امیرمحسن عزیز و دوستان گرامی
من طی این چند روزه با امیرمحسن عزیز در خصوص پیشبینی بارش و دما بصورت تلفنی حسابی صحبت کردیم، جمع بندی صحبت ها ما به این صورت هست که بنده به ادامه گرمای تابستانی در مهر و آبان و تا حدی آذر 92 برای مناطق جنوب غربی کشور اعتقاد دارم، البته صحبتی که میکنم برای استان خورستان هست و نتیجه 20 سال زندگی در اهواز.در سالهایی که گرمای تابستان در پاییز هم ادامه پیدا میکرد، زمستان سردتر از نرمال و با بارش های سنگین اتفاق می افتاد، مثل سال 75 یا 74 (اگر اشتباه نکنم).برای مناطق داخلی کشور مثل اصفهان به یاد ندارم گرمای تابستانی در پائیز دوام زیادی آورده باشه، حداکثر تا نیمه مهر و در مورد تهران هم اوضاع تقریبا مثل اصفهان هست، بقیه کشور رو اظهار نظر نمیکنم چون در اون مناطق زندگی نکردم.اون چیزی که در این نقشه ها مشهود هست: باز شدن بلوک شرق مدیترانه تا حدودی و بصورت همزمان با فعالیت شدید سیستم های جنوب غربی که منشاء شون کمفشار حرارتی سودانی هست بعلاوه بست و گسترش شدید پرفشار سیبری روی روسیه و امتدادش تا روی اروپا هست.اگر این الگو اتفاق بیفته (که ان شاا... محقق خواهد شد) کل کشور یک دوره ترسالی رو بعد از سالها تحمل کمبارشی در پیش رو خواهد داشت که از صمیم قلب آرزو میکنم چنین پیشبینی در واقعیت اتفاق بیفته.