• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aliwinter

Banned
توی بعضی از خیابون ها آب گرفتگی شدید بود که نشان از شدت بارش ها داشت.
این چند تا عکس رو هم تقدیم به همه دوستان می کنم. ببخشید عجله ای شد

hv66vpnkwr1qxbsk9wvt.jpg

5m3p3kkij51shglym97f.jpg

ekeaazdwmbev1s3pwkb.jpg

امار بارش دیروز
sufm5sc4ip0szdcog39t.png

Dr.ben

کاربر ويژه

بارش ایستگاه فرودگاه خیلی کم بوده. بسیاری از مناطق داخل شهر بارش به مراتب بیشتری داشتن. طی همین مدت ایستگاه کشاورزی رشت 33.1 میلیمتر بارش ثبت کرده. که آمارش رو می تونید از لینک زیر ببینید. شما تقریبا کجای رشت هستید؟

http://www.irimo.ir/tmax.pdf

aliwinter

Banned
بارش ایستگاه فرودگاه خیلی کم بوده. بسیاری از مناطق داخل شهر بارش به مراتب بیشتری داشتن. طی همین مدت ایستگاه کشاورزی رشت 33.1 میلیمتر بارش ثبت کرده. که آمارش رو می تونید از لینک زیر ببینید. شما تقریبا کجای رشت هستید؟

http://www.irimo.ir/tmax.pdf

من هر شب تقریبا برای پیاده روی میرم بیرون بسیاری از نقاط رشتو میگردم هم حالی عوض کنم وهم کلم هنگ نکنه دیشب هم رفته بودم درسته رگبار بارانی داشتیم
اما اونقدر شدید نبود در داخل رشت باران هم شد درشت بود فک کنم (تو راه تخمین زدم حدسی)بین 4 تا 7 میلیمتر در بعضی نقاط بارید حالا درکشاورزی نمیدونم نرفتم
ولی بارانی که باعث جمع شدن اب بشه ندیدم.

aliwinter

Banned
علی عزیز در سایت هواشناسی مشهد (امیرمحسن عزیز) به شاخص ها اشاره شده، ضمنا هرکدوم رو که خواستید میتونید به فارسی و انگلیسی در گوگل سرچ کنید.

سر زدم به سایت زیبا وجذاب ایشون مطالب مفیدی بود ولی چون من یکم تنبلم دیگه,چون بلغمی مزاجم:خنده2: دیگه

Dr.ben

کاربر ويژه
من هر شب تقریبا برای پیاده روی میرم بیرون بسیاری از نقاط رشتو میگردم هم حالی عوض کنم وهم کلم هنگ نکنه دیشب هم رفته بودم درسته رگبار بارانی داشتیم
اما اونقدر شدید نبود در داخل رشت باران هم شد درشت بود فک کنم (تو راه تخمین زدم حدسی)بین 4 تا 7 میلیمتر در بعضی نقاط بارید حالا درکشاورزی نمیدونم نرفتم
ولی بارانی که باعث جمع شدن اب بشه ندیدم.

خوب همون طور که گفتم ایستگاه کشاورزی 33.1 میلیمتر بارش ثبت کرده که مقدار چشم گیری هست. دیشب حدود ساعت 12:30 قلی پور به سمت گلسار. برخی مناطق بلوار معلم و تا حدی بلوار گیلان آب گرفتگی رخ داده بود و بارش ها در حدود 12 شب شدید بودن. در هر حال ظاهرا شدت بارش ها از منطقه ای تا منطقه دیگه بسیار متفاوت بوده و تفاوت آمار ایستگاه فرودگاه، کشاورزی و اونچه که من و شما از نزدیک دیدیم هم به همین دلیل هست. اما آخرش نگفتین حدودا کجای رشت ساکن هستید؟

aliwinter

Banned
عجب هوایی شده منو برد دورانه مدرسه...تو یادت رفته اون روزا...

ghavanin.jpg
اومدن مهر و باز شدن مدرسه ها رو به تمامم اونایی که عاشق مهر اند تبریک میگم

آخرین ویرایش:

هواكده

کاربر ويژه
النينو و لانينا مودوكى باعث پر بارش شدن پاييز ( بهار ) كشور مى شوند .
و
النينو مودوكى و لانينا باعث پربارش شدن زمستان ( تابستان ) مى شوند .

النينو و لانينا مودوكى = زمستان ( تابستان ) كم بارش

و

لانينا و النينو مودوكى = پاييز ( بهار ) كم بارش

چهار حالت نوسان انسو

http://mehrdad3866.persiangig.com/image/Motefaregheh/ENSO_modokilarg.jpg

هواكده

کاربر ويژه
NAO نوسان اطلس شمالى مى باشد هنگامى كه برفشار آزور و كم فشار ايسلند ضعيف بشن مسير براى نفوذ هواى گرم و مرطوب به مديترانه و خاورميانه باز ميشه اما اگر پرفشار سيبرى و كم فشار ايسلند قوى بشن هواى سرد به سمت خاورميانه سرازير ميشه

IOD نوسان اقيانوس هند ، به آنومالى فشار و دماى سطح غرب و شرق اقيانوس هند گويند چنانچه غرب اقيانوس هند گرم بشه و فشارش كم اونوقت جنب حاره اى تضعيف ميشه و رطوبت خوبى از آبهاى جنوبى به طرف كشور فرستاده ميشه

EN SO نوسان انسو به دما و فشار آبهاى اقيانوس آرام جنوبى گفته ميشود

AO نوسان قطب شمال اگر منفى بشه جت قطبى مياد به سمت عرض هاى پايينتر و اگر مثبت باشه جت استريم قطبى نمياد به سمت پايين

جت استريم يعنى رودباد

havashenas

کاربر ويژه
در طی 10 روز گذشته به جز 1 روز ایستگاه تکاب جزو 10 ایستگاه دارای کمترین دمای کمینه بوده و اکثرا جزو 5 تای اول بوده.
و در طه 15 روز گذشته به هیچ عنوان 2 رقمی نشده و امسال بالاترین دمای کمینه که ثبت کرد 18 درجه اونم واسه 1 روز بود دمایی که واسه خیلی از جاها خنک حساب میشه.
دیگه قربون همتون خداییش صبحا هوای اینجا سرد میشه ما که عادت کردیم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا