• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

پسرخاله

کاربر ويژه
h26u8uzh4bpzkv5i14ui.jpg
تهرون

samann

کاربر ويژه
من هی میگم این نقشه ها ثبات ندارن کسی باور نمیکنه بد جور قاطیه و غیر قابل پیش بینی همه چیز!!!الان هم سر حرف چند روز پیشم هستم از 0 میلیمتر تا 15 میلیمتر احتمال بارش در مشهد هست!!!! و اینکه معمولا شهادت امام رضا سیستمها مشهد و جا خال میدن و رد میشن!!!

saeed hh

کاربر ويژه
اقا ما صبح میگیم شرایط رطوبت داره تو مرکز کشور داره بهتر میشه کسی باور نمیکنه چون غرب دریای سرخ داره از بلاک خارج میشه ولی چون شرقشبلاک شده بارش مشهد کم شده ولی یه چی این وسط معلوم شد که لازم نیست کل دریای سرخ ازاد باشه غرب وشرقش واسه همه جا یکسان نیست

saeed hh

کاربر ويژه
اگه همین روند ادامه پیدا کنه تا اخر هفته وهمین جور اروم اروم غرب دریا ازاد بشه از اون برفای معروف تهران میاد

کدخدا

کاربر ويژه
اقا ما صبح میگیم شرایط رطوبت داره تو مرکز کشور داره بهتر میشه کسی باور نمیکنه چون غرب دریای سرخ داره از بلاک خارج میشه ولی چون شرقشبلاک شده بارش مشهد کم شده ولی یه چی این وسط معلوم شد که لازم نیست کل دریای سرخ ازاد باشه غرب وشرقش واسه همه جا یکسان نیست

بهتره بگیم شمال و جنوب سعید جان:خجالت2::دوست:

حالا چی زده نقشه ها؟:دوست:

saeed hh

کاربر ويژه
بهتره بگیم شمال و جنوب سعید جان:خجالت2::دوست:

حالا چی زده نقشه ها؟:دوست:
الان دونستنش فایده نداره اپ فردا وپس فردا ومخصوصا پس فردا خیلی مهم منم درس دارم الان یه دستم رو کیبرد یه دستم خودکار دارم مدار میکشم فعلا بای :فرار:

mohamad$

کاربر ويژه
محمد جان برای قم یه فریمش شاید بارش داشته باشه . کلا هنوزم سیستمش ضعیفه ولی یه مقدار رو جنوب البرز تقویت شده

imboeing

کاربر ويژه
با تشكر از gfs بابت كاهش سرما و بارش !

از همين منبر اعلام برايت و بيزاري خود رو از سامانه پيش رو اعلام ميداريم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا