• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

havashenas

کاربر ويژه
سرعت وزش باد در شهرستان شاهین دژ استان آذربایجان غربی همکنون 24 متر بر ثانیه یا حدود 87 کیلومتر در ساعت!

havashenas

کاربر ويژه
رگبار شدید باران با احتمال تگرگ در شرق مازندران و گلستان و با شدت کمتر در خراسان شمالی در طی ساعات آینده:

نقشه بارش برای ساعت 18:30

ir_____-rain-2013092515.jpg

نقشه بارش برای ساعت 21:30
ir_____-rain-2013092518.jpg

نقشه بارش برای ساعت 00:30

ir_____-rain-2013092521.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آخرین آپدیت امشب در ساعت 18:00-UTC - شامگاه سوم مهرماه 1392

25 13.jpg

شامگاه سوم مهر ماه 1391 :

25 12.jpg

تو خود بخوان حدیث مفصل از مجمل!!!!!!!!!!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
واقعا هیچ سال مشابه سال گذشته نیست!!!!

و البته دل بستن به نشانه های موقتی هم .....

بنظرم برای اینکه بتونیم به الگوی غالب جوی در یک سال برسیم باید دید بلند مدت نسبت به روزهایی که گذشته داشته باشیم!!!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود بر دوستان عزیز

آخرین گزارش مرکز اقلیم شناسی ایالات متحده موسوم به NOAA در تاریخ 23 سپتامبر 2013 یعنی 3 روز پیش منتشر شد.

در این گزارش بر ادامه فاز خنثی انسو تا پایان زمستان 2014 تاکید شده است. پس با این حساب خبری از وقوع پدیده های النینو و یا لانینا نیست.

بر اساس آخرین بررسی هایی که بر روی آپدیت روزانه نقشه CFS V2 انجام دادم در پاییز پیشرو فشار سطح دریا در منطقه غرب خاورمیانه که ایران ما رو هم در بر میگیره ، بین 1 تا 2 میلی بار کمتر از نرمال هست که منتهی این مطلب شامل منطقه شمال شرق ایران در ماه دسامبر و تا حدودی اوایل ژانویه نمیشه!

در ارتباط با مطالبی که اینروزها مطرح هست که آیا امسال شاهد فعالیت دریای مدیترانه هستیم یا خیر باید عرض کنم که مطابق با آپدیت نقشه های حداقل 10 روز گذشته تا صبح امروز متاسفانه و یا خوشبختانه ، چنین چشم اندازی موجود نیست !

در تمامی آپدیتها ،بارشهایی که برای گستره جغرافیایی ایران در پاییز و زمستان پیشرو به چشم میخوره با منشاء دریای سرخ -خلیج عدن- خلیج همیشه پارس و بخش غربی دریای عرب خواهند بود!

از لحاظ دمایی باید عرض کنم با توجه به چیدمان و ترکیب نقشه های اینروزها ،ما شاهد پاییز و زمستانی با چشم اندازی مرطوب ولی نسبتا معتدل خواهیم بود..

توضیح :

این مطالب بر اساس مشاهدات بنده منطبق برمدل شبیه سازی شده اقلیمی CFSV2 میباشد که چند ماهیست که بصورت ازمایشی ولی روزانه مورد بررسی بوده است.

و بنده اعتقادی بر پیشگویی و یا خرافات رایج نداشته و ندارم!

سپاس

آخرین ویرایش:

بیگانی رفسنجان

کاربر ويژه
باسلام خدمت همه دوستان گرامی و امیرمحسن عزیز
ببخشید با این تفاسیر یعنی پائیز و زمستان در جنوب ایران باید بهتر از شمال کشور باشه........درسته؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
باسلام خدمت همه دوستان گرامی و امیرمحسن عزیز
ببخشید با این تفاسیر یعنی پائیز و زمستان در جنوب ایران باید بهتر از شمال کشور باشه........درسته؟

درود بر شما دوست خوب و عزیزم

انشاء الله که بارش های خوب مناطق جنوبی ایران رو در فصل بارش پیشرو سیراب کنه:گل:

havashenas

کاربر ويژه
درود بر دوستان عزیز

آخرین گزارش مرکز اقلیم شناسی ایالات متحده موسوم به NOAA در تاریخ 23 سپتامبر 2013 یعنی 3 روز پیش منتشر شد.

در این گزارش بر ادامه فاز خنثی انسو تا پایان زمستان 2014 تاکید شده است. پس با این حساب خبری از وقوع پدیده های النینو و یا لانینا نیست.

بر اساس آخرین بررسی هایی که بر روی آپدیت روزانه نقشه CFS V2 انجام دادم در پاییز پیشرو فشار سطح دریا در منطقه غرب خاورمیانه که ایران ما رو هم در بر میگیره ، بین 1 تا 2 میلی بار کمتر از نرمال هست که منتهی این مطلب شامل منطقه شمال شرق ایران در ماه دسامبر و تا حدودی اوایل ژانویه نمیشه!

در ارتباط با مطالبی که اینروزها مطرح هست که آیا امسال شاهد فعالیت دریای مدیترانه هستیم یا خیر باید عرض کنم که مطابق با آپدیت نقشه های حداقل 10 روز گذشته تا صبح امروز متاسفانه و یا خوشبختانه ، چنین چشم اندازی موجود نیست !

در تمامی آپدیتها ،بارشهایی که برای گستره جغرافیایی ایران در پاییز و زمستان پیشرو به چشم میخوره با منشاء دریای سرخ -خلیج عدن- خلیج همیشه پارس و بخش غربی دریای عرب خواهند بود!

از لحاظ دمایی باید عرض کنم با توجه به چیدمان و ترکیب نقشه های اینروزها ،ما شاهد پاییز و زمستانی با چشم اندازی مرطوب ولی نسبتا معتدل خواهیم بود..

توضیح :

این مطالب بر اساس مشاهدات بنده منطبق برمدل شبیه سازی شده اقلیمی CFSV2 میباشد که چند ماهیست که بصورت ازمایشی ولی روزانه مورد بررسی بوده است.

و بنده اعتقادی بر پیشگویی و یا خرافات رایج نداشته و ندارم!

سپاس

با سلام.
ضمن احترام من به هیچ وجه نظر شما را قبول ندارم.

عامل اصلی بارش در ایران دریای مدیترانه است و دریای سرخ به عنوان مکمل عمل می کند اگر طبق گفته شما دریای مدیترانه فعال نباشد باید اینطور کفت که شمال غرب کشور بارشی طی زمستان و پاییز نداره شمال کشور درهمین شرایط(البته شمال کشور بارش موثرش از دریای خزر و سیاه تامین میشه) و دامنه های البرز نیز کم و بیش بارشی نداره و در حالت کلی می توان گفت نیمه شمالی بارشی نخواهند داشت سامانه های دریای سرخ که از جنوب غرب کشور وارد میشن برای نیمه شمالی فقط در شمال شرق و تا حدودی در غرب میتونن بارش خوبی داشته باشن و در دیگر مناطق نیمه شمالی خیر.حقیقت اینه که سامانه اصلی بارش زا رو مدیترانه راه میندازه و دریای سرخ و خلیج فارس اون رو تغذیه رطوبتی میکنند و موجب فعال شدن بیشتر سامانه میشن بنابراین گفته شما نمیتونه واقعیت داشته باشه در حقیقت خنده داره که بگیم در پاییز و زمستان مدیترانه خاموشه!!!چون بیشتر از نصف کل بارش های ایران به خاطر مدیترانست.
با تشکر.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
با احترام برای نظرات شما باید عرض کنم که شما مدارک و شواهد ارائه بدید تا نظرتون قابل بررسی باشه دوست عزیزم.

درسته که گذر امواج ناپایدار در نیمکره شمالی از غرب به شرق هست ولی وقتی من میگم که دریای مدیترانه فعال نیست یعنی اینکه مطابق با نقشه های اینروها دریای مدیترانه بلاک خواهد بود و تغذیه رطوبتی مناسبی نخواهد داشت.

این نقشه رو شما ببین برای سه ماه اکتبر- نوامبر و دسامبر در شهریور ماه منتشر شده و من این نقشه رو ترسیم نکردم:

71038755400827613469.jpg

اگر شواهد و مدارک بیشتری لازمه اینقدر دارم بذارم که قانع بشید دوست عزیز

با سلام.
ضمن احترام من به هیچ وجه نظر شما را قبول ندارم.

عامل اصلی بارش در ایران دریای مدیترانه است و دریای سرخ به عنوان مکمل عمل می کند اگر طبق گفته شما دریای مدیترانه فعال نباشد باید اینطور کفت که شمال غرب کشور بارشی طی زمستان و پاییز نداره شمال کشور درهمین شرایط(البته شمال کشور بارش موثرش از دریای خزر و سیاه تامین میشه) و دامنه های البرز نیز کم و بیش بارشی نداره و در حالت کلی می توان گفت نیمه شمالی بارشی نخواهند داشت سامانه های دریای سرخ که از جنوب غرب کشور وارد میشن برای نیمه شمالی فقط در شمال شرق و تا حدودی در غرب میتونن بارش خوبی داشته باشن و در دیگر مناطق نیمه شمالی خیر.حقیقت اینه که سامانه اصلی بارش زا رو مدیترانه راه میندازه و دریای سرخ و خلیج فارس اون رو تغذیه رطوبتی میکنند و موجب فعال شدن بیشتر سامانه میشن بنابراین گفته شما نمیتونه واقعیت داشته باشه در حقیقت خنده داره که بگیم در پاییز و زمستان مدیترانه خاموشه!!!چون بیشتر از نصف کل بارش های ایران به خاطر مدیترانست.
با تشکر.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
برابر آخرین اطلاعات رادیو سوند فرودگاه مشهد ، امروز جو مشهد در ترازهای مختلف مملو از رطوبت هست و این در حالیست که شاخص های ناپایدار جو برای وقوع پدیده ابرناکی و وقوع رگبار و رعد و برق در مشهد مهیاست. پس اگه امروز در مشهد با پدیده رگبار و رعد و برق مواجه شدیم تعجب نکنید:

2013092600.40745.skewt.gif

aliwinter

Banned
این طور که نقشها نشون میدن پاییز در شمال از لحاظ بارش میل داره بسوی بیشتر از نرمال مخصوصا نیمه دوم پاییز!:شاد2:
برخلاف پیش بینی سازمان!دما هم نرمال!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا