• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

مباحث عمومی هواشناسی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
حس و حال با شکوه غرب مشهد در همین لحظه:

hmwe5yeoczzq9z4coc79.jpg

arashz

مدیر بخش هواشناسی
من یک عذرخواهی به جناب دکتر بدهکارم، اشتباهی پیام ایشون رو بجای نقل قول ادیت کردم!:خجالت2:

احتمالا دوستان درصد تامین آب رو برعکس اعلام میکنند!!!
تا 3 سال پیش، آب شرب سعادت آباد بسیار سبک و عالی بود، یک ذره جرم در ته کتری پیدا نمیشد اما الان کاملا افت کیفیت داشته و ته کتری پر از جرم و املاح میشه.

arashz

مدیر بخش هواشناسی
چقدر مشهد خوب باریده و می باره، خدایا یک نگاهی هم به تهران، اصفهان، اهواز، کرمانشاه، سنندج، شهرکرد، شیراز و بقیه شهرهای تشنه ایران بنداز.

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
این واسه مشخص شدن حجم بارش تا ساعت 11 صبح:

em57sz1jc6crbxfhx.jpg

این عکس رو عمدا انتخاب کرد چون جاری شدن آب روی آسفالت در هنگام بارندگی امری خیلی طبیعیه و جمع شدن اینهم آب داخل فضای سبز دیگه خودش گویاست.

نمیدونم تو عکس چقدر گوباست ولی دور تموم اون بوته ها آب جمع شده و من که رفته بودم تو فضای سبز کاملا تو گل فرو میشدم!!!!

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
چقدر مشهد خوب باریده و می باره، خدایا یک نگاهی هم به تهران، اصفهان، اهواز، کرمانشاه، سنندج، شهرکرد، شیراز و بقیه شهرهای تشنه ایران بنداز.

آره آرش جان

جاتون خالی خیلی خوب باریده و به امید خدا بارشهای غرب کشور و تهران هم آغاز میشه ، واقعا چشم انداز روشنی وجود داره . من خیلی امیدوارم:گل:

Dr.ben

کاربر ويژه
تبریک دوباره به دوستان عزیز در مشهد.
تشکر فراوان از امیر محسن عزیز که این عکس های زیبا رو گرفتن. :گل:
امیدوارم به زودی سایر مناطق کشور هم شاهد بارش های زیبا باشن.

آخرین ویرایش:

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
با این تداوم بارش امیدواری خیلی زیادی وجود داره که فردا صبح بعد که آسمون صاف شد اولین بار هزار مسجد و بینالود رو سفید پوش ببینیم:گل:

Dr.ben

کاربر ويژه
من یک عذرخواهی به جناب دکتر بدهکارم، اشتباهی پیام ایشون رو بجای نقل قول ادیت کردم!:خجالت2:

احتمالا دوستان درصد تامین آب رو برعکس اعلام میکنند!!!
تا 3 سال پیش، آب شرب سعادت آباد بسیار سبک و عالی بود، یک ذره جرم در ته کتری پیدا نمیشد اما الان کاملا افت کیفیت داشته و ته کتری پر از جرم و املاح میشه.

خواهش می کنم. پیغامش واسم اومد. ترسیدم گفتم ما رو گرفتن! :خجالت2:
این خبر یه بخش دیگه هم داشت که من سانسورش کرده بودم. چون جمعیت تهران به طور دقیق مشخص نیست. کلی آدم در طول روز به پایتخت رفت و آمد می کنن خوب همین قطعا روی مقدار مصرف آب تاثیر داره.
این بخش رو میگم:

تهرانی‌ها 26 درصد بیشتر آب مصرف می‌کنند

وی با اشاره به این‌که سرانه مصرف آب در کشور به ازای هر نفر در شبانه روز 190 لیتر است، گفت: در تهران سرانه مصرف آب به ازای هر نفر 240 لیتر در شبانه روز است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران در پایان خاطرنشان کرد: حتی اگر صرفه جویی به میزانی باشد که به اندازه سرانه مصرف افراد در کشور، در تهران نیز آب مصرف شود شرایط کنونی را پشت سر می‌گذاریم.

saeedrad

کاربر ويژه
سلام به همگی
واقعا به همه دوستان خوب مشهدیم تبریک میگم بابت این بارون زیبا
و صد البته امیدوارم همه ایران عزیز از این موهبت برخوردار بشن
امیر محسن جان به شما هم سلام مخصوص و عذرخواهی مخصوص تر بابت اینکه صبح نتونستم جوابتو بدم جلسه مهمی داشتم
راستی از سرما و برف احتمالی اخر هفته چه خبر؟ چقدر امید هست؟

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
خوب در سه ساعت گذشته علاوه بر اینکه در تراز 500 میلی بار یک تراف از منطقه ما گذر کرده یک تراف در تراز 300 میلی بار که همون تراز جت استریم ها محسوب میشه دقیقا از بالای هزار مسجد وارد دشت مشهد شده که با هوای سردی هم همراه بود!

در ضمن تاوایی تراز 500 در جنوب غرب منطقه ما هم به شدت بالا بوده

در تراز 700 بصورت مورب در منطقه ما یعنی از قلب خراسان رضوی به سمت مشهد و آسیای میانه رطوبت اشباع با منشاء عرضهای جنوبی دیده میشه!

100 البته حضور مرکز پر فشار و مرطوب هم شرایط رو تشدید کرده

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
البته هنودار اسکیوتی زیبای صبح امروز مشهد دقیقا منو یاد سامانه های خاطره انگیزه سال گذشته مشهد می اندازه

رطوبت اشباع در تمامی ترازهای جو!!!!!!!!!

2013102200.40745.skewt.gif

rahsazan

کاربر ويژه
سلام مجدد بر دوستان
اینجا در بزرگراه شهید کلانتری شدت بارش بالاست و از صبح تا الان بارش قطع نشده
یکی دو نوبت heavy rain بود که در مورد صبح حدود یک ساعت طول کشید
امیدوارم فردا آمار ایستگاههای آب و برق، فرامرز عباسی، امام علی و ... هم اعلام بشه
این بارش از دیشب تا الان با رقم 9 میلیمتر همخوانی نداره که دلیلش هم کاملا مشخصه که ظاهرا از صبح فرودگاه بارش نداشته

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
ببخشید عکس زیاد گذاشتم ولی اینو ببینید همین الان گرفتم ،دیوار های ساختمون ها چه نمی کشیده بعد هم بنظرم فرودگاه هم باید بارشش شروع بشه

0v6pxq7b3xe38a56xj0w.jpg

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
این آخرین تصویر ماهواره ای نشون میده که دور و اطراف مشهد ابرهای کومولونیمبوس هم زیاد هستند!!!!!!

0hp2ku0m1zrsgz3rhxt.jpg

rahsazan

کاربر ويژه
متاسفانه از دیشب دوربینهای مرکز کنترل ترافیک آپدیت نمیشن و نمیشه یک دید کلی از وضع بارش شهر بدست آورد

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
واقعا خیلی مسخره است!!!!

فرودگاه مشهد در 14 آپدیت پیاپی بارشی ثبت نکرده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

meteogram_celcius.cgi

Amir Mohsen

متخصص بخش هواشناسی
بارش از heavy rain رد شده اینجا

بذارید لنز تله رو بذارم ببینم می تونم ازش عکس بگیرم

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا