• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rainrain

New member
من دو تا رو امتحان کردم دانلود نمیشه متاسفانه.مردیم از خماری.کمککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
من دو تا رو امتحان کردم دانلود نمیشه متاسفانه.مردیم از خماری.کمککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک

دوست خوبم سلام

وقتی رو لینک کلیک میکنید :

گزینه زیر باز میشه :

2s7ya9wkwjl4phwviot4.png

بر روی جایی که مشخص کردم امتحان کنید 100 درصددانلود باید بشه ، چون مشکلی نداره

ali.doosti

کاربر ويژه
ما از این درس نتیجه می گیریم خدا با مشهد است :خنده2:
امیر محسن جان کاش یه کم در مورد بارش هم توضیح می دادید و این که این سرما خشکه یا مرطوب...فشار دریاهای جنوب که چنگی به دل نم یزد!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
علی جان

بعد از اونهمه آنومالی افزایش دمای غیر متعارف دیگه این وضعیت طبیعی بود و 100 البته که لطف خدا هم قرار هست که شامل حال ما بشه:گل:

علی جان در مورد وضعیت بارش حاصل از این سامانه امشب بعد از آپدیت نقشه های پایه حتما اخطاریه لازم رو صادر میکنم که چه نقاطی بارش خواهند داشت.

ولی بدونید بر اساس تجزیه تحلیل همین نقشه هایی که دید به امید خدا از اواسط نوامبر و خصوصا در طول ماه دسامبر وضعیت و چشم انداز مناسبی برای وقوع بارش سراسری در کشور وجود داره.

ما از این درس نتیجه می گیریم خدا با مشهد است :خنده2:
امیر محسن جان کاش یه کم در مورد بارش هم توضیح می دادید و این که این سرما خشکه یا مرطوب...فشار دریاهای جنوب که چنگی به دل نم یزد!

من دانلود کردم
بسیار عالی.ممنون از زحماتتون:گل:

خیلی ممنون سجاد جان، قابلی نداشت:گل:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
دوستانی که نتونستند یا ظاهرا روند دانلود دقیق انجام ندادند و یا با مشکل سرعت اینترنت مواجه هستند

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
کلا در 3 تا آپلود سنتر قرار دادم و هر سه تاشون کار میکنه بدون مشکل .

حالا شما این لینک اخری رو که گذاشتم امتحان کن علیرضا جان

آرش-مشهد

کاربر ويژه
بالاخره جی اف اس تسلیم شد و بارشهای ما رو تشدید و تثبت کرد!

13102712_2_1912.gif

13102712_2_1912.gif

سلام محسن جان. ممنون بابت فابل جامعی که زحمت کشیدیدن.
البته فکر کنم بیشتر بارشای هفته دیگه رو زیاد زده. برای فردا هنوزم بارشای خیلی خیلی ضعیفی رو در نظر گرفته:((

http://wxweb.meteostar.com/sample/sample_C.shtml?text=oimm&submit.x=5&submit.y=12

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
سلام محسن جان. ممنون بابت فابل جامعی که زحمت کشیدیدن.
البته فکر کنم بیشتر بارشای هفته دیگه رو زیاد زده. برای فردا هنوزم بارشای خیلی خیلی ضعیفی رو در نظر گرفته:((

http://wxweb.meteostar.com/sample/sample_C.shtml?text=oimm&submit.x=5&submit.y=12

سلام آرش عزیز

خواهش میکنم و خوشحالم که شما دانلود و مطالعه کردید.

راستش سایت ودر آنلاین در طول 8 ماه گذشته پیش بینی های دقیقی داشته و من خیلی بهش اعتقاد دارم.

حالا باید صبر کنیم و منتظر باشیم ولی سایت نیروی دریایی هم در آپدیتهای پی در پی بارشهای خوبی رو واسه ما رقم زده پس میشه به وقوع بارشهای مطلوب امیدوار شد.

aliwinter

Banned
رشتی تو سایت زیاد یا مشهدی؟هان؟ بیا رین رین جان بیا بقل عمو که مال شهر بارانی بیا!:گل::خجالت2:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا