• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
پیش بینی بارش تا 144 ساعت آینده- هواشناسی کانادا:

13102312_2_1712.gif

13102312_2_1712.gif

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
یا خدا!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

اصلا باور کردنی نیست:

بارش در روز سه شنبه:

pdnbn0yf40nuql0lqha.jpg

برف در بامداد سه شنبه:

oiohz6v4xyz3dacsq763.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
باورش سخته امیر جان..ایشالا که اتفاق بیفته نوید بخش بسیار خوبیه...امشب آپ cfs هم عالی بود و پشت سر هم موج نشون می ده!

سلام علی جان

آره خیلی سخت میشه این پیش ببنی رو باور کرد!آره احتمال تحقق بارشهایی در نیمه غربی کشور چند وقتی هست که در آپدیتهای پی در پی سی اف اس به چشم میخوره

Dr.ben

کاربر ويژه
سلام خدمت دوستان عزیز.
رشت مه گرفته است. دید فرودگاه شده 300 متر.
فکر کنم بارش غرب سواحل کاسپین تقویت شده.

aliwinter

Banned
سلام خدمت دوستان عزیز.
رشت مه گرفته است. دید فرودگاه شده 300 متر.
فکر کنم بارش غرب سواحل کاسپین تقویت شده.

مرکز گیلان به سمت شرق دکتر جان به احتمال زیاد
شاید تگرگ زنجان هم اینجا بارید من همون موقع یکشنبه غروب میرم استانه اشرفیه شاید سیل بردمون!

Dr.ben

کاربر ويژه

مرکز گیلان به سمت شرق دکتر جان به احتمال زیاد
شاید تگرگ زنجان هم اینجا بارید من همون موقع یکشنبه غروب میرم استانه اشرفیه شاید سیل بردمون!

خیلی امیدوارم بارش فرودگاه رشت به 300 میلیمتر برسه.
به نظرم از اون سیستم هایی هست که بارش بعضی از مناطق استان گیلان خیلی خیلی شدید میشه. یعنی ممکنه توی فاصله های کوتاه تفاوت میزان بارش خیلی زیاد باشه.

Dr.ben

کاربر ويژه
99 درصد کاربرهای این دو تا جمع، دوستان صمیمی همدیگه هستند. من چه در محیط مجازی چه واقعی احترام فوق العاده ای واسه تک تک بچه ها قائلم. فکر هم می کنم اکثریت بسیار بالای بچه ها در دو فروم هم همین نظر رو دارن. اگه برخی اوقات مسائلی هم پیش اومده از هیچ کدوم از دو سوی ماجرا قصد و نیت بدی توش نبوده. دو تا برادر هم گاهی اختلاف پیدا می کنن. باور کنید هیچ کس خوبی یا بدی مطلق نیست. رفتار هیچ کس 100 درصد درست یا غلط نیست. هیچ کس هم بدون اشتباه نیست. من که شخصا هیچ وقت بدی ها و نکات منفی یادم نمی مونه و نمونده و فقط سعی می کنم خوبی و نکات مثبت رو واسه خودم یادآوری می کنم.
جناب shab-tarik ، امیر محسن هم سوال صریحی از شما پرسید در مورد معرفی خودتون که بهش پاسخ ندادید. با هر نیتی که دست به این عمل زدید کاملا مردود بود و نه تنها کمکی به جمع دوستان در دو بخش نکردید بلکه در جهت کاملا منفی این دو جمع دوستانه عمل کردید.

aliwinter

Banned
انشالله کدورتی نیست منم از این سوتفاهم ها زیاد داشتم هییییی
بذاریم کنار این بحثا رو اقای شب_ تاریک بخدا پیشرفت نکردن ما سر همین هاستا!
بای.شب خوش:گل:

آخرین ویرایش:

ali.doosti

کاربر ويژه
امیر محسن عزیز با وجود همه اتفاقات بنده به شخصه برای شما احتمال بسیار زیادی قایلم و در قلب من جای دارید...:گل:

سیبری

کاربر ويژه
نگاهتان را از شمال به جنوب معطوف کنید!

10 روز آینده
تشکیل طوفان حاره ای بر روی شمال اقیانوس هند و حرکت آن به سمت کشور عمان و البته جنوب شرق ایران!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

gpvuez39bmhhft7n4fyb.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
مطابق با آخرین نقشه ها روند کاهش ارتفاع تا چهار هفته آینده در جنوب غرب اسیا در تراز 500 میلی بار به چشم میخوره .:گل:

به شخصه در بازه زمانی 31 اکتبر الی 7 نوامبر 2013 بوقوع بارشهای پاییزی در امتداد رشته کوههای زاگرس خصوصا زاگرس مرکزی امیدوار هستم:گل:

سیبری

کاربر ويژه
مطابق با آخرین نقشه ها روند کاهش ارتفاع تا چهار هفته آینده در جنوب غرب اسیا در تراز 500 میلی بار به چشم میخوره .:گل:

به شخصه در بازه زمانی 31 اکتبر الی 7 نوامبر 2013 بوقوع بارشهای پاییزی در امتداد رشته کوههای زاگرس خصوصا زاگرس مرکزی امیدوار هستم:گل:

درود بر استاد امیر محسن عزیز:گل:

وضعیت بارش برای قوچان از سیستم این هفته هنوز خوبه؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود بر استاد امیر محسن عزیز:گل:

وضعیت بارش برای قوچان از سیستم این هفته هنوز خوبه؟

سلام محسن عزیز

والا همه مدل ها که شرایط خوبی رو پیش بینی کردند و فقط این وسط جی اف اس زیاد جالب نبوده که اپدیت امروزش نسبت به روزهای قبل خیلی خیلی امیدوار کننده بود که امیدواریم همین روند همچنن حفظ بشه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا