• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

aliwinter

Banned
به راوو
mesfcpc18.gif

Dr.ben

کاربر ويژه
توی ظرف من تا این لحظه حدود 14 میلیمتر بارش به ثبت رسید. بارش شدت زیادی داره. انشاالله شدیدتر هم بشه!

Dr.ben

کاربر ويژه

اهان ازون بشرهای ازمایشگاهی خیلی بزرگ هست
زیبا جادار مطمعن............خخخخخخخخخ:خنده2:
images

نه یه سطل بزرگ! سطحش صافه. البته دقتش یخورده کمه. ولی من با خطای، بعلاوه ی منفی 5 میلیمتر، دقت بارش رو تضمین می کنم.

aliwinter

Banned
نه یه سطل بزرگ! سطحش صافه. البته دقتش یخورده کمه. ولی من با خطای، بعلاوه ی منفی 5 میلیمتر، دقت بارش رو تضمین می کنم.

عشق اب هوای بخدا
ما هم کوچیک بودیم دماسنج سطح زباله بادسنج میذاشتیم همه رو محاسبه میکردیم
عجب روزگاری بود
فردا خبر های ابگرفتگی میشنویم به احتمال بسیار زیاد.
شب خوش.:گل:

Dr.ben

کاربر ويژه

عشق اب هوای بخدا
ما هم کوچیک بودیم دماسنج سطح زباله بادسنج میذاشتیم همه رو محاسبه میکردیم
عجب روزگاری بود
فردا خبر های ابگرفتگی میشنویم به احتمال بسیار زیاد.
شب خوش.:گل:

علی مگه الان چند سالته. نکنه از ما بزرگتری؟
آخه این ماه احتمال ثبت رکورد وجود داره. ناظران مختلف باید بارش رو زیر نظر داشته باشن! :توافق:

aliwinter

Banned
علی مگه الان چند سالته. نکنه از ما بزرگتری؟
آخه این ماه احتمال ثبت رکورد وجود داره. ناظران مختلف باید بارش رو زیر نظر داشته باشن! :توافق:

نه بابا ما کوچیک شماییم دادا ,]درسته کار شما اره بیشترین بارش تو اکتبر
رخ میده معمولا:گل:
شب بخیر

Dr.ben

کاربر ويژه
دوستان شدت بارش در رشت خیلی زیاد. من تا این لحظه مقدار بارش رو حدود 25 میلیمتر اعلام می کنم.
امشب تا دیر وقت بیدارم و درگیر انجام دادن کارهام. تا 1 ساعت دیگه دوباره میرم ببینم چقدر اضافه شد :سوت:

Dr.ben

کاربر ويژه
:خنده1:
دقت ظرف بارانسنجی من خوبه!
فرودگاه رشت تا 3 صبح حدود 31 میلیمتر بارش ثبت کرده. 7 میلیمتر تفاوت داریم که با توجه به مسافت اینجا تا فرودگاه و خطای اندازه گیری قابل قبوله.

97zjc8f7p92lznbwz.jpg

تا انتهای فعالیت سیستم 30 تا دیگه هم بیاد مجموع بارش اکتبر میره بالای 300 میلیمتر. می مونه فقط 176 میلیمتر تا رکورد سال 1982 :داغ:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
درود بر دوستان عزیز

آسمان بجنورد تماما ابری{ابرهای شمالی} شده و باد نسبتا سردی هم میوزه،متاسفانه هنوز از بارش خبری نیست...البته من ک دل بستم به موج بعدی.....

به به!!!چه برفی بیاد قوچان!!!شایدم بجنورد!!!

به به!!!

70mprl4aclwrld25qw1f.jpg

hkfyt4tpairmb7ucs6h.jpg

70yvw6nm198d7ub1nnd6.jpg

6196krsa4g82ss6agiv7.jpg

9vdft5qxpu8uf7rhwln.jpg

آقا ما رفتیم!!مدرسه دیر شد...انشاالله که ظهر برگردم امیدوارم که آبدیت های رویایی رو ببینم...انشاالله..فعلا...

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
درود دوستان و صبح بخیر

به دوستان عزیزم در استان گیلان بابت بارشهای زیبای پاییزی تبریک میگم.

حقیقتا این نقشه های نیروی دریایی خیلی ذهنم رو درگیر کرده و منتظر ببینم ظرف امروز و فردا چقدر کاهش دما در نیمه شمالی کشور داریم ولی اگه کاهش دما چشمگیر باشه و این آپدیتهای طلایی همچنان تدوم داشته باشه ،میشه :
به وقوع اولین طوفان برف سراسری ایران : از آذربایجان تا خراسان در ماه اکتبر امیدوار شد.

طوفان برفی که اگه محقق بشه در طول تاریخ ایران بیسابقه خواهد بود.

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بهرحال چه این وضعیت محقق بشه و چه نشه

من تا قبل از آپدیت جدید این سایت مجموعه نقشه های آپدیت 18:00 در 20 اکتبر 2013 رو بعنوان یک خاطره خوش - سامانه ای کلاسیک- و یک الگو نادر در تاریخ ایران واسه خودم ذخیره و نگهداری میکنم.:گل:

heaven1

مدیر بخش هواشناسی
درود دوستان و صبح بخیر

به دوستان عزیزم در استان گیان بابت بارشهای زیبای پاییزی تبریک میگم.

حقیقتا این نقشه های نیروی دریایی خیلی ذهنم رو درگیر کرده و منتظر ببینم ظرف امروز و فردا چقدر کاهش دما در نیمه شمالی کشور داریم ولی اگه کاهش دما چشمگیر باشه و این آپدیتهای طلایی همچنان تدوم داشته میشه :
به وقوع اولین طوفان برف سراسری ایران : از آذربایجان تا خراسان در ماه اکتبر امیدوار شد.

طوفان برفی که اگه محقق بشه در طول تاریخ ایران بیسابقه خواهد بود.

درود بر شما امير محسن جان و ديگر دوستان
اميدوارم همينطور كه ميفرماييد باشه البته هر 2 مدل جي اف اس و ecmwf يك كم نا اميدمون كردن ولي در كل دقت نيروي دريايي آمريكا خيلي بيشتره و اميدوارم نيروي دريايي اين بار هم سربلند باشه!
و اما هر چه از هواي امروز گفتم كم گفتم هوايي فوق العاده مطبوع و دل انگيز!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی

درود بر شما امير محسن جان و ديگر دوستان
اميدوارم همينطور كه ميفرماييد باشه البته هر 2 مدل جي اف اس و ecmwf يك كم نا اميدمون كردن ولي در كل دقت نيروي دريايي آمريكا خيلي بيشتره و اميدوارم نيروي دريايي اين بار هم سربلند باشه!
و اما هر چه از هواي امروز گفتم كم گفتم هوايي فوق العاده مطبوع و دل انگيز!

درود هادی جان

آپ جدید جی ا ف اس که هنوز نیومده ولی ECM رو کلا روش حساب نمیکنم.

هادی جان من هنوز بیرون نرفتم و تازه الان دارم میرم ولی 100 درصد باید همینطوریکه میگید باشه چون متوگرام مشهد هم وضعیت رو مطلوب و دل انگیز ترسیم کرده:

meteogram_celcius.cgi

heaven1

مدیر بخش هواشناسی

درود هادی جان

آپ جدید جی ا ف اس که هنوز نیومده ولی ECM رو کلا روش حساب نمیکنم.

هادی جان من هنوز بیرون نرفتم و تازه الان دارم میرم ولی 100 درصد باید همینطوریکه میگید باشه چون متوگرام مشهد هم وضعیت رو مطلوب و دل انگیز ترسیم کرده:

meteogram_celcius.cgi

آپ بامداد جي اف اس رو ميگم كه اصلن جالب نبود

اقا امیر محسن عزیز از مازندران هم غافل نشید از ساعت سه صبح به این سمت در شهر ما بابل هم یکریز داره بارون میباره به امید برف سراسر در اکتبر نوامبر دسامبرفوریه وشاید هم مارس

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
اقا امیر محسن عزیز از مازندران هم غافل نشید از ساعت سه صبح به این سمت در شهر ما بابل هم یکریز داره بارون میباره به امید برف سراسر در اکتبر نوامبر دسامبرفوریه وشاید هم مارس

سلام آقای اکبریان عزیز

خیلی خوشحالم که شما از استان سر سبز مازندران و شهر زیبا بابل در اینجا حضور دارید.

و بابت این بارشهای زیبا بهتون تبریک میگم. این سامانه و سامانه بعدی بارشهای سنگینی رو در استان شما در پی خواهد داشت.

استدعا میکنم از وضعیت شهرتون در حین فعالیت سامانه گزارش + عکس تهیه کنید و برای ما علاقمندان به اشتراک بگذارید.:گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا