• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mahmood600

کاربر ويژه
ماشاا.... علیرغم ورتیستی منفی چه میکنه این جریانات سطوح فوقانی و سطح زمین بدون توجه به تراز اصلی که همون میانی یا 500 میلی بار باشه داره میترکونه

2013090912_ISN_GFS_500_HGT_ABSVORT_WINDS_012.gif

pokerface

متخصص هواشناسی
خوب دوستان نتایج ما هم بالاخره از تنور درومد و ۲۵ سال درس خوندن به پایان رسید!!!سلامی‌ دوباره به زندگی‌....:شاد:

hu6fz196eppv13cnvsvq.png

pokerface

متخصص هواشناسی
خیلی مخلصم بهروز عزیز:گل:
خب عصرها دلگبر شده اما از این به بعد جون میده برای عکاسی بخصوص تو ساعت طلایی روز که نور آفتاب جلوه خوبی به عکستون میده(طلوع و غروب خورشید)

مشاهده پیوست 42205

یعنی‌ فقط باید گفت بی‌ نظیییره و خیال انگیز .... زاگرس زیبا،مرسی‌ ساجی

Dr.ben

کاربر ويژه
تبریک می گم خدمت جناب دکتر بهروز عزیز. امیدوارم همواره موفق باشید.
دوستان اینجا همچنان بارش بارون زیبا ادامه داره و هوا بسیار خیال انگیز شده. شدت بارش ها برای فردا و پس فردا پیش بینی شده.

pokerface

متخصص هواشناسی
تبریک می گم خدمت جناب دکتر بهروز عزیز. امیدوارم همواره موفق باشید.
دوستان اینجا همچنان بارش بارون زیبا ادامه داره و هوا بسیار خیال انگیز شده. شدت بارش ها برای فردا و پس فردا پیش بینی شده.

ارادتمند دوست گرامی‌ و بسیار گرانقدرم دکتر بهزاد ،جای مارو هم در هوای بارونی‌ خالی‌ کنید ممنون از لطف شما

s@d3q

کاربر ويژه
سلام به همه ی دوستان عزیز...خیلی وقته اینجا نیومدم! امیدوارم همگی حسابی حالتون خوب باشه..گیلان نشینان عزیز هم که بارانی اند و جای ما هم که خالی...

rahsazan

کاربر ويژه
خوب دوستان نتایج ما هم بالاخره از تنور درومد و ۲۵ سال درس خوندن به پایان رسید!!!سلامی‌ دوباره به زندگی‌....:شاد:

hu6fz196eppv13cnvsvq.png
سلام دکتر بهروز عزیز:شاد2:
تبریک عرض میکنم، انشالله موفقیتهای آیندتون رو هم در این فروم مطلع بشیم
موفق و پیروز باشی

pokerface

متخصص هواشناسی
سلام دکتر بهروز عزیز:شاد2:
تبریک عرض میکنم، انشالله موفقیتهای آیندتون رو هم در این فروم مطلع بشیم
موفق و پیروز باشی

محمّد رضای عزیز دلم برای شما تنگ شده بود.امضاتون مصداق بارز مرام جنابعالی هست.از داشتن دوستانی چون شما بسیار خوشحالم.راستی‌ میدونم به سازه‌های مدرن علاقه داری این ۲ تا مرکزو که دارن مشهد میسازن جزو بهترین‌ها در کشور هست.
http://webda.behdasht.gov.ir/index.aspx?siteid=326&pageid=32628&newsview=93668
http://webda.behdasht.gov.ir/index.aspx?siteid=326&pageid=32628&newsview=93664

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
winstonchurchill131188.jpg

My Dear Friend Behrooz Jan

:گل::گل::گل::گل::گل:

My heartiest and warmest greetings and congratulations for making it until the end! You’ve just proved to us how strong and dedicated you are in achieving such success in life. Congratulations my dear friend and I’m sure that you are going to embrace numerous of beautiful opportunities out there. God bless
!

[MENTION=26376]pokerface[/MENTION]

hu6fz196eppv13cnvsvq.png

pokerface

متخصص هواشناسی
winstonchurchill131188.jpg

My Dear Friend Behrooz Jan

:گل::گل::گل::گل::گل:

My heartiest and warmest greetings and congratulations for making it until the end! You’ve just proved to us how strong and dedicated you are in achieving such success in life. Congratulations my dear friend and I’m sure that you are going to embrace numerous of beautiful opportunities out there. God bless
!

@pokerface

wowwww امیر محسن عزیز،چقدر خوشحالم کردی،همیشه نسبت به من لطف داری ،چقدر خوشحالم که در این جامعه مجازی چنین دوستانی دارم.امیدوارم مثل همیشه با قدرتو پشتکارو فنن مدیریت عالی‌ جنابعالی شاهد ارتقأ اطلاعاتمون باشیم،بازم ممنون

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
wowwww امیر محسن عزیز،چقدر خوشحالم کردی،همیشه نسبت به من لطف داری ،چقدر خوشحالم که در این جامعه مجازی چنین دوستانی دارم.امیدوارم مثل همیشه با قدرتو پشتکارو فنن مدیریت عالی‌ جنابعالی شاهد ارتقأ اطلاعاتمون باشیم،بازم ممنون

درود بهروز عزیزم

وای نمی دونی که چقدر خوشحالم از اینکه می بینم بعد از اونهمه سختی و تلاش مستمر به موفقیت و پیروزی رسیدی و تنها خواستم یک سهم کوچیکی در شادی و خوشحالیت داشته باشم.

همیشه شاد و خوشحال باشی دوست خوبم.:گل::گل:

mohammadsadat

کاربر ويژه
سلام بر دوستان عزیز:گل:
امیدوارم حال همگی خوب باشه و سلامتی و موفقیت مهمون همیشگیتون باشه
بالاخره ما هم سرباز شدیم البته آش زیادی به ما ندادن:خنده2:، و فکر کنم بعد از 2 ماه باشه که اومدم اینجا و شاید بتونم بعضی روزها بیام و از اطلاعات ناب دوستان استفاده کنم
راستی سوالی داشتم آمار روزانه ماهانه و فصلی سایت جدید هواشناسی کدوم قسمتشه؟

AFSORDE

کاربر ويژه
آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا