• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
5pqr8n0i9dzst0wc1eq6.jpg

DR WHO

کاربر ويژه
درخواست باران

‌در‌ اين دعا ‌كه‌ براى طلب باران نافع ‌از‌ امام عليه السلام صادر شده

― چنين ‌مى‌ خوانيم: (بار خداوندا ‌ما‌ ‌را‌ ‌به‌ وسيله ‌ى‌ باران (نافع) سيراب ساز) (اللهم اسقنا الغيث).
― رحمتت ‌را‌ ‌به‌ وسيله ‌ى‌ باران فراوانت ‌از‌ ابرى ‌كه‌ براى رويانيدن گياهان زيبا ‌و‌ بهجت انگيز زمينت، ‌در‌ همه ‌ى‌ آفات حركت ‌مى‌ كند، ‌بر‌ ‌ما‌ بگستران) (و انشر علينا رحمتك بغيثك المغدق ‌من‌ السحاب، المنساق لنبات ارضك، المونق ‌فى‌ جميع الافاق).

― (و ‌بر‌ بندگانت ‌با‌ رسيدن ميوه ‌ها‌ منت بگذار) (و امنن على عبادك بايناع الثمره).
― (و بلاد ‌و‌ سرزمينهاى خود ‌را‌ ‌با‌ بلوغ شكوفه ها، حيات ‌و‌ زندگى بخش) (و احى بلادك ببلوغ الزهره).

― و فرشتگان نويسنده ‌و‌ والامقام ‌را‌ شاهد ‌و‌ ناظر آبيارى نافع دائم، فراوان، فراگير پرپشت، سريع ‌و‌ عاجل ‌از‌ ناحيه ‌ى‌ خود قرار بده) (و اشهد ملائكتك الكرام السفره بسقى منك نافع دائم غزره، واسع درره ‌و‌ ابل سريع عاجل).

― آرى تند بارانى سريع، فراوان ‌كه‌ ‌به‌ وسيله ‌ى‌ آن: (آنچه ‌را‌ ‌كه‌ مرده، زنده سازى آنچه ‌را‌ ‌كه‌ ‌از‌ دست رفته ‌به‌ وسيله ‌ى‌ ‌آن‌ بازگردانى، ‌هر‌ ‌چه‌ قرار است ‌در‌ آينده بازآيد خارج نمايى ‌و‌ قوت ‌و‌ روزيها ‌را‌ ‌به‌ وسيله ‌ى‌ ‌آن‌ توسعه بخشى) (تحيى ‌به‌ ‌ما‌ قد مات، ‌و‌ ترد ‌به‌ ‌ما‌ قد فات، ‌و‌ تخرج ‌به‌ ‌ما‌ ‌هو‌ آت، ‌و‌ توسع ‌به‌ ‌فى‌ الاقوات).
― اين باران (از ابرى باشد متراكم ‌و‌ انبوه، گوارا ‌و‌ ‌بى‌ خطر، فراگير ‌و‌ خروشنده، ولى ‌نه‌ دائم ‌و‌ ‌نه‌ آنكه برقش فريبنده باشد) (سحابا متراكما هنيئا مريئا طبقا مجلجلا، غير ملث ودقه، ‌و‌ ‌لا‌ خلب برقه).

― پس ‌از‌ ‌آن‌ عرضه ‌مى‌ دارد: (بار خداوندا ‌ما‌ ‌را‌ ‌به‌ وسيله ‌ى‌ بارانى سيراب ساز فريادرس، قحطى زد، روياننده ‌ى‌ ‌گل‌ ‌و‌ گياه، پهناور دامنه دار ‌و‌ سرشار ‌و‌ مايه دار (خرمى بخش صحرا ‌و‌ چمن سرسبزكننده ‌ى‌ دشت ‌و‌ دمن) ‌كه‌ گياهان ‌به‌ ‌پا‌ خاسته ‌را‌ ‌به‌ وسيله ‌ى‌ ‌آن‌ ‌از‌ پژمردگى ‌به‌ خرمى بازآرى ‌و‌ شكستگى آنها ‌را‌ ‌به‌ وسيله ‌ى‌ ‌آن‌ جبران فرمائى) (اللهم اسقنا غيثا مغيثا مريعا ممرعا عريضا واسعا غزيرا ترد ‌به‌ النهيض، ‌و‌ تجبر ‌به‌ المهيض).

― و بار ديگر باران خواسته ‌را‌ چنين توصيف ‌مى‌ كند: (بار خداوندا ‌ما‌ ‌را‌ ‌آن‌ چنان سقايت ‌كن‌ ‌كه‌ ‌از‌ بركت ‌آن‌ آب ‌در‌ تلها ‌و‌ تپه ‌ها‌ جارى گردد) (اللهم اسقنا سقيا تسيل منه الظراب).
― (چاهها ‌را‌ ‌با‌ ‌آن‌ ‌پر‌ آب سازى) (و تملا منه الجباب).
― (نهرها ‌و‌ رودها ‌را‌ ‌با‌ ‌آن‌ روان نمايى) (و تفجر ‌به‌ الانهار).
― (اشجار ‌را‌ ‌با‌ ‌آن‌ برويانى ‌و‌ نرخها ‌را‌ ‌در‌ همه ‌ى‌ بلاد ‌به‌ وسيله ‌ى‌ ‌آن‌ ارزان فرمائى) (و تنبت ‌به‌ الاشجار، ‌و‌ ترخص ‌به‌ الاسعار ‌فى‌ جميع الامصار).
― (چهارپايان ‌و‌ خلائق ‌را‌ ‌به‌ وسيله ‌ى‌ ‌آن‌ سرزنده سازى) (و تنعش ‌به‌ البهائم ‌و‌ الخلق).
― (روزيهاى پاكيزه ‌را‌ بدين وسيله برايمان كامل فرمائى) (و تكمل لنا ‌به‌ طيبات الرزق).
― ‌كه‌ (زراعت ‌را‌ برايمان ‌به‌ وسيله ‌ى‌ ‌آن‌ برويانى، پستانهاى حيواناتمان ‌را‌ ‌پر‌ ‌از‌ شير، ‌و‌ نيروئى ‌بر‌ نيروهايمان بدين وسيله بيفزائى) (و تنبت لنا ‌به‌ الزرع، ‌و‌ تدر ‌به‌ الضرع، ‌و‌ تزيدنا ‌به‌ قوه الى قوتنا).

― (بار خداوندا سايه ‌ى‌ اين ابرها ‌را‌ ‌بر‌ ‌ما‌ مسموم مساز) (اللهم ‌لا‌ تجعل ظله علينا سموما).
― (سرمايش شوم ‌و‌ مايه ‌ى‌ نابودى، بارانش ‌را‌ عذاب ‌و‌ آبش ‌را‌ ‌در‌ كام ‌ما‌ تلخ ‌و‌ شور مگردان) (و ‌لا‌ تجعل برده علينا حسوما ‌و‌ ‌لا‌ تجعل صوبه علينا رجوما، ‌و‌ ‌لا‌ تجعل ماءه علينا اجاجا).

― (بار پروردگارا ‌بر‌ محمد ‌و‌ ‌آل‌ محمد درود فرست ‌و‌ ‌از‌ بركات آسمانها ‌و‌ زمينت ‌ما‌ ‌را‌ روزى ‌ده‌ ‌كه‌ ‌تو‌ ‌بر‌ ‌هر‌ چيز قادرى) (اللهم صل على محمد ‌و‌ ‌آل‌ محمد، ‌و‌ ارزقنا ‌من‌ بركات السماوات ‌و‌ الارض، انك على كل شى ء قدير).

DR WHO

کاربر ويژه
درود بر شما

دوستان من اميركوروش هستم

من بابت يه سرى اتفاقات روم نميشد بيام اينجا

ولى چه كنم دلم پيش شماها ست

خدا شاهده من اميرمحسن را خيلى دوس دارم آقا اميرمحسن منو ببخش

اگر رخصت بديد باز هم مثل قديم در خدمتتون باشم:گل:

ali.doosti

کاربر ويژه
درود بر شما

دوستان من اميركوروش هستم

من بابت يه سرى اتفاقات روم نميشد بيام اينجا

ولى چه كنم دلم پيش شماها ست

خدا شاهده من اميرمحسن را خيلى دوس دارم آقا اميرمحسن منو ببخش

اگر رخصت بديد باز هم مثل قديم در خدمتتون باشم:گل:
:گل::دوست:

DR WHO

کاربر ويژه
IOD وارد فاز صفر مثبت شده

شرايط پيوند از دور دارن آماده ميشن

انشالله آذر شاهد بارشهاى فوق سنگين خواهيم بود ..

ali.doosti

کاربر ويژه
IOD وارد فاز صفر مثبت شده

شرايط پيوند از دور دارن آماده ميشن

انشالله آذر شاهد بارشهاى فوق سنگين خواهيم بود ..
امیر کوروش جان nao رو چه کنیم؟!!!میدونید که هرچه پیش میریم nao مثبت پربارش ترمون می کنه...حالا فعلا تأثیرش رو دماست ولی بعدا اگر اینجور بمونه خیلی بده...
ao بیشتر داره راه میاد!

DR WHO

کاربر ويژه
امیر کوروش جان nao رو چه کنیم؟!!!میدونید که هرچه پیش میریم nao مثبت پربارش ترمون می کنه...حالا فعلا تأثیرش رو دماست ولی بعدا اگر اینجور بمونه خیلی بده...
ao بیشتر داره راه میاد!

على جان در مورد AO و NAO نظرم با استاد اميرمحسن فرق ميكنه من معتقدم هرچه منفى تر بشن بيشتر به نفع بارش كشور الانم كه در فاز خنثى قرار دارند و گويا روبه منفى شدن هستن به هر حال طبق پيش بينى ها آذر پر بارش و سردى در پيش داريم ..

سیبری

کاربر ويژه
21:30
بسیاری سردسیرات از 18:30آبدیت نشدن
اردبیل 4
آبعلی 6
آلودگی 6
خلخال 7
سیاه بیشه7
قوچان 8
زنجان8
ارومیه8
فیروزکوه8
تکاب 8
کجور
فریمان 9

DR WHO

کاربر ويژه
خليج پارس هم اكنون سرده و اين به نفع ماهيگيرها ست

اما پيش بينى ميشه طى آذر ماه خليج هميشه پارس گرم تر از نرمال بشود

خليج پارس جانم فدايت چه سرد باشى چه گرم

ali.doosti

کاربر ويژه
ولی سرخ و مدیترانه هم سردنو برای بارش نامناسب...
کاش همین طور باشه که می گید و به تدریج گرم شن..
راستی امیر کوروش جان طبق این نقشه iod و enso متمایل به منفی ان هنوز...

نیما 68

کاربر ويژه
خليج پارس هم اكنون سرده و اين به نفع ماهيگيرها ست

اما پيش بينى ميشه طى آذر ماه خليج هميشه پارس گرم تر از نرمال بشود

خليج پارس جانم فدايت چه سرد باشى چه گرم
سلام استاد:گل::گل:
برگشت خبر خیلی خوبیه برای همه اعضای سایت خلیج پارس خیلی خوب اومدی
امیداور اذر امسال زنده رود دوباره زنده شه با بارش های که میگی

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا