• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

babak2006

کاربر ويژه
سلام وعرص ادب واحترام
اقا یعنی واقعا امروزعالی بود خیلی خیلی بارون خوبی اومد بعد اون دماهای غیرنرمال واقعا امروزچسبید
بارش هم اینجا تو ایرج میرزا حدود 20میلی شده الانم خیلی خوب داره می باره

rahsazan

کاربر ويژه
محمد رضا جان

ترافیک شهر خیلی بالاست
بله در بسیاری از تقاطع ها ترافیک سنگین و نیمه سنگینه

rahsupivsoflhgdghqa.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
با لنز تله نمیشه به پنچره نزدیک شد ، مشهد ها این ساختمون در حال ساخت رو میشناسند و ظاهرا شدت بارش سمت آب و برق هم باید بالا باشه:

ed60mq0cfj3olexihh.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
از فیلتر ND یادم رفته بود !!

این عکسها رو همین الان از شرق و جنوب غرب مشهد بدون دستکاری گرفتم گرفتم:

شرق:
jsozv8niqqjfulo6xuvd.jpg

جنوب غرب:

bcamdahz7fvdh5ed498c.jpg

rahsazan

کاربر ويژه
جالبه که با این بارندگی وضعیت ترافیک راههای استان روان هست!
ترددشمار محور چناران مشهد هم که کار نمیکنه
UIMashhad.jpg

Dr.ben

کاربر ويژه
این ظرف (سطل!) بارانسجی منه که در بارش روز گذشته امتحانش رو به خوبی پس داد. در ساعات مختلف تقریبا 7 میلیمتر با فرودگاه و در مجموع حدود 10 میلیمتر اختلاف بارشی داشت. من حدودا گفتم 55 میلیمتر بارون باریده و فرودگاه رشت 45.7 میلیمتر ثبت کرده. خوب با توجه به فاصله اینجا تا فرودگاه این اختلاف پذیرفتنی هست.
حالا شاید برای اطمینان بیشتر، این بار بردمش گذاشتم توی فرودگاه که با بارانسجی فرودگاه دوتایی حسابی کالیبره بشن! :توافق:

je5mcb2g6o8pmw4zvze.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
طبق بآپدیت جدید نیروی دریایی شمال خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی و از جمله مشهد در روزهای پنجشنبه و جمعه بارش خواهند داشت .

واسه قوچان احتمال برف خیلی بالاست و برای مشهد دیگه خیلی شانس بیاریم برف و باران میکس خواهیم داشت.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
مطابق همین آپدیت بارشهای نیمه غربی از سمت ایلام - لرستان و کرمانشاه در روز یکشنبه آغاز میشه:گل:

برفی

کاربر ويژه
سلام امیر محسن جان بارش زیبای باران را بهتون تبریک میگم خبر خوب برای شهر اصفهان چی دارید اصفهان کی منتظر بارش باشه.

rainrain

New member
استان ایلام و شمال خوزستان دقیقا از جه تاریخی بارششون شروع میشه.من متوجه نشذم از 8گرفته تا دهم بعضیا میگن12ابان.میشه توضیح بدین اقا امیر؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
استان ایلام و شمال خوزستان دقیقا از جه تاریخی بارششون شروع میشه.من متوجه نشذم از 8گرفته تا دهم بعضیا میگن12ابان.میشه توضیح بدین اقا امیر؟

سلام امیر محسن جان بارش زیبای باران را بهتون تبریک میگم خبر خوب برای شهر اصفهان چی دارید اصفهان کی منتظر بارش باشه.

دوستان گلم

اگه اجازه بدید من امشب در این خصوص و بعد از آپدیت ساعت 9 شب درخدمت تون هستم چون الان باید برم

آمار بارش 2 تا ایستگاه رو گرفتم :

درگز: 18.7 میلیمتر

فریمان: 10.4 میلیمتر

به امید خدا فردا آمار ایستگاهای سطح شهر مشهد رو میگیرم و اعلام میکنم

arashz

مدیر بخش هواشناسی
144 ساعت آینده یک سیکلون بسته روی شرق مدیترانه تشکیل میشه که با گردش خودش، رطوبت رو از دریای سرخ روانه کشور ما خواهد کرد، اگر این آپدیت باقی بمونه باید منتظر روزهای بسیار خوبی برای نوار غربی کشور باشیم، نقشه رطوبت تراز 700 و تراز 500 و همینطور K-index:

34-1.jpg34-2.jpg34-3.jpg

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا