• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
این تازه آپدیت امروز صبحشه واسه امشبش بیاد کلی حال میده:

درصد وقوع تجمعی بارش بیش از 1 میلی متر تا 48 ساعت آینده

9_casia_ensm_prob_6h_precip1mm.png

10_casia_ensm_prob_6h_precip1mm.png

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
meteogram_celcius.cgi

وقتی اون خط نقطه شبنم( آبی) به سمت دمای سطح زمین (قرمز)نزدیک میشه یعنی داره رطوبت مناسب جهت بارش فراهم میشه

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
مدل ecmwf تا 150 ساعت آینده آپدیت شده

بارشهای فردادوشنبه و روز سه شنبه منطقه شمال شرق ایران رو حفظ کرده ولی بارشهای آخر هفته رو واسه ما قبول نداره

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
البته مهم نیست چون تو این ماههای گذشته دقت چندانی نداشته و روی اون سامانه جمعه و شنبه هم دقیق نیست بنظر من

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب دوستان با اعلام آخرین وضعیت جوی مشهد فعلا از حضورتون مرخص میشم

به امید روزهای خوب و پر بارش در ایران

[h=4]Current weather observation
The report was made 12 minutes ago, at 19:00 UTC
Wind 7 km/h from north
Temperature 19°C
Humidity 43%
Pressure 1018 hPa
Visibility 10 km or more
no clouds below 1500 m and no cumulonimbus

salar69

کاربر ويژه
مدلهای هواشناسی بیانگر انتقال MJO به فاز 8 میباشد واین یعنی آغاز فعالیت دریای سرخ AO هم
شدیدا مثبت شده است

به نظر شما ابان1387 تکرار میشود ؟لطفا نظرتان را اعلام کنید

salar69

کاربر ويژه
بنابر مدلهای بارشی بریتانیا و GFS نفوذ سیستم اول نوامبر به کشور تایید شده و شاهد بارش گسترده برف و

باران در نیمه شمالی و غرب کشور خواهیم بود. به احتمال زیاد عرضهای پایینتر همانند استان اصفهان یزد شمال

خوزستان و کهکیلویه و بویر احمد به در آپ های بعدی به گستره بارش ها اضافه خواهند شد. پیک بارشها : استان

های ساحلی شمال کشور – اذربایجان ها-کردستان – شمال کرمانشاه-زنجان

آخرین ویرایش:

Dr.ben

کاربر ويژه
ظرف باران سنجی من اعلام میکنه که تا حالا در منطقه ما حدود 7 میلیمتر باون باریده :خجالت2:

Dr.ben

کاربر ويژه
سایت نروژ تا انتهای اکتبر بارش های خوبی رو واسه رشت در نظر گرفته.
شدت بارش نیم ساعتی میشه افزایش پیدا کرده.

salar69

کاربر ويژه
نکته دیگر اینکه بارش در ماه ابان در اکثر مناطق نرمال و در برخی مناطق نوار شمالی بالاتر از نرمال در مرکز و

شرق نرمال تا کمی کمتر از نرمال و در نواحی جنوبشرقی کشور بارش کمتر از نرمال خواهد بود

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درود بر دوستان عزیز

آسمان تماما ابری و هوا هم نسبتا سرد شده...انشاالله که بزودی بارش باران شروع بشه..دلم برا بارون تنگ شده حسابی...

راستی به دوستان شمالیمون{محمود عزیز و دکتر بهزاد گل}بابت دشت رحمت های الهی تبریک میگم:گل::گل:

از استاد عزیز؛امیرمحسن عزیز بابت خبرهای خوبی که بهمون دادن کمال تشکر و قدردانی دارم...:گل:،همونطور که ایشون دل ما رو با خبراشون شاد میکنن؛انشاالله عوضش رو از خدا بگیرن{بارش های خوب و سرما در مشهدالرضا}

salar69

کاربر ويژه
شاخص AO از فاز خنثی با سرعت و شدت داره مثبت میشه!!! وضعیت NAO هم خوبه!! ولی اگه بارندگی ها در طول دو موج پشت سر هم رخ بده و بعدش وقفه بارشی رو در کشور داشته باشیم پاییز امسال و یا بهتر بگیم آبان امسال شباهت بیشتری با سال90 خواهد داشت.
اینم وضعیت الان AO :

Dr.ben

کاربر ويژه
درود بر دوستان عزیز

آسمان تماما ابری و هوا هم نسبتا سرد شده...انشاالله که بزودی بارش باران شروع بشه..دلم برا بارون تنگ شده حسابی...

راستی به دوستان شمالیمون{محمود عزیز و دکتر بهزاد گل}بابت دشت رحمت های الهی تبریک میگم:گل::گل:

از استاد عزیز؛امیرمحسن عزیز بابت خبرهای خوبی که بهمون دادن کمال تشکر و قدردانی دارم...:گل:،همونطور که ایشون دل ما رو با خبراشون شاد میکنن؛انشاالله عوضش رو از خدا بگیرن{بارش های خوب و سرما در مشهدالرضا}

سلام محمد عزیز.
ممنون. امیدوارم خیلی زود بارش ها در بجنورد هم شروع بشه و دلت شاد و لبت خندون بشه. :گل:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
سلام محمد عزیز.
ممنون. امیدوارم خیلی زود بارش ها در بجنورد هم شروع بشه و دلت شاد و لبت خندون بشه. :گل:

سپاسگزارم دکترجان

انشاالله...انشاالله که شما هم رکورد اکتبرتون رو بزنین و حداقل یه 500میلی بارش ثبت کنید..:گل::احترام:

aliwinter

Banned
خدا کنه این بارش ها تو بازه ی زمانی دی بهمن هم رخ بده انشالله ما برف زیاد ببینیم امسال, من فقط 8یا9 برف 15 تاتا30 سانتی میخوام دیگه هیچی نمیخوام از زمستون
امسال!زیاد خواهی هم نیست.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا