• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سیبری

کاربر ويژه
گلول

25nqqkrs8rx9mcxradd.jpg

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درود بر دوستان عزیز

خداروشکر سرما و بارش خوبی برای سرتاسر نوارشمالی پیش بینی شده...طبق آبدیت های امروز بسیاری از نواحی سردسیر و کوهستانی نوار شمالی سفیدپوش خواهد شد،بخصوص شمالغرب

خدایا شکرت...دوستان من عازم علی آباد کتولم،از طرفی هم باید با گرمباد دست و پنجه نرم کنم!!!چون واسه فردا برنامه ریزی شده{دیگران}که بزنیم به ارتفاعات و نقاط سردسیر ولی هی بهشون میگم که فردا گرمباده و ارتفاعات هم حسابی گرم میشن؛حرف تو گوششون نمیره!!!واسم دعا کنید بتونم بدون سوختگی برگردم!!

آبدیت جدید نروژ هم واسه بجنورد خیلی خوبه،14-15میل بارش پیش بینی شده،سرما هم خوبه،من باید برم،اگه شد از علی آباد صفحات رو پیگیری میکنم..عیدتون مبارک...روز خوش...یا علی...:گل:

خلخال اردبیل!!!{آبدیت جدید}

meteogram.php

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
در انیمیشن مذکور چهار مرحله شکل گیری و وقوع ترنادو به تصویر کشیده شده.

برای دیدن هر مرحله باید روی دکمه NEXT مجدداد کلیک کنید

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
این پیش بینی اگه محقق بشه مردم در مازندران و شرق دریای کاسپین با بحران مواجه میشن!!!

j3spdbclgrdg428k38.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
آپدیت جدید شب گذشته نقشه های cfs نشون میدن که بارشهای کشور در بازه زمانی 1 الی 5 نوامبر 2013 برابر با 10 الی 14 آبان ماه در سطح کشور آغاز میشن:

t4gvxm3uaw9iubs2ohox.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
2 ماه پایانی زمستان 92 و کل بهار 93 در بیشتر نقاط ایران و خصوصا شمال شرق ایران بیاد ماندنی خواهند بود:گل::شاد::گل:

Dr.ben

کاربر ويژه
سلام.
accuweather واسه 1شنبه و 2شنبه حدود 55 میلیمتر بارش پیش بینی کرده. اگه فرودگاه 60 میلیمتر بیاد و مجموع بارش ماه اکتبر برسه به 300 میلیمتر خیلی خوب میشه!
فکر می کنم از اون سیستم هایی باشه که ناگهان برخی از مناطق سواحل کاسپین طی چند ساعت با بارش های بسیار بسیار شدیدی مواجه میشن.

k63hv87yth0i0q4wnmrl.jpg

e6nafppjt2od0jle2n3t.jpg

ali.doosti

کاربر ويژه
سلام..عید همگی دوستان مبارک
امیر محسن شروع بارش های خراسان و ورودشون به نقشه رو تبریک می گم...ایشالا محقق شه:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
با توجه به پیش بینی فاز 1 MJO برای ماه نوامبر برای اولین بار و از صمیم قلب آرزو میکنم همچنان دمای آب اقیانوس آرام گرم بشه و النینو رخ بده تا خاک تشنه ایران زمین سیراب بشه:گل:

جدیدترین تغییرات دمای آب در منطقه NINO 3.4

xe2td9okbvbgc1639j29.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام..عید همگی دوستان مبارک
امیر محسن شروع بارش های خراسان و ورودشون به نقشه رو تبریک می گم...ایشالا محقق شه:گل:

سلام علی جان

عید شما مبارک و همیشه شاد باشید دوست خوبم.

خیلی ممنون از شما انشاء الله که بزودی شاهد رخ داد بارش در تمام کشور از جمله خاک پاک خوزستان سرافراز باشیم:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
انشاء الله اگه نقشه ها ثبات داشته باشند اولین تزریق رطوبت دریای سرخ به سمت غرب ایران در روز اول نوامبر آغاز خواهد شد:

y3voggvgze2pmszg56f.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا