Amir Mohsen
متخصص بخش هواشناسی
درود بهزاد جان
خوشا به سعادتون عجب بارون زیبایی میباره:گل:
درود مجدد
کاملا موافق هستم امیرمحسن عزیز، مشکل اینجاست که ما بجای استفاده از انرژی بصورت درست، بیشتر اون رو هدر میدیم! الان در هیچ کجای دنیا از حباب لاکپشتی استفاده نمیشه اما در ایران....
یکبار مقاله ای میخوندم در مورد یکی از شهر های آمریکا که انجمن نجوم شهر با همکاری شهرداری، سرپوش چراغهای شهری و لامپ ها رو تعویض کردن، نتیجه بالا رفتن قدر آسمان شهر به اندازه 1 شماره بود و در عین حال بخاطر استفاده از چراغ های با مصرف کمتر، کل هزینه مصرفی طی 2 سال مستهلک شد!
صورت های فلکی تابستانه درحال غروب هستند و جاشون رو صورت ها فلکی زمستانی میگیرن، صورت فلکی عقرب و جدی رو میشه در این تصویر دید.
درود بهزاد جان
تشکر فراوان امیر محسن عزیز.
جالبه که این چند روز در اکثر ساعات بارون ریزه داشتیم. ولی همین بارون ریزه هم بسیار شدید و به هم پیوسته بود به طوری که در بیشتر ساعات دید افقی حدود 2000 متر بود.
جای شما و بقیه دوستان عزیز واقعا خالی هست. امیدوارم به زودی مشهد و سایر مناطق کشور عزیزمون هم شاهد چنین بارش های زیبایی باشن :گل:
خیلی ممنون بهزاد جان
خاطرتون هست که گفتم شدید ترین بارشها دوشنبه و سه شنبه در منطقه شما رخ میده:گل:
خیلی ممنون بهزاد جان
خاطرتون هست که گفتم شدید ترین بارشها دوشنبه و سه شنبه در منطقه شما رخ میده:گل:
سلام امیر جان
جدیدترین پیش بینی بلند مدت واسه نوامبر و دسامبر از نظز بارش و دما چجوریه؟
سلام محسن جان
به امید خدا امروز تا آخر وقت (حداکثر تا ساعت 12 شب) سعی میکنم با بررسی نقشه ها حتما یک پست هم در وب سایت هوای مشهد و هم در انجمن بذارم.