• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

کیوان - کلهر

کاربر ويژه
از شب گذشته مطابق انتظار کاهش دمای محسوسی در اینجا داشتیم و شاهد اولین یخبندان پاییز بودیم! اداره هواشناسی استان دمای 2.2- را برای اینجا در سایت ثبت کرده است که تنها ایستگاه سطح استان بوده که دمای منفی داشته است.
این سرما برای این موقع از سال کم سابقه است.....

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود مجدد
کاملا موافق هستم امیرمحسن عزیز، مشکل اینجاست که ما بجای استفاده از انرژی بصورت درست، بیشتر اون رو هدر میدیم! الان در هیچ کجای دنیا از حباب لاکپشتی استفاده نمیشه اما در ایران....
یکبار مقاله ای میخوندم در مورد یکی از شهر های آمریکا که انجمن نجوم شهر با همکاری شهرداری، سرپوش چراغهای شهری و لامپ ها رو تعویض کردن، نتیجه بالا رفتن قدر آسمان شهر به اندازه 1 شماره بود و در عین حال بخاطر استفاده از چراغ های با مصرف کمتر، کل هزینه مصرفی طی 2 سال مستهلک شد!

صورت های فلکی تابستانه درحال غروب هستند و جاشون رو صورت ها فلکی زمستانی میگیرن، صورت فلکی عقرب و جدی رو میشه در این تصویر دید.

آرش جان

خیلی ممنون از تفسیر تون

در این عکس سعی کردم از خوشه پروین عکس بگیرم ؛ جالبه که در عکس 6 تا بیشتر دیده نمیشن ولی با تلسکوپ دوستم که نگاه کردم چیزی بالغ بر 60 تا 100 تا ستاره بودند:

9a2ovv5udnvan69haz8c.jpg

راستی در پایین تصویر اون مجموعه ستاره این شکلی مانند < رو میشناسی؛ که چه صورت فلکی هستند!!!!!!!!!!!!!

Dr.ben

کاربر ويژه
درود بهزاد جان

خوشا به سعادتون عجب بارون زیبایی میباره:گل:

تشکر فراوان امیر محسن عزیز.
جالبه که این چند روز در اکثر ساعات بارون ریزه داشتیم. ولی همین بارون ریزه هم بسیار شدید و به هم پیوسته بود به طوری که در بیشتر ساعات دید افقی حدود 2000 متر بود.
جای شما و بقیه دوستان عزیز واقعا خالی هست. امیدوارم به زودی مشهد و سایر مناطق کشور عزیزمون هم شاهد چنین بارش های زیبایی باشن :گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
تشکر فراوان امیر محسن عزیز.
جالبه که این چند روز در اکثر ساعات بارون ریزه داشتیم. ولی همین بارون ریزه هم بسیار شدید و به هم پیوسته بود به طوری که در بیشتر ساعات دید افقی حدود 2000 متر بود.
جای شما و بقیه دوستان عزیز واقعا خالی هست. امیدوارم به زودی مشهد و سایر مناطق کشور عزیزمون هم شاهد چنین بارش های زیبایی باشن :گل:

خیلی ممنون بهزاد جان

خاطرتون هست که گفتم شدید ترین بارشها دوشنبه و سه شنبه در منطقه شما رخ میده:گل:

سیبری

کاربر ويژه
در شمالشرق آشخانه ( مانه و سملقان ) از صبح ساعت 8 گزارش باران داره

الان هم دمای 15+ بارش باران

Dr.ben

کاربر ويژه

خیلی ممنون بهزاد جان

خاطرتون هست که گفتم شدید ترین بارشها دوشنبه و سه شنبه در منطقه شما رخ میده:گل:

بله. پیش بینی های شما مثل همیشه دقیق بودند.
واسه من این نوع بارش های مداوم خیلی دلچسب تر از بارش های شدید و چند ساعته مثل 130 میلیمتر بارش اوایل مهر سال گذشته است که طی 6 ساعت رخ داد.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستان

این ماهی که در اون بسر میبریم در واقع آخر climax و هیجان در بین هواشناسان دنیاست چون هر چه به پایان این ماه نزدیک میشیم پیش بینی های پاییز و خصوصا زمستان قطعی تر و دقیق تر میشن. واسه همین هم ست که سامانه پیش بینی بلندمدت CFS دیگه از 31 اکتبر به بعد اپدیت نمیشه.

آرزو میکنیم هم پیش بینی های روزانه در ادامه این ماه و قسمت مون طوری نوشته شده باشه پاییز و زمستون سرد و پر بارشی برای غالب نقاط کشور در پیشرو باشه:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام امیر جان

جدیدترین پیش بینی بلند مدت واسه نوامبر و دسامبر از نظز بارش و دما چجوریه؟

سلام محسن جان

به امید خدا امروز تا آخر وقت (حداکثر تا ساعت 12 شب) سعی میکنم با بررسی نقشه ها حتما یک پست هم در وب سایت هوای مشهد و هم در انجمن بذارم.

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام بر دوستان عزیز

واقعا هوا خنک شده!!دم این هوای سرد گرم!!!:سوت:،با بلوز که رفتم بیرون یخ زدم!!!باد سردی هم میاد...آسمان هم تماما ابریه ولی سمت گردنه امین الله هوا روشن شده:ناراحت:

سیبری

کاربر ويژه
4:30

مشکین شهر 3 باران
نیر 3
ورزقان 4 باران
چالدران4
سرعین 4
کلیبر 5 باران
نمین 5
اردبیل 5
جیرنده 6 باران