• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سایه

کاربر ويژه
سلام فراوان خدمت خانم سایه عزیز :گل:

هوا خیلی خوبه که. بارون، سرما و ... :شاد:
البته من که از هواشناسی چیز خاصی نمی دونم. ولی پیش بینی ها میگن فعلا تا 5شنبه بارون داریم.

بله هوا خوبه... ولی آفتاب:143: خیلی بهتره :18:

سایه

کاربر ويژه
اینجا بیشتر بچه ها به هوای آفتابی و گرم میگن بد و به هوای با بارش و سرد میگن خوب. :سوت:

خب چون تو شمال نیستن که ی هفته گاهی هم بیشتر ... بی وقفه بارون بیاد... آرزوی دیدن افتاب رو داشته باشن :کسل:

اسپم زدیم الان اخراجمون میکنن :نیش2:

Dr.ben

کاربر ويژه
خب چون تو شمال نیستن که ی هفته گاهی هم بیشتر ... بی وقفه بارون بیاد... آرزوی دیدن افتاب رو داشته باشن :کسل:

اسپم زدیم الان اخراجمون میکنن :نیش2:

من که هر قدر هم بارون بیاد بعد از سه چهار روز هوای آفتابی، کمبود بارون می گیرم.
الان استرس دارم که تا صبح به 160-150 میلیمتر می رسیم یا نه!

imboeing

کاربر ويژه
بارش 24 ساعته رشت به 74 ميلي متر رسيد و همين باعث شد رشت 10 امين شهر پربارش جهان بشه :گل:

rahsazan

کاربر ويژه
سلام بر دوستان

متئوگرام مشهد از یکشنبه تا کنون (روند افت دمای کمینه و بیشینه):

histGraphAll

سیبری

کاربر ويژه
تمام!
اولین برف مهرگان در شهرهای ایران پس از سالها در ایستگاه چالدران به ثبت رسید

Dr.ben

کاربر ويژه
مجموع بارش فرودگاه رشت از ابتدای فعالیت سیستم: حدود 153 میلیمتر .

kkefeoxetthexcx4wco.jpg

مجموع بارش بندر انزلی از ابتدای فعالیت سیستم: حدود 131 میلیمتر.

zb4u2rjg0jyomjfxxk.jpg

آمار رسمی سازمان هواشناسی تا چند ساعت دیگه منتشر میشه. ببینیم بقیه ایستگاه ها چقدر ثبت کردن.

aliwinter

Banned
بله هوا خوبه... ولی آفتاب:143: خیلی بهتره :18:

سایه خانوم راست میگن کاشکی این وضعیتو تو زمستون داشتیم
حیف این بارونا تبدیل برف نشه.دیگه از ابان کم کم هوای ایطرف بهترشه اینقدر سرد نبه.انشالله انشاالله.

آخرین ویرایش:

arashz

مدیر بخش هواشناسی
درود بر همه دوستان

نمیخوام زود نتیجه گیری کنم اما به نظر میرسه در اواخر هفته آینده پرفشار همیشه در صحنه جنب حاره ای دقیقا روی جنوب کشور ما قرار میگیره که پیامدش افزایش دما و پایداری هوا هست اما یک کم فشار مهاجر از سمت دریای سیاه دیده میشه که به احتمال زیاد اولین سیکلون شرق مدیترانه رو برای ما به ارمغان خواهد آورد و به شدت هم توسط دریای سرخ و مدیترانه تغذیه رطوبتی میشه، حالا باید ببینیم تا 384 ساعت آینده وضعیت به چه صورت پیش میره، اگر این الگو واقعا شکل بگیره، جنب حاره ای برای اولین بار در سال آبی جاری، نقش تامین کننده رطوبت رو برای سیستم غربی بازی خواهد کرد.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
اولین بارش پیش بینی شده برای غرب:

13102412_0600.gif

وجود اون هاریکن روی اقیانوس هند هم جالبه، بنظر میرسه همزمان با تغییر مکان جنب حاره ای روی منطقه ما و عوض شدن جهت جت سومالی، سیستم های مونسون تابستانی هند بجای فعالیت روی هند، راهی نوار شمال شرقی آفریقا میشن، پارسال هم وضعیت به همین صورت بود.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا