• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

salar69

کاربر ويژه
q4uu3ufijqojkhg4xcd.png

felan123

New member
از سیستم قبلی با این که برای ما پیش بینی بارش نشده بود
بارون توپ رگباری امد از نظر من 15 دقیقه شدید فکر کنم 3 میلی امد 9 و 10 مهر
به امد خدا این دفه هم بارش داشته باشیم در سمنان

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
از همه دوستانی که به بنده اظهار لطف داشتند بی نهایت سپاسگذارم.

دوستان نگران نباشید ، وضعیت امیدوار کننده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
من یک جایی در تجزیه و تحلیلی که واسه دوستان گذاشتم اشتباها نوشتم فاز 2 که در واقع فاز 8 MJO صحیح هست:خجالت2:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
همچنان منتظر تحلیل های استادانه امیرمحسن عزیز درباره ی روزهای آتی هستیم..:گل:

استاد اگه میشه یه مقدار تعجیل بفرمایید..بفکر مدرسه دارها هم باشید..:خنده1::خجالت2:{شوخی}

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام محمد جان

از تون عذر خواهی میکنم . شما فردا صبح چک کنی تا خدایی نکرده به تحصیلتون لطمه ای نخوره.:گل:

این اخطاریه احتمالا دیر وقت صادر بشه:خجالت2:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام محمد جان

از تون عذر خواهی میکنم . شما فردا صبح چک کنی تا خدایی نکرده به تحصیلتون لطمه ای نخوره.:گل:

این اخطاریه احتمالا دیر وقت صادر بشه:خجالت2:

خیلی مخلصیم قربان:گل:

اع این حرفا چیه...من باب مزاح عرض کردم پست قبلی رو..من شده امشب رو نمیخوابمو فردا غیبت میکنم ولی پست شما رو همین امشب و تازه تازه بخونم...:گل::احترام:

تا هر وقت طول بکشه من منتظر میمونم...

محمد بجنورد

کاربر ويژه
دیگه بیشتر از این نمیتونم بیدار بمونم،انشاالله فردا بعدازظهر اولین کاری که میکنم پست استاد رو میخونم..

شب بر دوستان عزیز خوش،به امید روز های پربرف و سرد..یا علی..:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام

پوزش بابت تاخیر به دلیل تموم شدن اینترنت و کار نکردن شبکه شتاب در شب گذشته:

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
مطابق نقشه ها در اولین روز هفته آینده ما در حدود 8 الی 12 میلی بار افزایش فشار در نیمه شمالی و خصوصا شمال شرق داریم.

همزمان در تراز 700 میلی بار مرکز کم ارتفاع سردی در شمال شرق ایران به چشم میخوره.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
با این اپدیت جدید جی اف اس سامانه آخر هفته خیلی فعال و سرد بنظر میرسه و کانتر 540 دکامتر در بامداد جمعه به استان گیلان نفوذ پیدا میکنه با حرکت شرق سوی سامانه مذکور عمق نفوذ دامنه به سمت شرق دریا و استانهای سمنان -گلستان-خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی گسترش پیدا میکنه و احتمال بارش برف در نواحی مذکور برای روزهای شنبه و یکشنبه هفته جدید بهمراه یخبندان خیلی زیاده

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه
با این اپدیت جدید جی اف اس سامانه آخر هفته خیلی فعال و سرد بنظر میرسه و کانتر 540 دکامتر در بامداد جمعه به استان گیلان نفوذ پیدا میکنه با حرکت شرق سوی سامانه مذکور عمق نفوذ دامنه به سمت شرق دریا و استانهای سمنان -گلستان-خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی گسترش پیدا میکنه و احتمال بارش برف در نواحی مذکور برای روزهای شنبه و یکشنبه هفته جدید بهمراه یخبندان خیلی زیاده

امیر جان سلام علیکم.
:گل:
اونطور که مشخصه شما پایان هفته بارش برف رو دارید.
پیشاپیش به پیشگاه استاد بزرگوار چون شما تبریک عرض می کنم.
:شاد:

شهاب از بوشهر

کاربر ويژه

آقا شهاب سلام

یکی از کسائیکه خیلی خیلی تلاش میکنه شما هستید و بهت تبریک میگم بابت پشتکارت ولی چرا اینهمه آدرس سایت عوض میکنی؟!!!!!!!
شاگردی در رکاب شما هستم.
سیستم ایت ساز vcp تالار گفتمان جالبی نداشت و مجبور شدم تالار گفتمان را در takbb ایجاد کنم.
به هر حال عذر میخواهم.
:خنده1:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا