیل من اینه که پوشش بیشتر برف در مناطق شمالی کره زمین میزان بارش برف ما رو بدتر نمی کنه. یعنی یا میزان برفمون بدون تغییر باقی ممونه یا بیشتر میشه! :خجالت2:

کیوان - کلهر

کاربر ويژه
پوش یخ و برف در نیم کره شمالی:

مناطقی از سیبری ،شمال و غرب کانادا و آلاسکا برف دارند و همچنین مناطق مرتفع تبت و مغولستان...

ynibo9qcig9fcl6vjjoy.png

آخرین ویرایش:

aznavar

کاربر ويژه
خیلی مخلصم بهروز عزیز:گل:
خب عصرها دلگبر شده اما از این به بعد جون میده برای عکاسی بخصوص تو ساعت طلایی روز که نور آفتاب جلوه خوبی به عکستون میده(طلوع و غروب خورشید)

5001.jpg

EP-IEE

کاربر ويژه
ببخشید یه سوال دیگه

بیشتر شدن برف های قطب ربطی به ترمیم لایه اوزون یا ......افزایش لکه های خورشیدی میتونه داشته باشه؟

arashz

مدیر بخش هواشناسی
نمیخوام زود نتیجه گیری کنم اما یخهای تشکیل شده در قطب در سمت شمال قاره آمریکا و گرینلند هستند و سطح دریا در سمت شمال روسیه گسترش آنچنانی در میزان یخها دیده نمیشه ( به نسبت شمال قاره آمریکا و گرینلند ) به همین دلیل اوج سرما روی قاره آمریکا شمالی خواهد بود.

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2

Dr.ben

کاربر ويژه
حالا که صحبت از برف در مناطق شمالی شد اجازه بدید در همین لحظه دو عکس پخش مستقیم از دو منطقه گرینلند تقدیم کنم:

Ilulissat, Greenland — 1 minute ago

iot15e5h4x45yfj5uvf8.jpg

Summit Camp, Greenland — 13 minutes ago

2g61eip8da9uid16v319.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ببخشید یه سوال دیگه

بیشتر شدن برف های قطب ربطی به ترمیم لایه اوزون یا ......افزایش لکه های خورشیدی میتونه داشته باشه؟

خواهش میکنم

با اینکه این روزها خبر ترمیم لایه اوزن در قطب جنوب به گوش میرسه ، من باید اعتراف کنم که اطلاعاتی در این خصوص ندارم که ایا موثر بوده و یا خیر ولی قطعی بدونید که کاهش شدید و بی سابقه فعالیتهای خورشیدی اونهم در سایکل 24 که باید در اوج باشه قطعا موثر بوده و تاثیرات بیشتری رو در صورت ادامه در ماههای پیشرو خواهد گذاشت!

آپدیت امروز فعالیتهای خورشیدی رو ببینید:

h8cupdxhv092mi2kw26j.jpg

nsyvqg45ce94c4oacd6.jpg

Updated 09/09/2013 @ 12:15 UTC
Nearly Spotless
Do not adjust your monitor. Below is a new image showing Sunspot 1838 on Monday morning. Statistically the last time the visible disk was spotless was on August 14, 2011. This lone sunspot is currently all that prevents us from seeing
the first spotless day in over 2 years.

Updated 09/09/2013 @ 11:55 UTC
Solar Update
Good morning folks. Attached is an updated image of the visible solar disk on Monday morning. There is not much to look at with the Earth facing side of the sun nearly blank.
Only Sunspot 1838 remains and there is currently little to no chance for strong solar flares at this time. A coronal mass ejection (CME) was visible Sunday evening in the latest STEREO Ahead COR2 imagery, but was a farsided event and will not impact our planet.

Prepared jointly by the U.S. Dept. of Commerce, NOAA, Space Weather Prediction Center and the U.S. Air Force. UPDATED 2013 Sept 9 0030 UTC .24 hr Summary... Solar activity was very low. Region 1838 (S03E27) continued to decay and was responsible for both of the periods flares, a B7 at 8/1538 UTC and a B4/Sf at 08/1633 UTC. No Earth-directed coronal mass ejections were observed during the period. .Forecast... Solar activity is expected to be very low with a chance for C-class flares during the forecast period (09-11 Sep).

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خیله جالبه نوشته صفحه مونیتور تون درسته نمیخواد بهش دست بزنید. در آپدیت روز دوشنبه لکه خورشیدی 1838 به سختی دیده میشه و از آگوست سال 2011 به این طرف امروز اولین بار هست که خورشید بدون لکه و فعالیتهای خورشیدی دیده میشه!:گل:

EP-IEE

کاربر ويژه
ببخشید یه سوال دیگه ( بخدا ببخشید اینقد سوال میپرسم .)

من تا اونجایی که میدونم( شایدم اشتباه میدونم .) با.. کاهش لکه های خورشیدی بارندگی کشورمون افزایش داشته . اونوقت که الان خورشید فعالتش کم شده و ( اگر کمتر شود..) اوتوقت کشورمون دچار کمبود بارش میشه؟؟:گل:

کیوان - کلهر

کاربر ويژه
نمیخوام زود نتیجه گیری کنم اما یخهای تشکیل شده در قطب در سمت شمال قاره آمریکا و گرینلند هستند و سطح دریا در سمت شمال روسیه گسترش آنچنانی در میزان یخها دیده نمیشه ( به نسبت شمال قاره آمریکا و گرینلند ) به همین دلیل اوج سرما روی قاره آمریکا شمالی خواهد بود.

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2

با اینکه امسال تابستان عرضهای پایین تر مثل ایران ، چین ، ژاپن و ..گرمتر از نرمال بودن ولی قطب شمال نسبت به سال گذشته سردتر بوده است. خوب همین نشان میدهد که احتمالا زمستان امسال متفاوت از سال قبل و یا حتی سالهای قبل خواهد بود...

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ببخشید یه سوال دیگه ( بخدا ببخشید اینقد سوال میپرسم .)

من تا اونجایی که میدونم( شایدم اشتباه میدونم .) با.. کاهش لکه های خورشیدی بارندگی کشورمون افزایش داشته . اونوقت که الان خورشید فعالتش کم شده و ( اگر کمتر شود..) اوتوقت کشورمون دچار کمبود بارش میشه؟؟:گل:

اثرات تغییرات در شاخصهای دورپیوندی- مولفه های اتمسفری و کاهش فعالیتهای خورشیدی یک پروسه زمان بره هست و اینطوری نیست که خیلی آنی و فورا تغییرات مشاهده بشه

ولی...........

5 سال دهه اول 1970 میلادی و سال 2008 میلادی که ایران و بخش بزرگی از دنیا در برف و یخبندان فرو رفت و حتی عصر یخبندان کوچک که امیر کوروش عزیز در مورد قرن 17 میلادی به دفعات صحبت و اظهار نظر کردند ، فعالیتهای خورشیدی در پایین ترین سطح ممکن قرار داشته!

بازهم تا خواست خدا چی باشه که فقط اوست که تعیین کننده سرنوشت ما و سیاره زمین هست.

دیگه هم علمیش رو گفتم و هم اعتقادیش رو که جلب رضایت آرا همه عزیزان و حاضرین بشه:خجالت2:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
با گذاشتن این عکس خاطره انگیز از زمستان 1391 مشهد از خدمت دوستان و اساتید عزیز فعلا مرخص میشم.

بلوار تلویزیون مشهد- شب یخبندان و مه آلود بعد از برف

zwpnjnmwuxuher0nopj5.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا