• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
با دوستم همدان صحبت میکردم اولین برف سنگینه امسالشون به میزان 2 سانت چند روز پیش باریده
قدیما خاطرهای بود همدان تو زمستون......
دیشبم ساعت 11 شب ما یه سری پوشه های درشت برف رو فکر میکنم کلا 50 تا تو 1 متر مربع در سعادت اباد زیارت کردیم و لذت بردیم

mohamad_73

کاربر ويژه
برداشت من از شرایط موجود خیلی امید وار کنندست و امیدوارم کوچکترین ناپایداری هم اتفاق نیوفته تا این خراب شده یک هفته تعطیل بشه و بتونم یک هفته ای برم هر جایی که برف و کولاک هست حتی خارج از این مرز و بوم خشکیده لعنتی
بیاین سمنان!!:)))

سامیار هواشناس

کاربر ويژه
با دوستم همدان صحبت میکردم اولین برف سنگینه امسالشون به میزان 2 سانت چند روز پیش باریده
قدیما خاطرهای بود همدان تو زمستون......
دیشبم ساعت 11 شب ما یه سری پوشه های درشت برف رو فکر میکنم کلا 50 تا تو 1 متر مربع در سعادت اباد زیارت کردیم و لذت بردیم

mohamad$

کاربر ويژه
zdj0zw5fa73r9z5qv4yc.jpg

mohamad$

کاربر ويژه
سپاس از لطف شما دو بزرگوار آرش و مهرداد عزیز و تبریک بابت مدیر شدن:گل:

فورکا و نروژ بارش خوبی برای تهران در نظر نگرفتن خداکنه بارش سیستم افزایش پیدا کنه ولی هوای سردی بعد از سیستم هست که در صورت عدم بارش مناسب در چند روز آینده با این آلودگی , هوای تهران دیگه واقعا غیر قابل تحمل میشه و از مرز اظطرار میگذره و تراژدی میشه.
امروز صبح از نزدیک میلاد نور به زور برج میلاد معلوم بود:نه:
هر سال داره بدتر از سال قبل میشه .:ناراحت:

درود امیر جان . خوشحالم که اومدید فروم .

IRAJ1

کاربر ويژه
عجب اینترنت مزخرف کوفتی من دارم

چند روز پیش پهنا باند 2مگ با ترافیک 8 گیگ از مخابرات گرفتم اندازه دایال آپ سرعت نداره

این است کشور گل و بلبل

همش توهین :سکوت::73:

کدخدا

کاربر ويژه
سپاس از لطف شما دو بزرگوار آرش و مهرداد عزیز و تبریک بابت مدیر شدن:گل:

فورکا و نروژ بارش خوبی برای تهران در نظر نگرفتن خداکنه بارش سیستم افزایش پیدا کنه ولی هوای سردی بعد از سیستم هست که در صورت عدم بارش مناسب در چند روز آینده با این آلودگی , هوای تهران دیگه واقعا غیر قابل تحمل میشه و از مرز اظطرار میگذره و تراژدی میشه.
امروز صبح از نزدیک میلاد نور به زور برج میلاد معلوم بود:نه:
هر سال داره بدتر از سال قبل میشه .:ناراحت:

درود امیر جان خیلی خوش امدی:احترام::گل:

جات خیلی خالی بود :گل:

دیگه چاره ای نیست باید بسازیم دیگه خدا هم برای ما طاقچه بالا گذاشته :ناراحت:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
عجب اینترنت مزخرف کوفتی من دارم

چند روز پیش پهنا باند 2مگ با ترافیک 8 گیگ از مخابرات گرفتم اندازه دایال آپ سرعت نداره

این است کشور گل و بلبل

همش توهین :سکوت::73:

ماشالا اینترنت منم ترکونده . مسخرس واقعا

خوشبختانه اینترنت من مثل فشنگ کارمیکنه!!!!!:قلیون::قلیون::قلیون::قلیون::خونسرد::خونسرد::خونسرد::0mid::0mid::0mid:

mohamad_73

کاربر ويژه
منم به امیر از تهران خوش امد میگم
اممیدوارم تهران هرچه سریعتر بارش داشته باشه واقعا اوضاع بریخته...

پسرخاله

کاربر ويژه
برداشت من از شرایط موجود خیلی امید وار کنندست و امیدوارم کوچکترین ناپایداری هم اتفاق نیوفته تا این خراب شده یک هفته تعطیل بشه و بتونم یک هفته ای برم هر جایی که برف و کولاک هست حتی خارج از این مرز و بوم خشکیده لعنتی
وای مردم از خنده:خنده2::گل:
سامیار جان مگه کارت دولتیه که منتظری تعطیل بشه؟؟؟!:تعجب2::تعجب2:
خصوصیها که هیچ وقت تعطیل نمیکنن:فرار:

محمد بجنورد

کاربر ويژه
چرا همه دوبار پستشون رو ارسال میکنند؟؟!!!!بخاطر سرعت اینترنتشون؟؟؟

درضمن بنده هم حضور دوباره ی AM-TEH عزیز رو به جمعمون خوش آمد میگم:گل::گل:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا