• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
OK آرش جان

بفرمایید 6 نقشه آنومالی و mean های مختلف:

91969672983645460642.jpg

40461409760019079524.jpg

07099221574560473752.jpg

34479791853843541963.jpg

26636664903978891253.jpg

72311432774842390028.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
واقعا این اصرار و تاکید شدید نقشه های پیش بینی بلند مدت در نوع خودش بیسابقه و عجیب و غریبه!

تازه هنوز نقشه های ماه MAY 2014 رو شما دوستان ندید!!!

بهار سرد و پر بارش پیشرو!

imboeing

کاربر ويژه
عجب چيزيه اين نقشه !!!
اين نقشه هاي كل ايران رو در معرض يه ترسالي شديد قرار ميدن !!!
:تعجب2:

Dr.ben

کاربر ويژه
خداکنه نشه دکتر جون کمی هم برای آذر تا اسفند بذارین,ما برای این 4 ماه خیلی به بارون وبخصوص برف نیاز داریم (کشاورزی)ولی متاسفانه اکثراش الان (تابستون)میباره که خیلی ها رو اذیت میکنه ,

میانگین بارش ماه سپتامبر رشت حدود 157 میلیمتر هست. هنوز کلی کار داریم. البته من بارش مداوم بارون رو به بارون های شدید و ناگهانی ترجیح می دم و چندان به مقدار بارش توجه ندارم. هر چند بارش های فوق شدید مثل بارش حدود 140 میلیمتر در طی چهار ساعت که مهر پارسال اتفاق افتاد هم خاطره انگیزه.

کیوان - کلهر

کاربر ويژه
اینهم واسه تکمیل شدن عیش و نوش مون:

بارش تجمعی ماههای مارچ- آپریل و می 2014 :

67350010870887648259.jpg

یا خدا 600 تا 700 میلیمتر برای ما!:تعجب:
یعنی بیشتر از بارش نرمال اینجا فقط در آوریل، می و مارس بارش داریم!:baroon:
این یه چیز بی سابقه است!

Dr.ben

کاربر ويژه
درود بهزاد عزیز

این عکس رو هم بذار تنگ دل عکس چای آتیشیت که دیگه بهروز عزیز هم کیف و حالش تکمیل بشه:

مرداد 1392

دیزی سنگی در مسیر رودخانه دهبار بینالود

17482802271490579117.jpg

ممنون امیر محسن عزیز. عجب عکسی و عجب دیزی سنگی دلی. جای ما خالی بوده. :قلیون:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
امیرمحسن عزیز و دوستان گرامی
من طی این چند روزه با امیرمحسن عزیز در خصوص پیشبینی بارش و دما بصورت تلفنی حسابی صحبت کردیم، جمع بندی صحبت ها ما به این صورت هست که بنده به ادامه گرمای تابستانی در مهر و آبان و تا حدی آذر 92 برای مناطق جنوب غربی کشور اعتقاد دارم، البته صحبتی که میکنم برای استان خورستان هست و نتیجه 20 سال زندگی در اهواز.در سالهایی که گرمای تابستان در پاییز هم ادامه پیدا میکرد، زمستان سردتر از نرمال و با بارش های سنگین اتفاق می افتاد، مثل سال 75 یا 74 (اگر اشتباه نکنم).برای مناطق داخلی کشور مثل اصفهان به یاد ندارم گرمای تابستانی در پائیز دوام زیادی آورده باشه، حداکثر تا نیمه مهر و در مورد تهران هم اوضاع تقریبا مثل اصفهان هست، بقیه کشور رو اظهار نظر نمیکنم چون در اون مناطق زندگی نکردم.اون چیزی که در این نقشه ها مشهود هست: باز شدن بلوک شرق مدیترانه تا حدودی و بصورت همزمان با فعالیت شدید سیستم های جنوب غربی که منشاء شون کمفشار حرارتی سودانی هست بعلاوه بست و گسترش شدید پرفشار سیبری روی روسیه و امتدادش تا روی اروپا هست.اگر این الگو اتفاق بیفته (که ان شاا... محقق خواهد شد) کل کشور یک دوره ترسالی رو بعد از سالها تحمل کمبارشی در پیش رو خواهد داشت که از صمیم قلب آرزو میکنم چنین پیشبینی در واقعیت اتفاق بیفته.

آخرین ویرایش:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
به نظر میاد الگویی که در خصوص استان خوزستان گفتم، باعث ترسالی در کل کشور میشه (حداقل از سمت جنوب غرب و غرب کشور)نظر دوستان؟

mahmood600

کاربر ويژه
امیرمحسن عزیز و دوستان گرامیمن طی این چند روزه با امیرمحسن عزیز در خصوص پیشبینی بارش و دما بصورت تلفنی حسابی صحبت کردیم، جمع بندی صحبت ها ما به این صورت هست که بنده به ادامه گرمای تابستانی در مهر و آبان و تا حدی آذر 92 برای مناطق جنوب غربی کشور اعتقاد دارم، البته صحبتی که میکنم برای استان خورستان هست و نتیجه 20 سال زندگی در اهواز.در سالهایی که گرمای تابستان در پاییز هم ادامه پیدا میکرد، زمستان سردتر از نرمال و با بارش های سنگین اتفاق می افتاد، مثل سال 75 یا 74 (اگر اشتباه نکنم).برای مناطق داخلی کشور مثل اصفهان به یاد ندارم گرمای تابستانی در پائیز دوام زیادی آورده باشه، حداکثر تا نیمه مهر و در مورد تهران هم اوضاع تقریبا مثل اصفهان هست، بقیه کشور رو اظهار نظر نمیکنم چون در اون مناطق زندگی نکردم.اون چیزی که در این نقشه ها مشهود هست: باز شدن بلوک شرق مدیترانه تا حدودی و بصورت همزمان با فعالیت شدید سیستم های جنوب غربی که منشاء شون کمفشار حرارتی سودانی هست بعلاوه بست و گسترش شدید پرفشار سیبری روی روسیه و امتدادش تا روی اروپا هست.اگر این الگو اتفاق بیفته (که ان شاا... محقق خواهد شد) کل کشور یک دوره ترسالی رو بعد از سالها تحمل کمبارشی در پیش رو خواهد داشت که از صمیم قلب آرزو میکنم چنین پیشبینی در واقعیت اتفاق بیفته.

با سلام بر ارش عزیز
من هم به همچین پروسه ای اعتقاد دارم چون در طول بررسی اماری بر روی گسترش و مقادیر بارش در کل کشور زمانیکه فاز انسو در وضعیت خنثی با تمایل به لانینا بوده باشد زمستانی سرد همراه با افزایش مقادیر بارش همراه خواهد بود
نکته جال توجه افزایش موارد بندال ها در تراز 500 میلی بار در زمال لانینا و نیز همراهی ان فرایند با تقویت و گسترش پرفشار ازور بر روی اروپا می باشد

arashz

مدیر بخش هواشناسی
دوستان در مشهد، امکان بروز رعد وبرق به علت عبور یک موج با جهت شمال غربی - جنوب شرقی در امتداد رشته کوه بینالود دور از انتظار نیست.

کیوان - کلهر

کاربر ويژه
300 تا 400 میلیمتر هم برای ما که هم اندازه بارش سالانست!!!:تعجب2:

در استان کرمانشاه چند شهر وجود دارند که بارش نرمال آنها بالای 700 میلی متر است و برای اینجا هم اداره هواشناسی کرمانشاه حدود 650 تا 700 در نقشه بارشی استان کشیده است.
فکر نکنم در آمار سه ماهی( می ، مارس و آوریل) که امیر محسن عزیز اشاره کرد تا به حال بیش از 700 م م بارش حتی در پاوه ثبت شده باشد. البته پاییز 1373 بسیار پر بارش بود و بارش سه ماه اکتبر، نوامبر و دسامبر در تعدای از ایستگاه بیشتر 400 و حتی 500 بوده است.
انشالله این الگو تغییر نکند و شاهد پربارش ترین بهار در غرب کشور باشیم...

arashz

مدیر بخش هواشناسی
با سلام بر ارش عزیز
من هم به همچین پروسه ای اعتقاد دارم چون در طول بررسی اماری بر روی گسترش و مقادیر بارش در کل کشور زمانیکه فاز انسو در وضعیت خنثی با تمایل به لانینا بوده باشد زمستانی سرد همراه با افزایش مقادیر بارش همراه خواهد بود
نکته جال توجه افزایش موارد بندال ها در تراز 500 میلی بار در زمال لانینا و نیز همراهی ان فرایند با تقویت و گسترش پرفشار ازور بر روی اروپا می باشد

درود بر شما

بنظر من بروز ال نینو هم در صورتی که شرایط انتقال رطوبتی به فلات ایران مثل قرار گیری درست پرفشار جنب حاره ای روی دریای عرب و همینطور ریزش هوای سرد قطبی روی شرق مدیترانه که باعث تشکیل سیکلون های مدیترانه ای میشه هم میتونه در پربارش شدن ایران تاثیر داشته باشه.

اون چیزی که مهم هست اینه که تمام فازهای انسو میتونند باعث پربارشی، کمبارشی و یا حتی خشکسالی روی منطقه ما بشن.

havashenas

کاربر ويژه
در استان کرمانشاه چند شهر وجود دارند که بارش نرمال آنها بالای 700 میلی متر است و برای اینجا هم اداره هواشناسی کرمانشاه حدود 650 تا 700 در نقشه بارشی استان کشیده است.
فکر نکنم در آمار سه ماهی( می ، مارس و آوریل) که امیر محسن عزیز اشاره کرد تا به حال بیش از 700 م م بارش حتی در پاوه ثبت شده باشد. البته پاییز 1373 بسیار پر بارش بود و بارش سه ماه اکتبر، نوامبر و دسامبر در تعدای از ایستگاه بیشتر 400 و حتی 500 بوده است.
انشالله این الگو تغییر نکند و شاهد پربارش ترین بهار در غرب کشور باشیم...
بله کاملا درسته در سال های زیادی ایستگاه سردشت رکورددار بارش بهار میشه و معمولا در بهار بین 300 تا 400 میلیمتر بارش داره اما فکر نکنم سالی بوده باشه که در ایستگاه سردشت در 3 ماهه بهار بیشتر از 500 تا 600 میلیمتر بارش داشته باشیم!!!
انشالله که این نقشه درست از آب در بیاید.

imboeing

کاربر ويژه
اين نقشه ها محقق بشه زمستان 92 تا سال هاي سال در مورد صحبت ميشه

خبر : نتايج كنكور تا 2 3 ساعت ديگه مياد براي اولين بار در زندگيم خوف كردم !!

havashenas

کاربر ويژه
فقط یه نکته ای که در این نقشه هست اینه که ما در خرداد ماه در غرب و جنوب غرب و دیگر مناطق کشور بارش چندانی نداریم یعنی میشه گفت این نقشه در کل بارش 2 ماهه فروردین و اردیبهشت رو نشون میده.
و اسفند ماه هم که میشه گفت یکی از پربارش ترین ماه ها برای کل کشور و نیمه غربیه.
وای اگه نقشه بارش تجمعی اسفند و فروردین و اردیبهشت رو داشته باشیم چی میشه؟!!!
:تعجب2:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا