• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود بر امیر کوروش عزیز

قدم شما همیشه روی چشم بنده بوده و هست ، من هم شما و همه دوستان عزیزم رو دوست دارم و بوجود تون افتخار میکنم.:گل:

خوشحالم که دوباره در اینجا هستید و همه ما می تونیم از اطلاعات و تفاسیر شما استاد عزیز بهره مند شیم:گل:

درود بر شما

دوستان من اميركوروش هستم

من بابت يه سرى اتفاقات روم نميشد بيام اينجا

ولى چه كنم دلم پيش شماها ست

خدا شاهده من اميرمحسن را خيلى دوس دارم آقا اميرمحسن منو ببخش

اگر رخصت بديد باز هم مثل قديم در خدمتتون باشم:گل:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درود بر دوستان عزیز

اردبیل میخواد جبران شب های گذشتش رو هم بکنه!!!احتمالا تا منفی 5 هم بره!!!

Ardabil

[h=4]Current conditions
+1 °C

Clear
Feels Like: +1°
Barometer: 1021.0 hPa
Dewpoint: -1°
Humidity: 85.6%
Visibility: 10 km

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
لحظاتی پیش آخرین بیس کلی نقشه پیش بینی فصلی برای ماههای نوامبر- دسامبر و ژانویه صادر شد.

ox3um70kxlsykvuwyx5v.jpg

منتها جزئیات کامل و نهایی سه مدل cfs- ecmwf ,multi model هم منتشر شده که هر سه مدل در مبحث آنومالی دمای سطح زمین- بارش و فشار سطح دریا شدیدا با هم اختلاف نظر دارند!!!!!

بهرحال من یکی که ایندفعه آرزو میکنم پیش بینی مدل ecmwfمحقق بشه چون تا حدود زیادی از لحاظ بارش و دما در این ماه جدید پیشرو مطلوب بنظر میرسه خصوصا برای نواحی جنوبی و جنوب شرقی کشور از لحاظ بارش!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ممکنه که امیر محسن در ترسیم نقشه ها توانایی چندانی نداشته باشه و بقول معروف این نقشه ها چندان جالب نباشه ولی مطمئن باشید با جون و دل روش کار میکنه تا به بهترین شکل ممکن اطلاع رسانی لازم انجام بشه!!!!!!!!!!

aliwinter

Banned
IOD وارد فاز صفر مثبت شده

شرايط پيوند از دور دارن آماده ميشن

انشالله آذر شاهد بارشهاى فوق سنگين خواهيم بود ..

تو شمال بعید میدونم بارشهای سنگین رو شاهد باشیم برخلاف چند هفته گذشته چون نیمه دوم پاییز
اینجا ورق برمیگرده.شب خوش چقدر خوابم میاد:41::41:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
پس به پی تی سر میزنید!!همچنان بر موضع قبلیتون پایبندید استاد؟؟؟

سلام:گل::احترام:

سلام محمد جان

نه به پی تی سر نمیزنم ولی خوب بعضی چیزا رو از گوشه و کنار میشنوم.هر چند که اهمیت چندانی واسم نداره ولی در کمال احترام خطاب به اون دوست عزیز همشهریم میگم ، من ادعایی ندارم ولی خیلی خوشحال میشم که با توجه به سابقه و تجربه ای که ایشون دارند جسارت داشته باشند و یک دونه پیش بینی ارائه بدن و با یک دونه نقشه معمولی ترسیم کنند بعد خودشون متوجه میشن که این کارا خیلی زحمت و دردسر داره.

محمد بجنورد

کاربر ويژه

سلام محمد جان

نه به پی تی سر نمیزنم ولی خوب بعضی چیزا رو از گوشه و کنار میشنوم.هر چند که اهمیت چندانی واسم نداره ولی در کمال احترام خطاب به اون دوست عزیز همشهریم میگم ، من ادعایی ندارم ولی خیلی خوشحال میشم که با توجه به سابقه و تجربه ای که ایشون دارند جسارت داشته باشند و یک دونه پیش بینی ارائه بدن و با یک دونه نقشه معمولی ترسیم کنند بعد خودشون متوجه میشن که این کارا خیلی زحمت و دردسر داره.

تقصیر من بود استاد،نباید پیش بینی تون رو میذاشتم،شرمنده،ببخشید:خجالت2::گل:،ولی خب مخالف این نیستید که انتقاد هم نباید بشه،درسته؟؟چون انتقاد باعث پیشرفت میشه،البته انتقاد درست...

بعد از اینکه گذاشتم پیشمون شدم...

درضمن من به پیش بینی ها و نقشه هایی که میذارید اعتقاد کامل و راسخ دارم...

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
نه محمد جان من با انتقاد مشکلی ندارم و خیلی هم خوشحال میشم ولی به شرط اینکه اون انتقاد سازنده باشه و در مجاری درستی انجام بشه.

مثلا ایشون بیاد تو وب من نظر بده بگه فلانی این نقشه این ایراد رو داره و مثلا من نمی پسندمش ولی .....

بهرحال بگذریم . بهتر هست که اطلاعاتی که من در وبم یا اینجا میذارم رو اونطرف منتشر نکنید چون هیچ احتیاجی به این کار نیست اونهایی که علاقه داشته باشند خودشون می دونند چطور به اطلاعات مورد نظرشون دسترسی پیدا کنند. این کارا باعث میشه که حرمتها ادما بیش از پیش شکسته بشه .

ممنون
تقصیر من بود استاد،نباید پیش بینی تون رو میذاشتم،شرمنده،ببخشید:خجالت2::گل:،ولی خب مخالف این نیستید که انتقاد هم نباید بشه،درسته؟؟چون انتقاد باعث پیشرفت میشه،البته انتقاد درست...

بعد از اینکه گذاشتم پیشمون شدم...

درضمن من به پیش بینی ها و نقشه هایی که میذارید اعتقاد کامل و راسخ دارم...

ali.doosti

کاربر ويژه
امیر محسن جان بی شک مثل و مانند شما و قلب پاکتون کم یابه...و بنده هر اتفاقی بیفته به شما و نیت پاکی که در دادن اطلاعات به علاقه مندان دارید شک ندارم...
و البته متأسفم برای تمام کسانی که به شما تهمت و حرف ناروا می زنن... در حالی که قدر علم و اطلاعات شما رو معدود کسایین که می دونن...:گل::141:

DR WHO

کاربر ويژه
ارادت فوق سنگين دارم اميرمحسن جان :گل:

انشالله هواشناسى ژاپن ١٥ اكتبر آپ خواهد شد و مطمئنم خبرهاى خوش برامون داره:خجالت2:

خورشيد هم چند روزى ست لكه افتاده رو صورتش

اين طوفان هند هم از سال ١٣٥٩ به اين ور بى سابقه بوده

:iranjoman:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
امیر محسن جان بی شک مثل و مانند شما و قلب پاکتون کم یابه...و بنده هر اتفاقی بیفته به شما و نیت پاکی که در دادن اطلاعات به علاقه مندان دارید شک ندارم...
و البته متأسفم برای تمام کسانی که به شما تهمت و حرف ناروا می زنن... در حالی که قدر علم و اطلاعات شما رو معدود کسایین که می دونن...:گل::141:

درود علی جان
من همیشه شرمنده محبت های بی دریغ شما هستم. قلب من همواره به بودن در کنار شما دوستان خوبم ، تپیده .

واقعا تو این سالیان گذشته از بودن در کنار تک شما عزیزان لذت بردم و خیلی چیزا یاد گرفتم.

باز هم ممنون از محبت تون:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ارادت فوق سنگين دارم اميرمحسن جان :گل:

انشالله هواشناسى ژاپن ١٥ اكتبر آپ خواهد شد و مطمئنم خبرهاى خوش برامون داره:خجالت2:

خورشيد هم چند روزى ست لكه افتاده رو صورتش

اين طوفان هند هم از سال ١٣٥٩ به اين ور بى سابقه بوده

:iranjoman:

امیر کوروش جان

اختیار دارید قربان.

والا من هم بیصبرانه منتظر پیش بینی هواشناسی ژاپن هستم تا ببینم چه سرنوشتی رو رقم میزنه. بهر حال با توجه به جدیدترین پیش بینی اون سه تا مدلی که گفتم ، تقریبا شرایط رو میدونم چطورهست، ولی فعلا ترجیح میدم تا سکوت کنم و ببینم ژاپن عزیز نظرش چیه:گل:

آره خورشید هم یکی - دو روزی هست یک سری فوران های ضعیف داشته ولی علیرغم همه اینها تقریبا یخهای قطب شمال با توجه به آخرین اطلاعات دیگه داره کاملا تکمیل میشه:

g6it60e1dy2rhh6k4h2x.jpg

سیبری

کاربر ويژه
اردبیل پس از یک هفته سکوت تمام سردسیرات رو سرکوب کرد!

Ardabil
Weather map, Iran

[h=4]Current conditions -4 °C

Clear
Feels Like: -4°
Barometer: 1021.0 hPa
Dewpoint: -6°
Humidity: 84.3%
Visibility: 10 km

Sun rise: 06:23
Sun set: 17:42

As of 13/10 05:20
Observed at Ardabil

سیبری

کاربر ويژه
زیرصفرهای ایران تا ساعت 6:30

اردبیل 4-
ورزقان3-
قوچان 2-
خلخال2-
خیراباد زنجان 1-
بستان اباد 1-
سراب 1-
الشتر0
تکاب 0
نیر0
فیروزکوه0
شهرکرد0
بروجن 0

rahsazan

کاربر ويژه
سلام بر دوستان

وضعيت جوي استان خراسان رضوی در 24ساعت گذشتهاز ساعت 09:30 مورخ : 20/ 07 /1392 الی ساعت 09:30 مورخ : 21/ 07 /1392
بيشينه باد
m/s
بیشینه دما( C)
کمینه دما(C )
بیشینه رطوبت%
کمینه رطوبت%​
بارشmm​
برفcm​
هواي فعلی
نام ایستگاه
ردیف
140
09
19
-1.8
65
23
0
0
صاف
قوچان
1
360
06
22.6
6.1
51
22
0
0
صاف
سرخس
2
100
12
24.8
8.9
33
15
0
0
صاف
سبزوار
3
090
07
18
1.8
65
19
0
0
''
گلمکان چناران
4
130
05
18.8
5.2
50
15
0
0
"
مشهد(فرودگاه)
5
170
05
21.8
0.6
62
26
0
0
''
نیشابور
6
060
09
22.1
3.5
45
18
0
0
''''
تربت حیدریه
7
150
04
23.2
11
33
17
0
0
''
کاشمر
8
100
05
23.4
9
36
17
0
0
کمی ابری
گناباد
9
300
09
19.6
4.8
49
19
0
0
صاف
تربت جام
10
060
03
19.3
6
50
25
0
0
صاف
درگز
11
340
05
17.8
1
51
23
0
0
.''
فریمان
12
170
06
22.8
8.6
39
16
0
0
کمی ابری
خواف
13
300
06
19.8
9.5
59
23
0
0
جغتای
14
120
09
23.8
11.4
36
16
0
0
صاف
بردسکن
15
020
11
19.4
8.1
47
23
0
0
تایباد
16
1170
03
23.8
11.4
40
16
0
0
رشتخوار
17
22.2
4
0
0
کوهسرخ
18
120
13
20.8
5
44
13
0
0
زاوه
19
120
06
23.6
10.2
33
18
0
0
بجستان
20
23.2
9
0
0
خليل اباد
21
360
04
17.7
6
46
24
0
0
كلات نادر
22
-
-
-
-
-
-
0
0
مه ولات
23
21.2
2.6
76
27
0
0
جوین
24
-
-
0
0
کاخک گناباد
25

بیشینه فشار جو در ایستگاه مشهد: 909.3 میلی بارکمـینه فشارجو در ایستگاه مشهد: 904.6 میلی بار

DR WHO

کاربر ويژه
لازم به توضیح است که کشاورزان تنها کاربران این اطلاع و آگهی مهم نیستند . پیمانکارانی که کارگاههای وسیع خود را همراه با مصالح و ادوات و ماشین آلات سنگین در محل های ناامن و بعضا مسیل ها مستقر نموده اند . مدیران استخرهای پرورش ماهی عشایر کوچرو یا نیمه کوچرو دامدار و گردشگران ورزشی و تفریحی همه از متقاضیان جدی دریافت این اطلاع مهم مى باشند .

زمان شروع بارش موثر در سال جاری

اما پیش بینی تاریخ اولین بارش موثر در پاییز در هر سال چالشی است واقعی ، که در اینجا سعی می گردد موثرترین روش برای این معرفی شود بر اساس بررسی های فوق مشخص شد که انتظار بارش موثر عمدتاً در نیمه اول آبان است . اما اگر این بارش درمهر اتفاق بیافتد ودیم کار هنوز کشت پاییزه را انجام نداده باشد. دچار خسارت جدی خواهدشد چه اگر سبز شدن محصول زودتر اتفاق بیافتد قطعاً ورود به مرحله پنجه ورشدلازم برای زمستان گذرانی ایمن محصول حصول خواهد شد و کشت های دیرتر ریسک سردشدن هوا و عدم رشد محصول را افزایش می دهد البته ریسک بارش ناکافی و اتفاق « گه‌نه‌ په‌ڵه‌ » هم وجود دارد. « گه‌نه‌ په‌ڵه‌ » به معنی جوانه زدن بذر اما با رطوبت ناکافی برای سبز شدن است که نتیجه آن از بین رفتن بذر است . بنابراین تعیین زمان بارش موثر حداقل یک هفته تا ده روز قبل از باران اطلاعی است بسیار مفید که بهره وری تولیددیم را بطور قابل ملاحظه ای افزایش می دهد واحد پیش بینی هواشناسی استان از شروع مهر با پایشی دقیق چشم انداز 15 روزه هوا را بصورت روزانه انجام داده و با برآورد امواج بارشی و محاسبه تکرار و تأیید این امواج بوسیله مدل های مختلف پیش بینی نخست اتفاق بارش را در 15 روز آینده برآورد و سپس وضعیت موثر بودن یا نبودن آن را از نظر میزان بارندگی بررسی می کنند . و سپس یک هفته قبل از بارش موثر با اطلاع رسانی آن از طریق صدا و سیما ، خط تلفن گویای 134 ، وب سایت www.kurdistanmet.ir و مصاحبه های مطبوعاتی کلیه کنشگران مربوطه را از واقعه مهم بارش موثر پیش رو و مطلع می نماید . لازم به توضیح است که کشاورزان تنها کاربران این اطلاع و آگهی مهم نیستند . پیمانکارانی که کارگاههای وسیع خود را همراه با مصالح و ادوات و ماشین آلات سنگین در محل های ناامن و بعضا مسیل ها مستقر نموده اند . مدیران استخرهای پرورش ماهی عشایر کوچرو یا نیمه کوچرو دامدار و گردشگران ورزشی و تفریحی همه از متقاضیان جدی دریافت این اطلاع مهم می باشند.

بر روی صفحه پیش بینی وب سایت هواشناسی استان هر روز برآورد پانزده روزه اعلام میگردد . علاقمندان به وضعیت کلی بارش در پانزده روز آینده می توانند به صفحه مذکور مراجعه نمایند .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا