توی ظرف من تا این لحظه حدود 14 میلیمتر بارش به ثبت رسید. بارش شدت زیادی داره. انشاالله شدیدتر هم بشه!
تا فردا سر ریز نمیشه به نظرت؟
:خنده2:
نه ظرفش تا 600 - 700 میلیمتر جا داره!
اهان ازون بشرهای ازمایشگاهی خیلی بزرگ هست
زیبا جادار مطمعن............خخخخخخخخخ:خنده2:
نه یه سطل بزرگ! سطحش صافه. البته دقتش یخورده کمه. ولی من با خطای، بعلاوه ی منفی 5 میلیمتر، دقت بارش رو تضمین می کنم.
عشق اب هوای بخدا
ما هم کوچیک بودیم دماسنج سطح زباله بادسنج میذاشتیم همه رو محاسبه میکردیم
عجب روزگاری بود
فردا خبر های ابگرفتگی میشنویم به احتمال بسیار زیاد.
شب خوش.:گل:
علی مگه الان چند سالته. نکنه از ما بزرگتری؟
آخه این ماه احتمال ثبت رکورد وجود داره. ناظران مختلف باید بارش رو زیر نظر داشته باشن! :توافق:
درود دوستان و صبح بخیر
به دوستان عزیزم در استان گیان بابت بارشهای زیبای پاییزی تبریک میگم.
حقیقتا این نقشه های نیروی دریایی خیلی ذهنم رو درگیر کرده و منتظر ببینم ظرف امروز و فردا چقدر کاهش دما در نیمه شمالی کشور داریم ولی اگه کاهش دما چشمگیر باشه و این آپدیتهای طلایی همچنان تدوم داشته میشه :
به وقوع اولین طوفان برف سراسری ایران : از آذربایجان تا خراسان در ماه اکتبر امیدوار شد.
طوفان برفی که اگه محقق بشه در طول تاریخ ایران بیسابقه خواهد بود.
درود بر شما امير محسن جان و ديگر دوستان
اميدوارم همينطور كه ميفرماييد باشه البته هر 2 مدل جي اف اس و ecmwf يك كم نا اميدمون كردن ولي در كل دقت نيروي دريايي آمريكا خيلي بيشتره و اميدوارم نيروي دريايي اين بار هم سربلند باشه!
و اما هر چه از هواي امروز گفتم كم گفتم هوايي فوق العاده مطبوع و دل انگيز!
درود هادی جان
آپ جدید جی ا ف اس که هنوز نیومده ولی ECM رو کلا روش حساب نمیکنم.
هادی جان من هنوز بیرون نرفتم و تازه الان دارم میرم ولی 100 درصد باید همینطوریکه میگید باشه چون متوگرام مشهد هم وضعیت رو مطلوب و دل انگیز ترسیم کرده:
اقا امیر محسن عزیز از مازندران هم غافل نشید از ساعت سه صبح به این سمت در شهر ما بابل هم یکریز داره بارون میباره به امید برف سراسر در اکتبر نوامبر دسامبرفوریه وشاید هم مارس