• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aliwinter

Banned
هفته بعدو :شاد::شاد::شاد2::شاد2::شاد2::شاد2:غرب گیلان واردبیل میترکه .
13100600_2_3012.gif

casia3.144hr.png

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
جوان و جاذبه‌های گردشگری/ روستای درکش پیاده‌روی در تنهاترین جنگل بلوط شرق کشور/ داروخانه سبز طبیعت در انتظار شماست
چند سال قبل 380 گونه گیاه دارویی در روستای «درکش» شناسایی شده که بنا بر نظر کارشناسان 79 گونه از آن‌ها بسیار ارزشمند است.
۱۳۹۰ سه شنبه ۲۲ شهریور ساعت 08:21

باشگاه جوانی برنا/زندگی در شهرهای شلوغ معمولا فرصت کمتری به افراد می‌دهد که از داروهای گیاهی و خواصی که آنها دارند اطلاعات کسب کند اما در همین ایران خودمان مناطقی وجود دارند که منابع غنی از گیاهان دارویی‌اند که یکی از مهمترین آنها روستای «درکش» در استان خراسان شمالی است.

این روستا از توابع بخش مرکزی شهرستان مانه و سملقان است و در صورت سفر به این منطقه بکر شما میهمان کردهای کرمانجی در خراسان شمالی می‌شوید.

7133apktsxxs6ofx756x.jpg

بنا بر نظر گیاه‌شناسان، «درکش» گنجینه‌ای کم‌نظیر از گیاهان دارویی است، به گونه‌ای که چند سال پیش، یکی از این کارشناسان گفته بود، 380 گونه گیاه دارویی در روستای «درکش» شناسایی شده است که 79 گونه از آنها بسیار ارزشمند هستند. او برای نمونه از بابونه بجنورد به عنوان گیاهی منحصر به فرد در درمان بیماری‌های گوارشی نام برده بود که در حوالی این روستا می‌روید.

همچنین «درکش» روستای خوش آب و هوا و کوهستانی است که چشمه‌های فراوانی در اطرافش جریان دارند و یافته‌های باستان‌شناسی در حوالی برج تاریخی «سبزعلی‌خان قراچورلو» و تپه‌های اطرافش، نشان می‌دهند این روستا عمری دویست ساله دارد.

43140411630059370096.jpg

علاوه بر این از زیباترین جاذبه‌های طبیعی روستای «درکش»، می‌توان به مراتع وسیع و سبز اطراف روستا، حواشی رودخانه زومار و دره کنداب در جنوب آن اشاره کرد، اما آنچه دوستداران طبیعت را به «درکش» می‌کشاند، جنگل زیبا و انبوه بلوط در نزدیکی آن است که تنها جنگل بلوط شرق کشور به شمار می‌رود.
درآمد اکثر مردم روستای «درکش» از فعالیت‏های زراعی، دامداری، باغداری، امور خدماتی و تولید قالی تأمین می‏‌شود.البته محصولات عمده زراعی آن گندم، جو، ذرت، چغندر قند و یونجه می‏باشد. گردو، گیلاس، هلو و بادام در باغات روستا به عمل می‏‌آید. پرورش گاو، گوسفند، زنبور عسل، در روستا رواج دارد و انواع فرآورده‌های دامی و عسل در آن تولید می‏‌شود.

darkesh4.jpg

جالب است بدانید که روستای پایکوهی «درکش» بافت مسکونی متمرکزی دارد. خانه‏‌های روستاییان غالباً در یک طبقه با سقف مسطح، دیوارهای گلی و مصالح بومی مانند چوب، گل و خشت ساخته شده‌‏اند.

همچنین طبخ انواع غذاهای گوشتی و گیاهی مانند انواع کباب‏‌ها و آش‏‌ها در روستا رواج دارد. اشکنه، نان فطیر و مسکه از غذاهای معروف محلی این روستای دیدنی است. فرآورده‏‌های لبنی و دامی آنهم از نوع محلی اش مانند شیر، پنیر، کره، ماست و عسل، به وفور یافت می‌شود.

8.jpg

اما برای سفر به درکش و استفاده از طبیعت آن از مسیر بجنورد به سمت آشخانه حرکت کنید و همین که روستای کلاته زمان صوفی را پشت سر گذاشتید، نرسیده به جوزک، جاده‌ای فرعی شما را به روستا می‌رساند.

Dr.ben

کاربر ويژه
از دیروز تا حالا اگه اشتباه نکنم حدود 40 میلیمتر بارش داشتیم. البته فکر می کردم امروز فرودگاه بارش خیلی بیشتری رو ثبت کرده باشه. من همچنان از وضعیت دمایی و بارشی رشت راضیم. بارش های مداوم و هوایی خنک. 5شنبه افزایش چشمگیر دما داریم اما هفته آینده به احتمال فراوان بسیار پر بارونه. :دعا:
اینم مقادیر بارشی که فورکا واسه دیروز تا حالا ثبت کرده:

0xbkerv2gmmhhvnkd10f.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

Dr.ben

کاربر ويژه
درود بهزاد عزیز

عجب تصاویر زیبایی بود. ماشاء الله بارش درشت دونه و بسیار شدیدی رو امروز در رشت تجربه کردید.:گل::شاد2:

خوشحالم که لذت بردید امیر جان. :خجالت2:
آره بارش نیم ساعتی خیلی خیلی شدید بود. منم سعی کردم در مسیر حرکت اون ابر سیاه حرکت کنم. خیلی خوب بود.

felan123

New member
اگه اشتباه نگفته باشم فکر کنم 4 ماه میشه سمنان بارون نیموده
یا اگه امده انچنان نبود که تو یاد بمونه
خلاصه الان به اصتلاح که تو فصل پاییز هستیم این مهر هم چیزی نشد
خلاصه یکی بگه کی بارش ها شروع میشن ؟؟؟؟؟؟؟؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اگه اشتباه نگفته باشم فکر کنم 4 ماه میشه سمنان بارون نیموده
یا اگه امده انچنان نبود که تو یاد بمونه
خلاصه الان به اصتلاح که تو فصل پاییز هستیم این مهر هم چیزی نشد
خلاصه یکی بگه کی بارش ها شروع میشن ؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام

نرمال مهرماه تو غالب نقاط ایران بغیر از سواحل دریای کاسپین تا بوده همین بوده، مگر اینکه یم ناهنجاری جوی رخ بده.

صبور باشید دوست من

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا