• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

هواكده

کاربر ويژه
djfihqt71bbg8xva5ws.jpg

چه زيباست النينو مودوكى

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
مدلهای آنالوگ چشم انداز شاخص NAO رو برای ماه ژانویه strongly positive نشون میدن!

این مدلها شاخص Ao رو برای این ماه Strongly negative بر آورد کرده اند!

وضعیت فعلی مجموعه شاخصهای تاثیر گذار بر اقلیم ایران در همین لحظه:

Most recent monthly values
Nino3.4-0.28
Nearly neutral
PDO-1.25
Strongly negative
AMO+0.23
Positive
NAO+0.97
Strongly positive
AO+0.15
Positive
QBO+14.66
Strongly positive

aliwinter

Banned
مدلهای آنالوگ چشم انداز شاخص NAO رو برای ماه ژانویه strongly positive نشون میدن!

این مدلها شاخص Ao رو برای این ماه Strongly negative بر آورد کرده اند!

وضعیت فعلی مجموعه شاخصهای تاثیر گذار بر اقلیم ایران در همین لحظه:

Most recent monthly values
Nino3.4-0.28
Nearly neutral
PDO-1.25
Strongly negative
AMO+0.23
Positive
NAO+0.97
Strongly positive
AO+0.15
Positive
QBO+14.66
Strongly positive

شاخص ها رو یه توضیح کوجیک میدی اقا امیر محسن.:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
در اولین فرصت قصد دارم پستهای بسیار مهمی در ارتباط با تاثیرات شاخصهایی که در بالا عنوان کردم بر بارش- دما-فشار سطح دریا و زش باد در حالتهاب خنثی- مثبت و منفی این شاخصهای تاثیر گذار بر اقلیم ایران و در ماههای مختلف در وب سایت هوای مشهد جهت علاقمندان به اشتراک بذارم.

اولویت هم در ابتدا با ماه پاییز و سپس زمستان خواهد بود.

شاخص ها هم این موارد زیر هستند:

Effects of ENSOPDOAMONAOAOQBOonTempPrecipWindMSLP

هواكده

کاربر ويژه
AO نوسان قطب شمال است وقتى منفى ميشود جت قطبى به عرض هاى پايينتر مياد و ايران پربرف تر ميشه
NAO نوسان اطلس شمالى ست وقتى مثبت ميشود پرفشار آزور با پرفشار سيبرى ادغام شده تشكيل يك هسته عميق بسيار سرد داده و ايران سردتر از نرمال ميشود .
جدولش در وبلاگم هست

اميرمحسن جان شرمنده وسط پست هاتون اين پست را دادم :خجالت2: ميون پست تون شكر

havashenas

کاربر ويژه
درود بر تکاب

سال 1370 زمستان خوبی برای غالب نقاط کشور به طور عام و زمستان تاریخی برای منطقه غرب کشور از پیرانشهر تا کرمانشاه و ایلام به طور خاص بوده

قبلا آمار خوفناک مریوان رو گذاشتم 1000 میل بارش فقط در طول 4 ماه سرد آذر ، دی و بهمن واسفند!

جالب اینجاست که در سال 1371 بر عکس مریوان که بارش های بسیار خوبی داشته ایستگاه سردشت بسیار کم باریده و خشکسالی بوده!!!

aliwinter

Banned
در ضمن اینجا ارسال پستهای اسپم بی معنی هستند .

خواهش میکنم رعایت کنید دوست من

امیر جان من اسمم اونجا واضح هست بعضی ها اسمو یه چیزی دیگری میگن ,نباید این کار انجام بشه .چیزی که عیان هست چه حاجت به بیان هست
واقعا کار بعضی ها زشته

آخرین ویرایش:

هواكده

کاربر ويژه
سال ١٣٦٥ ، ١٣٧٠ ، ١٣٧١ ، ١٣٧٤ سال هاى طلايى بوده اند از نظر بارش

سال ٦٥ جنوبى بود و در بخشهايى از جنوب غرب و زاگرس طى پاييز ٦٥ سيل هاى زيادى أمد همچون دسامبر ٧٦

سال ٧٠ شمالى و پر برف بود

زمستان ٧١ جنوبى و پر سيل بود

زمستان ١٣٧٤ پربرف بود

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیر کوروش بعدا وضعیت تاثیر پذیری اقلیم ایران از شاخص های مذکور رو در زمستان پر برف رو هم خواهم گذاشت

Dr.ben

کاربر ويژه
توی بعضی از خیابون ها آب گرفتگی شدید بود که نشان از شدت بارش ها داشت.
این چند تا عکس رو هم تقدیم به همه دوستان می کنم. ببخشید عجله ای شد

hv66vpnkwr1qxbsk9wvt.jpg

5m3p3kkij51shglym97f.jpg

ekeaazdwmbev1s3pwkb.jpg

هواكده

کاربر ويژه
باران بهارى را بيشتر از باران سرد پاييزى دوسم دارم

ابرهاى بهار غالبا از نوع جوششى اند و پر خروش اند آقا چه بهار پر رعد و برقى بشه بهار ٩٣:ناراحت:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خیلی جالبه این اطلاعات!!!!!!!!!!!!

تاثیرات شاخص QBO بر اقلیم ایران در ماههای مختلف و در فاز های مختلف متفاوته و اینکه گفته شده فاز مثبت QBO منجر به سرمایش در ایران میشه متاسفانه درست نیست!

حتی تاثیرش در بارش هم متفاوته!

آخرین ویرایش:

Dr.ben

کاربر ويژه
خوب نتایج بررسی های خودم رو به این صورت اعلام می کنم که ...

نتایج بررسی تاثیر وقوع النینوی مودوکی بر بارش و دمای شهر رشت طی سال‌های 1366، 1370، 1371، 1374، 1381، 1382 و 1383:

الف. بارش:
احتمال بارش بیشتر از نرمال طی OCT، برابر 14 درصد و احتمال بارش کمتر از نرمال طی این ماه 86 درصد بود. بنابراین در این ماه غالبا با بارش کمتر از نرمال مواجه خواهیم شد.
احتمال بارش بیشتر از نرمال طی NOV، برابر 57 درصد و احتمال بارش کمتر از نرمال طی این ماه 43 درصد بود. بنابراین در این ماه غالبا با بارش نرمال تا بیشتر از نرمال مواجه خواهیم شد.
احتمال بارش بیشتر از نرمال طی DEC، برابر 86 درصد و احتمال بارش کمتر از نرمال طی این ماه 14 درصد بود. بنابراین در این ماه غالبا با بارش بیشتر از نرمال مواجه خواهیم شد.
احتمال بارش بیشتر از نرمال طی JAN، برابر 57 درصد و احتمال بارش کمتر از نرمال طی این ماه 43 درصد بود. بنابراین در این ماه غالبا با بارش نرمال تا بیشتر از نرمال مواجه خواهیم شد.
احتمال بارش بیشتر از نرمال طی FEB، برابر 71 درصد و احتمال بارش کمتر از نرمال طی این ماه 29 درصد بود. بنابراین در این ماه غالبا با بارش بیشتر از نرمال مواجه خواهیم شد.
احتمال بارش بیشتر از نرمال طی MAR، برابر 57 درصد و احتمال بارش کمتر از نرمال طی این ماه 43 درصد بود. بنابراین در این ماه غالبا با بارش نرمال تا بیشتر از نرمال مواجه خواهیم شد.

ب. دمای میانگین ماهیانه:
احتمال دمای میانگین کمتر از نرمال طی OCT، برابر 29 درصد و احتمال دمای میانگین بیشتر از نرمال طی این ماه 71 درصد بود. بنابراین در این ماه غالبا با دمای میانگین بیشتر از نرمال مواجه خواهیم شد.
احتمال دمای میانگین کمتر از نرمال طی NOV، برابر 29 درصد و احتمال دمای میانگین بیشتر از نرمال طی این ماه 71 درصد بود. بنابراین در این ماه غالبا با دمای میانگین بیشتر از نرمال مواجه خواهیم شد.
احتمال دمای میانگین کمتر از نرمال طی DEC، برابر 57 درصد و احتمال دمای میانگین بیشتر از نرمال طی این ماه 43 درصد بود. بنابراین در این ماه غالبا با دمای میانگین نرمال تا کمتر از نرمال مواجه خواهیم شد.
احتمال دمای میانگین کمتر از نرمال طی JAN، برابر 57 درصد و احتمال دمای میانگین بیشتر از نرمال طی این ماه 43 درصد بود. بنابراین در این ماه غالبا با دمای میانگین نرمال تا کمتر از نرمال مواجه خواهیم شد.
احتمال دمای میانگین کمتر از نرمال طی FEB، برابر 43 درصد و احتمال دمای میانگین بیشتر از نرمال طی این ماه 57 درصد بود. بنابراین در این ماه غالبا با دمای میانگین نرمال تا بیشتر از نرمال مواجه خواهیم شد.
احتمال دمای میانگین کمتر از نرمال طی MAR، برابر 29 درصد و احتمال دمای میانگین بیشتر از نرمال طی این ماه 71 درصد بود. بنابراین در این ماه غالبا با دمای میانگین بیشتر از نرمال مواجه خواهیم شد.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
درود بر همه دوستان،
از دوستان عزیز که لطف میکنند و روی موضوع فازهای انسو کار میکنند خواهش میکنم به جهت یکدست شدن تحقیق و امکان وارد کردن اطلاعات شهرهای دیگه، یک فرمت استاندارد درست کنیم تا همه، اطلاعات رو به یک صورت وارد کنیم و به نتیجه برسیم.

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا